budivelnik написав:Що там про дурня який якщо чогось не зрозуміє - то збреше? 1 Якщо я пишу що
це ти про себе? чітко ж стояло питання "Приведи хоть одну цитату, где кто-то здесь писал о границах 1991 года". Цитати є? Є. Що ще потрібно - лігвіністичну експертизу провести?
ти зміг контекст написанного мною зрозуміти ? якщо ні, то я тобі не лікарь )
ЛАД написав:А по поводу "загиблих родичів чи колег" я вам уже писал: Если ты фашисту с ружьем Не желаешь навек отдать Дом, где жил ты, жену и мать, Все, что родиной мы зовем,— Знай: никто ее не спасет, Если ты ее не спасешь; Знай: никто его не убьет, Если ты его не убьешь. И пока его не убил, Ты молчи о своей любви, Край, где рос ты, и дом, где жил, Своей родиной не зови. Пусть фашиста убил твой брат, Пусть фашиста убил сосед,— Это брат и сосед твой мстят, А тебе оправданья нет. За чужой спиной не сидят, Из чужой винтовки не мстят. Раз фашиста убил твой брат,— Это он, а не ты солдат. Так что "стулити пельку" лучше вам.
Ты про россиян молчишь, какие-то "враги обстреливают", но не россияне
budivelnik написав:Що там про дурня який якщо чогось не зрозуміє - то збреше? 1 Якщо я пишу що
це ти про себе? чітко ж стояло питання "Приведи хоть одну цитату, где кто-то здесь писал о границах 1991 года". Цитати є? Є. Що ще потрібно - лігвіністичну експертизу провести?
Какая ещё "лігвіністична експертиза" нужна? Мне нравится, как люди отмазываются от своих слов. Или сами не понимают, что пишут.
Є три сторони які зацікавленні в кордонах 1991 року Україна США Європа... і хто проти них зможе щось зробити?
Если есть такое превосходство в силах, так какой дурак будет соглашаться на худшие условия, чем "кордони 91"? Тут уже явно напрашивается, что надо забирать Белгород, Курск и Кубань + репарации. Если бы Путин был так уверен в том, что у него такое превосходство и он легко может захватить Киев и посадить в Украине нужное ему правительство, стал бы он даже обсуждать мир по ЛБЗ + незахваченный кусочек Донецкой области? Да никогда в жизни! "Для України вихід на кордони 1991 року набагато кращий варіант ніж зупинка по сьогоднішній лінії" - кто бы спорил. Коню понятно, что терять территории болезненно и не хочется. И не потому что "це просто відтягне наступний акт Війни через пару років". Если быть так уверенным в этом, то вопрос, стоит ли прекращать войну. И реалистичность задач... "Тому нам треба зробити все щоб педерація розвалилась бажано на 2-3 частини". І як ми маємо це зробити? Що тут залежить від нас? Я бачу єдиний варіант - воювати до повної перемоги, ніяких ЛБЗ. Так что здесь "не те що я казав"? Тут "кордони 91" виглядає як minimum minimorum, а не як якісь заоблачні вимоги.
Shaman написав:кордони 1991 Путін - Гаага що незрозуміло?
...
що таке іронія чи сатира ти розумієш? бо з довбнями по-іншому не можна
"я не я і кобила не моя" з процитованих 5 чоловік - троє писарів про кордони 91 вже відмовились від своїх слів (я пашутіл / це була стратегічна мрія/ я мав на увазі інше). Залишились ще двоє, вони нажаль рідко заходять. Але нагадую мова йшла про "Хоть одну цитату"/"никто не писал", так що ваші колективні відмазки виглядають жалюгідно. Бовкнув Песікот не подумавши, а вам тепер крутитись як вужі на сковорідці, замість того щоб сказати "так, було таке по глупості"
ЛАД написав: це ти п Я бачу єдиний варіант - воювати до повної перемоги, ніяких ЛБЗ. Так что здесь "не те що я казав"? Тут "кордони 91" виглядає як minimum minimorum, а не як якісь заоблачні вимоги.
ну поміркований ющ пару місяців тому теж заявив шо ніяких кордонів, тіки до москви. Чим тоді він відріняється від корчинського? Еліта вибрала роль для України - таран. А це самогубство для країни. Даж самі помірковані говорять, що план- війна іще на 3 роки. Пересидіти трампа, новий дасть зброю і тоді як... всмятку. Чи може тут в патріотів інший план?
ЛАД написав:це ти п Я бачу єдиний варіант - воювати до повної перемоги, ніяких ЛБЗ. Так что здесь "не те що я казав"? Тут "кордони 91" виглядає як minimum minimorum, а не як якісь заоблачні вимоги.
ну поміркований ющ пару місяців тому теж заявив шо ніяких кордонів, тіки до москви. Чим тоді він відріняється від корчинського? Еліта вибрала роль для України - таран. А це самогубство для країни. Даж самі помірковані говорять, що план- війна іще на 3 роки. Пересидіти трампа, новий дасть зброю і тоді як... всмятку. Чи може тут в патріотів інший план?
задовбали. це ж очевидно - Україна буде змушена воювати, бо влада на Раші не збирається зупинятися. якщо Раша з якоїсь причини зупиниться - війна закіфнчиться вже завтра.
як модна торочити цю маячню "Еліта вибрала роль" та інше - війну без кінця обрала влада на Раші, ми лише захищаємось. й чим довше вони воюють, тим гірше для їх країни - але коли владу на Раші хвилювала доля Раші та її населення...
У Кремлі заявили, що тристоронні переговори у форматі США–Україна–Росія "недоцільні", поки Київ не виведе українські війська з частини Донбасу, яку контролює.
Про це в четвер, 7 травня, заявив помічник російського диктатора Юрій Ушаков, якого цитує російська пропагандистська агенція Интерфакс.
«Усі розуміють, зокрема, я б сказав, і українські переговорники, що зараз Києву потрібно зробити лише один серйозний крок, після чого, по-перше, припиняться військові дії, а, по-друге, відкриються можливості для серйозного обговорення перспектив подальшого довгострокового врегулювання», — стверджував Ушаков.
Росія вимагає від України вийти з Донбасу на тлі повільного просування на фронті і високих втрат. За даними аналітиків ISW, у квітні 2026 року російські війська втратили контроль над 116 кв. км території.
знову Україна винна? а, так, війська не хоче виводити. а що після виводу - може мир? ні. лишп "припиняться військові дії" та "відкриються можливості". як відкриються, так й закриються - а території вже будуть втрачені...
схоже, виводити війська українська влада не буде - бо великі ризики (майже гарантовано) подальший наступ, бо руські просто не вміють домовлятися. й тоді є можливість, що війна ще продовжиться деякий час, поки руські вважають, що є можуть (насправді ні). але ще раз - війна продовжується, через божевільну позицію руських, які чомусь вирішили, що мать право знищити сусідню державу. інших пояснення - невдалі потуги зрадофілів