Просто летусрокам невдобно сприйняти просту як 2*2 істину, що ЗСУ це не «відбірні котики», а «зріз суспільства». Там є всі, від патріотів і сентиментальних яйцеголових вихователів дитсадку, до хабарників з любителями познущатись. Всі є! Бо беруть всіх! Ясна справа що були і будуть випадки беззаконня. Але на поодиноких випадках робити погоду - це або недорозвиненість, або свідома праця на ворога.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 08 кві, 2026 18:05, всього редагувалось 1 раз.
Letusrock ти знайшов конкретну людину, яка висловила таку думку. навіть по нашим форумчанам, які воюють з 2022 року, видно, що відношення до ухилянтів не дуже толерантне. тебе це дивує? мене ні.
Shaman написав:Бандерлог теж не надто толерував різних ухилянтів,
в останньому повідомленні Бандерлог нарешті зрозумів хто тут самий паскудний та хитрий ухилянт, але прострілити йому коліна в нього поки що недостатньо субординації та занадто сентиментів cтався stackoverflow
Востаннє редагувалось fox767676 в Сер 08 кві, 2026 18:25, всього редагувалось 1 раз.
Служба безпеки України оголосила про підозру у порушенні законів та звичаїв війни російському військовому Денису Барілу. Про це йдеться у повідомленні від 3 квітня 2026 року. За матеріалами СБУ, військовослужбовці РФ, під керівництвом командира Дениса Баріла, незаконно утримували у підвалі школи 369 людей, які перебували під захистом Женевських конвенцій. Як командир бригади він відповідав за дії своїх підлеглих, був зобов’язаний забезпечувати дотримання ними норм міжнародного права. Також у нього були усі повноваження для припинення злочинів.
fox767676 Хвокс, у тебе там що є до мене? 😅 Нє, фантазії про альтернативне спілкування з офіцерами з Криму канєш мають право жити в інфантильній голові переляканого напівкиянина, напівужгордця. Але якщо щось більш-менш підтверджене є..??
Ти загалом в якій стерильно чистій від кацапів країні (щоб точно за останні 20 років не було маргінальних акцій « бєссмєртнава палка») підшукуєш нерухомість?? Я памʼятаю, що ти підлизував «па аднім странам смотрім, пєрєсєчомся» , але може щось змінилось, ти куда гроші паркуєш?