|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 08 тра, 2026 08:49
Letusrock написав: pesikot написав: ЛАД написав:Наших «диванных патриотов», правда, уже немного утихомирили - о довоенных границах они уже не упоминают. А вот если отдать Донбасс...
Сперва парторги и полезные хомячки что-то приписывают "диванным патриотам" (проще говоря, врут о том, чего не было), а потом они же "разоблачают" "диванных патриотов" )) Приведи хоть одну цитату, где кто-то здесь писал о границах 1991 года ...
за кілька секунд можна знайти - Puente 09.08.2022 "Ну для нас перемога - кордони 1991" - sergey_sryvkin писав в 30 травня 2023 що вихід на кордони 91 гарантує вступ до НАТО до січня 2024 budivelnik написав:Стратегічна мета Вийти на кордони 1991 року+вступити в НАТО + на протязі 3-5 років
budivelnik написав:Є три сторони які зацікавленні в кордонах 1991 року Україна США Європа... і хто проти них зможе щось зробити?
Shaman написав:кордони 1991 Путін - Гаага що незрозуміло? 
і внєзапно 4 квітня 2023 pesikot написав:Конец войны - это выход на границы Украины 1991 года
"Хоть одну цитату", "никто не писал"(с) До провалу контрнаступу тільки про кордони91 і була писанина
Цікаво, що ні шаман, ні песікот ні будівельник ні в якому разі не підують воювати навіть просто за Україну, не кажу вже про кордони 1991 року. Такі собі лицеміри.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1522 раз.
- Подякували: 1945 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 08 тра, 2026 09:45
Letusrock написав:і внєзапно 4 квітня 2023 pesikot написав:Конец войны - это выход на границы Украины 1991 года
"Хоть одну цитату", "никто не писал"(с) До провалу контрнаступу тільки про кордони91 і була писанина
Ще внєзапнєй pesikot написав: Успіх написав:Ну от - тепер залишилось почути думки/коменти від тих, хто думає по-іншому. Тож, панове! Як саме ви бачите кінець цієї війни? (тільки пишіть якомога реальніші варіанти - без рожевих окулярів)
Своё мнение я говорил неоднократно. Сойтись посередине не получится. Я это говорил, когда ещё это звучало от Бубочки Любое сойтись посередине - это повод для РФ к новым захватам территории Украины А дальше РФ захватывает новую часть Украины, очередное сойтись посередине и так до полного уничтожения Украины как государства И украинцев как нацию Отдай гопнику что-то и он захочет ещё больше Это, кстати, харьковским американцам следовало бы знать Да и Долярчикам, тоже следовали бы знать Конец войны - это выход на границы Украины 1991 года Но это будет в несколько этапов Крым будет вишенкой на торте
Чи ти весь текст не зміг зрозуміти ? ... )))
Востаннє редагувалось pesikot в П'ят 08 тра, 2026 09:46, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 550 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 08 тра, 2026 09:45
BIGor написав:Цікаво, що ні шаман, ні песікот ні будівельник ні в якому разі не підують воювати навіть просто за Україну, не кажу вже про кордони 1991 року.
