Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2026 16:02

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot

Подякував: 550 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2026 17:41

Shaman написав:ЛАД

й так, ти тут мене багато разів з претензією запитав. так й я запитаю, коли згадали Чорнобиль... а ти пішов добровольцем на ліквідацію наслідків аварії? якщо ні, то чому? вік тоді дозволяв...

чи може менше пафосу в питаннях, в яких сам не дуже активний? ;)
Для пропагандонов.
Не судите всех по себе.
Я не ликвидатор. "Не той ВОС".
Но у нас с завода летом 1985 посылали строить дома для переселенцев из Чернобыльской зоны. Желающих было... не густо. Силой не заставляли. Я поехал. Понятно, чернорабочим. Строили в Кагарлыкском районе. 3 месяца.

Так когда вы пойдёте в армию?
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2026 17:43

:mrgreen: :mrgreen:
Трамп заявил, что покушение на него произошло из-за отсутствия бального зала в Белом доме

По словам президента США, инцидент не произошёл бы, если бы уже был построен "сверхзащищённый" зал, который сейчас возводят на территории резиденции. Трамп отметил, что объект будет иметь максимальный уровень безопасности и не позволит посторонним проникать внутрь.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2026 17:44

Раша не може досягти своїх забаганок військовим шляхом, тому вдається до шантажу
Кремль озвучив нові погрози на адресу України, вимагаючи «прийняти рішення»
Спікер кремлівського режиму Дмитро Пєсков стверджує, що Києву необхідно ухвалити низку рішень, інакше «далі буде гірше».

Про це Пєсков сказав в інтерв'ю російській пропагандистській Інформаційній службі Вести.

Пєсков, у притаманному російській пропаганді стилі, зазначив, що Москва неодноразово вимагала, щоб у Києві «ухвалили ті рішення, які ви повинні ухвалити», щоб нібито вийти на «домовленості».

Речник Кремля пригрозив, що «далі буде гірше», оскільки буде потрібно ухвалювати «ще більш болючі рішення».
власне цим заявам руських й підіграють наші зрадофіли. але які рішення, що треба - це ж не США з конкретним переліком зрозумілих вимог, це Раша - хочу те, не знаю що, а там що дадуть..

болюче рішення треба приймати на Раші - що війну треба зупиняти... все дуже просто...
Shaman

Подякував: 830 раз.
Подякували: 1768 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2026 17:53

ЛАД написав:
  Shaman написав:ЛАД

й так, ти тут мене багато разів з претензією запитав. так й я запитаю, коли згадали Чорнобиль... а ти пішов добровольцем на ліквідацію наслідків аварії? якщо ні, то чому? вік тоді дозволяв...

чи може менше пафосу в питаннях, в яких сам не дуже активний? ;)
Для пропагандонов.
Не судите всех по себе.
Но у нас с завода летом 1985 посылали строить дома для переселенцев из Чернобыльской зоны. Желающих было... не густо. Силой не заставляли. Я поехал. Понятно, чернорабочим. Строили в Кагарлыкском районе. 3 месяца.

Так когда вы пойдёте в армию?

бачте, відразу згадали за ВОС. я й не сумнівався :lol:

на будівництво за гроші поїхали? чи взагалі безкоштовно?.. ще й влітку 1985 року для переселенців-чорнобильців - питань немає...

а я маю обов'язково йти? тому що так хоче ЛАД та ще пара ІПСО з форуму? коли держава викликає - тоді й піду. поки не викликає...

краще дивись, що сам робиш... а то тут вже один першосортний боягуз неодноразово розпинався, як поліцейські могли так поступити. от він би в CS ніколи не побіг (гадаю й в CS тікав би :lol: )

й що там з пропозиціями для Раші, допитливий ви наш? чи чукча лише питає, відповідати не вміє?.. :lol:
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 26 кві, 2026 17:58, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2026 17:55

Shaman написав:
  _hunter написав:............
Точно знаете? - а не "вы" ли - только на прошлой неделе - заявляли "а зачем это Безуглая - проблемы озвучивает?!?"?..

а піариться на них, ці проблеми викрили без неї...

Интересны 2 вопроса.
1. Как вы отличаете "озвучивает проблемы" от "піариться на них"?
2. Кто "викрив ці проблеми без неї"?
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2026 18:04

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  _hunter написав:............
Точно знаете? - а не "вы" ли - только на прошлой неделе - заявляли "а зачем это Безуглая - проблемы озвучивает?!?"?..

а піариться на них, ці проблеми викрили без неї...

Интересны 2 вопроса.
1. Как вы отличаете "озвучивает проблемы" от "піариться на них"?
2. Кто "викрив ці проблеми без неї"?

ще раз, чукча не читач? ті проблеми, які вона озвучила - по ним відкриті карні справи. хто їх так відкрив - ДБР чи прокуратура, я не знаю. писали й тут на форумі.

й по-друге - коли є зловживання - треба інформувати правоохоронців - щоб вони змогли їх задокументувати. а хайп в ЗМІ без правоохоронців - це піар. в депутата є відповідні повноваження.

я нагадаю, розмова почалася з Чорнобиля? ви дійсно вважаєте, що це схожі питання? тоді влада срср не лише приховувала інфо, а наражала людей на небезпеку...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2026 18:15

ЛАД написав:Не судите всех по себе.
Но у нас с завода летом 1985 посылали строить дома для переселенцев из Чернобыльской зоны.

летом 1985 ? )))
pesikot

Подякував: 550 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2026 18:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Описка
Не увидел кнопку "6", нажал "5"
Думаешь многие без интернета вспомнят когда там умер Брежнев, или было совещание в Беловежской Пуще по роспуску Союза или вывод войск с Афгана?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 387 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2026 18:43

В Малі (Африка, бувша французька зона інтересів ) відправили на концерт до Кобзона тамошнього генерала і вертоліт з бійцями Вагнера, після чого почався організований вихід російського африканського корпусу з Малі..
Ще одна за щоку після Карабаху, Сірії, Венесуели...
Чекаємо на Іран і Кубу...
budivelnik

Подякував: 300 раз.
Подякували: 3030 раз.

Профіль

1
1
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему