якщо вважаєте паркінг надійним сховищем майте на увазі

|
|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?в Трініті ракета пробила перекриття і ввійшла прямо в паркінг в метрі від стіни будинка
якщо вважаєте паркінг надійним сховищем майте на увазі ![]()
Декілька годин тому повернувся з Лук"янівки.
Постраждала у легкий спосіб моя орендна квартира у цегляному хрущику : вибуховою хвилею при важкому ураженні сусіднього будинку вибило скло на балконі і зірвало механізм на металопластикових балконних дверях у вітальні та кухонному вікні, вирвало гратки витяжних отворів на кухні і ванній кімнаті. Саме скло металопластикових вікон ціле. Клієнти під час тривоги і удару перебували, слава Богу, у бомбосховищі, не полінувалися, як я із сім"єю постійно грішу на Печерську. У будинку, який піддався ураженню, немає жодного вцілілого вікна, посередині будівлі повністю знищено два верхніх поверхи. Злегка постраждало багато сусідніх будинків. Вікна моєї квартири у сталінці, яка знаходиться у 150 метрах від епіцентру вибуху, не постраждали, хоча на першому поверсі вибило частину аптечної вітрини. Уже вдруге за час війни Бог милує цю квартиру, бо у деяких сусідів вікна у минулому році повибивало. Клієнти у третій квартирі, яка далеченько від місця трагедії, розповіли, що будинок добряче струснуло, ймовірно, від потужного вибуху в іншій локації. З пошкоджень у квартирі - трохи відійшли шпалери під стелею на кухні. Минула ніч в квартирі на Печерську була мене найважчою за усю війну. Наше ПРО так гатило, що, здавалося, аж автівки на подвір"ї підстрибували, заливаючись співом сигналізацій. Кацапські дрони над моєю локацією літали роями і довго, чого раніше не було. Вижили, і слава Богу. Тримаймося.
Я и не говорю, что их миллионы. Миллионы - это про начало полномасштабки. А буквально еще накануне вторжения, за часы фактически, тут на форуме кое кто писал, что ничего не будет. Но буквально через пару недель сбрился у видрядження в Вену. Так что видеть будущее могут не только лишь все. Так как я знаю о трех компаниях из только Киева, которые выехали накануне войны (Турция, Польша и Чехия, еще одна выехала за более продолжительное время на Мальту, поэтому я ее не включаю), с сотрудниками и их семьями, то допускаю, что выехали десятки или сотни (скорей всего) компаний. А это десятки тысяч людей (сотрудники с семьями). Акцент я ставил именно на то, что эти люди НЕ ВОШЛИ в статистику выехавших в результате начала войны. Та неважливо які межі і можливості з таким катастрофічним відтоком населення. Бо це основна втрата, яка вже тягне за собою все інше. Купа молоді до 22 років зараз масово виїжджає, бо далі перспектив 0.0. Вже зараз починають говорити, що університети будуть закриватися, бо не буде кого вчити. Це тягне за собою колосальні проблеми на ринку праці. І так далі. Все менше і менше бажаючих бути бусифікованим, як скот, якщо навіть колишніх військових спочатку фігачать по голові, а потім вже розбираються. Нікому така країна не потрібна, крім Міндічів, Єрмаків, Зе і іншої еліти. Працювати за 300-500 зелених також бажаючих небагато. Я офіційно отримую зарплату в ДТЕК 23600 грн, а з малою дитиною витрачаю мінімум 50-70к в місяць. Це адекватно? При тому, що ми не ходимо в ресторани і кафешки, навіть на відпочинок не їздимо. Так я не якийсь безграмотний опездал, я вчився спочатку в коледжі 4 роки (після 9 класу) і ще 4 роки в універі, щоб працювати кваліфікованим енергетиком за 23к грн (facepalm). В цьому і полягає діагноз цій країні. Так це ще Дніпро, а в менших населених пунктах все ще гірше, там реально виживання. Якщо це ще не дно, то я не знаю. Вибачаюсь за офтоп, більше не буду.
Чого ви сидите тут ? В Німеччині мінімум на руки оримували б 3000 євро. З написаним цілком згоден. Саме головне що є купа недоумків які з піною з рота захищають олігархат який платить на своїх шоколадних і інших фабриках 500 євро зарплатні. Довели народ до повного жебрацтва. З відповідними наслідками для нерухомості. Навіть якщо і є, то вони ж не з неба падають, мабуть. Якщо я по 9 годин в будні знаходжуся на основній роботі, яка буває далеко нелегка, особливо після прильотів, особливо взимку (дякую хоч 3 рази компенсували це подачками по 20к грн), то звідки з'явиться здоров'я ще на додаткову роботу? Навіть якщо не дуже напрягатися, то замість відпочинку я повинен ще десь додатково кайлувати, щоб прокормити сім'ю. І навіть це не покриє всіх витрат. Українські реалії.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||