Союзники опасаются, что поспешное заключение рамочного соглашения между США и Ираном может иметь обратный эффект и привести к техническому тупику -
Краткое содержание - Европейские союзники опасаются, что американская команда может заключить поверхностное соглашение с Ираном. - Технические споры по поводу обогащения урана и смягчения санкций остаются неразрешенными, предупреждают дипломаты. - Иран добивается гарантий, в то время как Европа призывает к более широкому участию в переговорах.
Потому что 9 шансов из 10 что тот погибший о которым пишете, в руках его не держал. При жизни.
Сама ідея пополювати з карабіном на овець може не прийти в голову, якщо є шанс що в одного з 5 оточуючих овець є теж зброя. Доречі як і «прекрасні» ідеї когось, хто не сподобався в потоці, підрізати і кулаками повиховувати. Ну і всілякі подібні (хоч і видумані) варіанти «з молотком піти гуляти на коксохім» , бо молоток важко діставати буде з дупи, хоч вона і велика.
Щодо навичок володіння… Саме законна наявність вдома зброї спонукає періодично нею користуватись для тренування (тим більше що інфраструктура для цього підтягнеться за попитом). У мене в трохи молодші роки було кілька знайомих які мали зброю з різним (частіше неповним) ступенем законності володіння. Пристріляти/потренуватись хотілось , і видумували всякі мутні варіанти «далеко в лісі» і так далі. А був би тир , куди при наявності вже законної зброї прийшов і потренувався.. Значення для обороноздатності держави я б не перебільшував. Стрілецькі бої зараз мізерний відсоток реальних втрат на полі бою. Де треба мати неабияку вдачу дійти на відстань ближнього стрілецького бою через кілометри кіл-зони.
Потому что 9 шансов из 10 что тот погибший о которым пишете, в руках его не держал. При жизни.
Сама ідея пополювати з карабіном на овець може не прийти в голову, якщо є шанс що в одного з 5 оточуючих овець є теж зброя. Доречі як і «прекрасні» ідеї когось, хто не сподобався в потоці, підрізати і кулаками повиховувати. Ну і всілякі подібні (хоч і видумані) варіанти «з молотком піти гуляти на коксохім» , бо молоток важко діставати буде з дупи, хоч вона і велика. .
Понятно. Вероятно, речь о разрешении на ношение короткоствольного оружия. После такового, по моему мнению, Украину лучше, все-таки, покинуть.
Faceless написав:........... Ухвалення легалізації на хвилі подібних випадків- погана ідея, але не тому, що легалізація погана, а тому, що це імпульсивне рішення Шодо зростання кількості злочинів після легалізації - відома маніпуляція, що не має реальних підтверджень. Зараз злочини і без легалізації існують, отже легалізація це не перепона і не стимул. Я вже мовчу що йти на злочин з власною зареєстрованою нарізною зброєю- ідіотизм. І мова не про перекладення на громадян фунцій поліції в жодному разі. Хоча поліція не виконує покладені на неї функції, і в принципі є одним з найбільш нездарних і корумпованих органів, з репутацією нікчем
Злочини, конечно, існують. Но, скорее, всего, их станет больше и с более тяжёлыми исходами. И не потому, что люди будут идти на них обдуманно. А просто по пьяни, в состоянии аффекта и т.п. О "плановых" я не говорю, тут, скорее, останется, как и было. Тут шаман прав - кому надо, достанут.
На підпитку, в стані афекту - це ваші припущення. Немає сплеску злочинів при легалізації зброї. Зараз не є особливою проблемою оформити довгоствольну - і щось не стріляють особливо пʼяні і в стані афекту
Сама ідея пополювати з карабіном на овець може не прийти в голову, якщо є шанс що в одного з 5 оточуючих овець є теж зброя. Доречі як і «прекрасні» ідеї когось, хто не сподобався в потоці, підрізати і кулаками повиховувати. Ну і всілякі подібні (хоч і видумані) варіанти «з молотком піти гуляти на коксохім» , бо молоток важко діставати буде з дупи, хоч вона і велика. .
Понятно. Вероятно, речь о разрешении на ношение короткоствольного оружия. После такового, по моему мнению, Украину лучше, все-таки, покинуть.
й поїхати в країну, де це все одно дозволено чи до Раші поїдете?
budivelnik написав:З лютого 2026 федеральні виплати за загибель у педерації зменшені з 3 млн фублів до 1 млн фублів Інформація для тих хто вірить що гроші в педерації ніколи не закінчаться....
2-3 тижні?
А якщо вийшли на плато, і далі не потрібно нарощувати набір, а лише підтримувати існуючий?
На пятому році , піднімаючи з нуля до 3 млн - вирішили опустити з 3 млн до 1 млн...
Второй вопрос - то так, чисто разговор поддержать. Без ответа на ПЕРВЫЙ - можно было просто ничего не писать...
от дивиться, що видає у вас демагога? саморобного, але все ж. ви спитали в мене особисту інфо. я відповів, й що - ви відразу використовуєте це для особистих накидів. ну як так палитися
ви ж писали, що дружина з онуком, а відповідно й донькою - в Німеччині. я неправильно зрозумів, чи щось змінилося?
ні ЛАД, я ідейний. і в 90х роках, й в 2004, й в 2014, й в 2019. я один з небагатьох, хто може обгрунтовано сперечатися з керівництвом. тому ніякого перефарбування не буде. я тоді емігрував би, й не лише через те, що не один лад напише відповідного листа. але це теорія, немає сил в Раші для захлпдення.
а з приводу пенсій тут ви лукавите. в мене є знайомі, батьки яких в окупації. вони й паспорт отримали, й пенсію оформили - варіантів немає - чотири роки - вже великий термін. тому ЛАД ви вигадуєте про мене фантастичні побрехеньки, але заперечуєте реальні факти - тому забудьте слово об'єктивність - ви один з найбільш зашорених форумчан й реальний демагог, який намагається викручувати на свою користь, але звинувачує в цьому других дуже корисний інструмент для ІПСОшників...
Shaman написав:...... тому ніякого перефарбування не буде. я тоді емігрував би, ......
Вот этот - простой ответ - и ожидался еще три (или сколько там прошло) дня тому. Вместо страниц флуда. Касательно же самого ответа: "что и требовалось доказать" - не "пошел бы на фронт, что бы и близко не допустить подобного". Не "пошел бы в партизаны - как тут один теоритик с ЗУ всем советует - что бы кровью умылись захватчики". А как "истинный нэухылянт - со слезами на глазах - эмигрировал бы". Жизнь такого специалиста - слишком ценная, что бы так глупо рисковать?