Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
kingkongovets писал(а):Реформа управління житловим фондом: які зміни очікують власників житла Більше ніж ОСББ: як новий закон про управління житлом змінить правила гри для кожного власника квартири
Главная проблема: застройщики навязывают свои управляющие компании. Жильцы фактически загнаны в договоры с аффилированными структурами, которые работают через субподряды своих контор с откатами. Качество услуг низкое, тарифы непрозрачные. Создание ОСББ часто саботируется — не хватает голосов, процедуры сложные. Кто пытался организовать осбб, знают, сколько работы нужно сделать, сколько подписей собрать, говорить с каждым собственником.
А прикиньте жк, где люди застройщика выкупили десятки квартир и делают бизнес. В итоге это не управление, а замкнутая коррупционная схема. Доходило до реального противостояния в одном из жк, который чудом смог организовать осбб, ук выгоняли практически драками.
Часто дом передаётся управляющей компании с недовыполненными техусловиями — кривой теплопункт, проблемы с инженерией и т.д. Жильцы обращаются на горячие линии КМДА, но город не может повлиять на частную контору
Решат они это новым законом, интересно?
Последний раз редактировалось Бетон Пн 27 апр, 2026 21:00, всего редактировалось 1 раз.
власне кажучи про просадку я мав на увазі якраз житлову
Я не сумніваюсь що совкошлак міг просісти, він більше постраждав від відсутності опалення А писав я по більш новим будинкам - ніде не було інформації, що було зниження
Все банальніше. Є Київ реальний. Той що навколо нас. Справи в ньому хер.ві.
І є Київ в головах деяких товарижчів. Там все добре, зима пройдена без зауважень, оренда зростає, черги бажаючих і тд і та.
Товарищ профессор. Вы раз в жизни сделайте человеческий ремонт в своём бабушатнике, на который вам достался на холяву, и, глядишь, к вам придут нормальные состоятельные арендаторы. Выходите из поля нищеты и бесконечного инфантильного нытья, от которого тошно всем уже
Бетон писал(а):зашёл в свою квартиру к послу ну такое, конечно, мне казалось, иностранцы более чистоплотны
Та куди там. До речі, в мене колега - узбек. Якось я в нього в гостях був. Квартира вилізана. Майже стерильна. І це явно вони не готувались до мого приходу. Так що ані за професію ані за національністю не завжди можна судити як себе людина поводитиме. А с цими хай левел орендарями проблема ще в тому, що вони звикли ні за що не відповідати бо ніби платят вище ринку. При цьому самі ніколи нічого не робили і гадки не мають скільки і що коштує з того що вони зіпсували/пошкодили. Тому брав в би з них максимально можливий депозит.
Бетон писал(а):зашёл в свою квартиру к послу ну такое, конечно, мне казалось, иностранцы более чистоплотны
Та куди там. До речі, в мене колега - узбек. Якось я в нього в гостях був. Квартира вилізана. Майже стерильна. І це явно вони не готувались до мого приходу. Так що ані за професію ані за національністю не завжди можна судити як себе людина поводитиме. А с цими хай левел орендарями проблема ще в тому, що вони звикли ні за що не відповідати бо ніби платят вище ринку. При цьому самі ніколи нічого не робили і гадки не мають скільки і що коштує з того що вони зіпсували/пошкодили. Тому брав в би з них максимально можливий депозит.
Вчера пара узбеков смотрели для аренды квартиру в Варшаве. Значит можно сдавать. А то эти предупреждения)