Banderlog написав:нізя таким бути тицять носом песікота в напісане ним Ще нравиться як вони нікого не посилали, тільки воювати хотять до перемоги)
fox767676 написав:У хомячкового пса хроническая амнезия
Чекаємо що буде: а) фанати кордонів91 дружно відморозяться (49% ймовірності) б) песікот знайде в цитатах орфографічну помилку і заявить що в звязку з цим вони втрачають силу (50,9 % ймовірності) в) хтось з них знайде в собі гідність і визнає свою неправоту (0,1 % ймовірності) UPD виграв варіант г) "я писав про кордони 1991, але мав на увазі ІНШЕ ))"
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 тра, 2026 09:50
fox767676 написав: Letusrock написав:і внєзапно 4 квітня 2023 pesikot написав:Конец войны - это выход на границы Украины 1991 года
У хомячкового пса хроническая амнезия
как там железные копыта Трампа ? Сильно на Иран действуют ? ))
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 08 тра, 2026 09:52
Letusrock написав:Чекаємо що буде: а) фанати кордонів91 дружно відморозяться (49% ймовірності) б) песікот знайде в цитатах орфографічну помилку і заявить що в звязку з цим вони втрачають силу (50,9 % ймовірності) в) хтось з них знайде в собі гідність і визнає свою неправоту (0,1 % ймовірності) UPD виграв варіант г) "я писав про кордони 1991, але мав на увазі ІНШЕ ))"
д) ти, як завжди, дав в штангу ))
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 08 тра, 2026 10:00
pesikot написав: Letusrock написав:Чекаємо що буде: а) фанати кордонів91 дружно відморозяться (49% ймовірності) б) песікот знайде в цитатах орфографічну помилку і заявить що в звязку з цим вони втрачають силу (50,9 % ймовірності) в) хтось з них знайде в собі гідність і визнає свою неправоту (0,1 % ймовірності) UPD виграв варіант г) "я писав про кордони 1991, але мав на увазі ІНШЕ ))"
д) ти, як завжди, дав в штангу ))
"Приведи хоть одну цитату, где кто-то здесь писал о границах 1991 года" - песікот Цитат надано 6, але в штангу дав я. Ясно-понятно
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 тра, 2026 10:09
Letusrock написав:виграв варіант г) "я писав про кордони 1991, але мав на увазі ІНШЕ ))"
Що там про дурня який якщо чогось не зрозуміє - то збреше? 1 Якщо я пишу що Для нас СТРАТЕГІЧНО ВИГІДНО вийти на кордони 1991 року То чи можна це вважати що я ВИМАГАЮ вийти на ці кордони? 2 Якщо я пишу Є три сторони які зацікавленні в кордонах 1991 року Україна США Європа... і хто проти них зможе щось зробити?
То знову ж де тут те що мені приписують типу Покладемо всіх але вийдемо на кордони.... Розшифровую Якщо я пишу що летусорк примітивний переляканий життям ухилянт.... То це ж не можна трактувати що я закликаю його розстріляти? Тому тщатєльнєй нада, тщатєльнєй.. ПС Мені дуже подобається коли мені приписують не те що я казав.... Це говорить тільки про одне В приписувальщиків фактів немає і дупа сильно підгорає... ППС Я й зараз пишу Для України вихід на кордони 1991 року набагато кращий варіант ніж зупинка по сьогоднішній лінії ... бо це просто відтягне наступний акт Війни через пару років. Тому нам треба зробити все щоб педерація розвалилась бажано на 2-3 частини і це ДОЗВОЛИТЬ нам не втрачаючи життя українців вийти на кордони 1991 року і навіть більше , отримати на цих кордонах СОЮЗНІ для НАС Держави Белгородську народну республіку Кубанську народну республіку...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 301 раз.
- Подякували: 3041 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 08 тра, 2026 10:22
budivelnik написав:Що там про дурня який якщо чогось не зрозуміє - то збреше? 1 Якщо я пишу що
це ти про себе? чітко ж стояло питання " Приведи хоть одну цитату, где кто-то здесь писал о границах 1991 года". Цитати є? Є. Що ще потрібно - лігвіністичну експертизу провести?
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 тра, 2026 10:36
budivelnik написав: Letusrock написав:виграв варіант г) "я писав про кордони 1991, але мав на увазі ІНШЕ ))"
...... Для України вихід на кордони 1991 року набагато кращий варіант ніж зупинка по сьогоднішній лінії ...
А для буссифицированного/окопизированного "комбайнера Мыколы" - что лучше? Или "партия сказала Надо - значит Надо!"? 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 08 тра, 2026 10:51
budivelnik написав:ППС Я й зараз пишу Для України вихід на кордони 1991 року набагато кращий варіант ніж зупинка по сьогоднішній лінії ... бо це просто відтягне наступний акт Війни через пару років. Тому нам треба зробити все щоб педерація розвалилась бажано на 2-3 частини і це ДОЗВОЛИТЬ нам не втрачаючи життя українців вийти на кордони 1991 року і навіть більше , отримати на цих кордонах СОЮЗНІ для НАС Держави Белгородську народну республіку Кубанську народну республіку... чому не до уралу?  і який чорт це має цей кращий варіант зробити? Ненаучною фантастикою увлєкаєтесь? То я вам підкину кращий варіант. Давайте краще окупуєм росію, цілою, до китаю і самі будем нафту продавати. Як думаєте для кращого управління столицю в москву треба перенести? Чи в новосибірськ? А щоб москалі не бунтували назвем це союз славянських держав і мови зробим державні - українську російську і білоруську Нормальний план? 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2