Чимало вчених, особливо соці-гумунітарнргого напряму, вже спакувало валізи і переїздить із США в Європу. Трамп дуже сильно порізав фінансування науки, ввів цензуру і робить все, щоб загальмувати лідерство США.
А от Китай це яскравий приклад того, що кількість переходить в якість. Коли вони методом грубої сили і перебору таки знаходять щось нове. Особисто я в своїх дослідженнях в 90% знаходжу китайців, які це вже зробили, ну і десь в 5% це зробили не китайці, а вчені з Східної Європи чи пост совка...
Выступая перед молодой аудиторией на католической конференции в Вюрцбурге, Мерц сказал, что люди слишком склонны мыслить в «режиме катастрофы» о состоянии мира, и призвал немцев с большим оптимизмом смотреть на потенциал своей страны. «Я твердо убежден, что в мире мало стран, которые предлагают такие огромные возможности, особенно для молодежи, как Германия», — сказал он. «Я бы не рекомендовал своим детям сегодня ехать в США, получать там образование и работать, просто потому что там внезапно сложилась такая социальная обстановка», — сказал Мерц, 70-летний отец троих детей. .....«Сегодня даже самым образованным людям в Америке очень трудно найти работу». «Я большой поклонник Америки», — сказал Мерц своей аудитории. «Мое восхищение сейчас не растет», — добавил он под смех и аплодисменты.
ще раз - Трамп очікував венесуельський сценарій - там демократія не стала, але ті, хто прийшов замість Мадуро - швидко домовились з США. в Ірані так не вийшло, ще й пішла ескалація через Ормуз.
Трамп блокує лише кораблі, які йдуть в Іран. ініш кораблі не чіпає. розумний хід на блокаду Ормуза зі сторони Ірану...
Не очікував. Там напряму договорились з мадуро. А близький схід трамп тупо підпалив. Тупий хід якщо хотіти миру. Але якщо хотіти продовження перекриття каналу то все норм. Євреї тішуться, але цей раз їм лишитись осторонь не вдасться. Пожар задіне і їх.
Чимало вчених, особливо соці-гумунітарнргого напряму, вже спакувало валізи і переїздить із США в Європу. Трамп дуже сильно порізав фінансування науки, ввів цензуру і робить все, щоб загальмувати лідерство США.
А от Китай це яскравий приклад того, що кількість переходить в якість. Коли вони методом грубої сили і перебору таки знаходять щось нове. Особисто я в своїх дослідженнях в 90% знаходжу китайців, які це вже зробили, ну і десь в 5% це зробили не китайці, а вчені з Східної Європи чи пост совка...
але ж зараз мова про технічні спеціальності. він не спеціально робить, але те, що він робить - так потроху руйнує США...
ви бачите в Китає велику кількість інозмених вчених? я щось не чув. а США - це збірна ВСЬОГО світу - є різниця...
Banderlog написав:Не очікував. Там напряму договорились з мадуро. А близький схід трамп тупо підпалив. Тупий хід якщо хотіти миру. Але якщо хотіти продовження перекриття каналу то все норм. Євреї тішуться, але цей раз їм лишитись осторонь не вдасться. Пожар задіне і їх.
якісь дивні і багаті люди в яких були морозильні камери. Нормальні різали в грудні, коли холодно, щоб було свіже мясо на Новий рік, Різдво...
так кабанчиків було декілька (у не багатих 3-4), к листопаду вже набрав ваги а у тих , хто мав доступ до харчових відходів, було маленьке стадо
в "мореходке" якість їжі була така низька, що я з приятелем брав тільки цукор, чорний хліб і вершкове масло (цукор зсипали в кульок, хліб і масло в бумагу і все по карманам), потім в приміщенні роти робили чай і їли це + шматочок сала від батьків (300грн ділили на весь тиждень)
а відходів було кожного дня десь 200-250кг( каша, суп/борщ, вермішель яку не вміли готувати, напівсира ) приїздив чоловік на "москвіч 412", у нього багажник був обшитий дермантином, лопатою черпав всі помої і потім приїздив ще раз. на 1981р не кожний мешканець мав свого москвича, той так ганебно ставився до автівки, через декілька років дізнались, що той мешкає 5км під Одесою, має ще волгу(газ24) і маленька стадо свиней (начальник орсо мав свіже м'ясо від цього чела)
ЛАД написав:........ В том-то и дело - не вижу відповідності рынку. Вижу 2 рынка - один для пересичных, действительно соответствующий уровню развития нашей экономики, второй для топов, обусловленный не экономикой, а совсем другими причинами. При нашем уровне экономики они должны иметь доходы в разы меньшие. А так получается то же, что сейчас во время войны - воюют "трактористы", а те, которые реально имеют существенные интересы в Украине только "руководят и вдохновляют", отправляя своих детей (взрослых) за границу. Что приводит к плохим морально-политическим последствиям. Георг VI это хорошо понимал, когда оставил детей, в т.ч. и будущую королеву Елизавету II в Англии, хотя вполне мог отправить их подальше от бомбёжек в США.
Ну вище додали - так, для таких позицій ринок стає скажімо так міжнародним, як мінімум зазнає впливу світового, бо він для них віжкритий. Але такі вже реалії. Я не сперечаюся, що трапляються перекоси, проте і підхід "в них доходи мають бути в рази нижче бо баба Галя на касі в АТБ в шоці" точно не є конструктивним.
Вопрос не в "бабе Гале", хотя и в ней тоже. Я в предыдущем посте писал уже о "международном" рынке. Он "стає міжнародним" практически для всех. Но не совсем. Вы можете привести примеры наших топов, перешедших на работу на Запад? Научно-технические специалисты есть. А топы? Наш сантехник скорее успешно (для своего уровня) устроится на Западе, чем наши топы. Так что их ссылки на "международный рынок" это фикция. Никому они на Западе и близко не нужны.
shapo написав:На самом деле любую страну очень просто сейчас отправить в каменный век,что почти показала нынешняя зима в Киеве.
не знаю, що ви побачили з теплого Ізраїлю, мабуть те, що вам транслювали російські канали
ніякого кам'яного віку в Києві не було, так було важко з електрикою (особливо у висотках 15+ поверхів), тому що все не ній (газ тільки для обігріву, локальна котельня працює на газі, коли електрика відсутня, не працює) у кого була можливість-купили ДБЖ(EcoFlow та інші)
якщо ви розумна людина, користуйтесь українською (переклад з івриту, чи з москальської-це дуже легко), не відповідайте мені москальською, будь ласка.
sashaqbl написав:.......... Може тому що Трамп тупий?
Возможно, и не тупой. Просто он пытается повернуть вспять колесо истории, а это редко кому удавалось даже временно. США теряют свои позиции в мире, а он мечтает о MAGA. Допускаю, что это ещё возможно, хотя и не в полной мере. Ситуацию 1945 уже точно не вернуть. Но хоть в какой-то мере. Вот только явно не такими методами.