|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 27 тра, 2026 00:25
Xenon написав:❗️Україна визначила перші 500 цілей на території Білорусі, по яким буде завдано ударів у разі, якщо Лукашенко наважиться вступити у війну на боці рф, – командувач СБС «Мадяр».
Одна из наших проблем это то, что слишком много людей позволяют себе громкие политические (в т.ч. и внешнеполитические) заявления. Хотя это им по штату не положено, никто их на это не уполномочивал и никакой ответственности за свои высказывания они не несут.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 27 тра, 2026 00:40
ЛАД написав: Xenon написав:❗️Україна визначила перші 500 цілей на території Білорусі, по яким буде завдано ударів у разі, якщо Лукашенко наважиться вступити у війну на боці рф, – командувач СБС «Мадяр».
Одна из наших проблем это то, что слишком много людей позволяют себе громкие политические (в т.ч. и внешнеполитические) заявления. Хотя это им по штату не положено, никто их на это не уполномочивал и никакой ответственности за свои высказывания они не несут.
Такая проблема существует, но не уверен, что данный случай можно считать ее проявлением. Тут высказывается человек, который именно этим и занимается, что заставляет относиться к его словам серьезно. Вместе с тем, этот человек не является представителем власти или дипломатом, что не позволяет говорить о нашей агрессивной внешней политике. На мой взгляд, тут найден достаточно тонкий баланс при донесении неформального предупреждения. ЗЫ Я тоже могу на форуме сделать подобное заявление и даже назвать один из объектов. К этому списку у меня доступа нет, незаконным раскрытием информации это не будет, а логически мыслить мне никто запретить не может 😁
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6533 раз.
- Подякували: 21796 раз.
-
-
Профіль
-
-
136
85
39
2
Додано: Сер 27 тра, 2026 00:58
Сибарит написав: ЛАД написав:---------------------------- Xenon❗️Україна визначила перші 500 цілей на території Білорусі, по яким буде завдано ударів у разі, якщо Лукашенко наважиться вступити у війну на боці рф, – командувач СБС «Мадяр».
----------------------------- Одна из наших проблем это то, что слишком много людей позволяют себе громкие политические (в т.ч. и внешнеполитические) заявления. Хотя это им по штату не положено, никто их на это не уполномочивал и никакой ответственности за свои высказывания они не несут.
Такая проблема существует, но не уверен, что данный случай можно считать ее проявлением. Тут высказывается человек, который именно этим и занимается, что заставляет относиться к его словам серьезно. Вместе с тем, этот человек не является представителем власти или дипломатом, что не позволяет говорить о нашей агрессивной внешней политике. На мой взгляд, тут найден достаточно тонкий баланс при донесении неформального предупреждения. ЗЫ Я тоже могу на форуме сделать подобное заявление и даже назвать один из объектов. К этому списку у меня доступа нет, незаконным раскрытием информации это не будет, а логически мыслить мне никто запретить не может 😁
Вот именно. Вы можете на форуме высказать что угодно. Имеете полное право. И это не будет воспринято как угроза Беларуси. А тут высказался известный человек, военный, имеющий прямое отношение к планированию таких операций. Это будет однозначно воспринято именно как угроза. Причём, как по мне, угроза ненужная. Лукашенко наверняка прекрасно понимает, что в случае прямого вмешательства в нашу войну Беларусь подвергнется нашим ударам. Так же, как сейчас РФ. При том, что ПВО у них наверняка слабее российской. Так что предупреждать тут просто не о чем. Совершенно очевидные вещи. Возможно, я не прав, но, по-моему, это предупреждение ничего не меняет, а отношения портятся. "Ложечки-то нашлись, но осадочек остался".
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 27 тра, 2026 07:54
ЛАД написав:многие блага современной цивилизации возможны только при достаточно высокой плотности населения, а многие требуют и просто большого населения.
І ось на цьому можете закінчити Бо спеціально для таких зашорених як ви я й привів середню густину населення для Землі в 2026 році - 56 осіб на км2 в 1986 році - 35 осіб на км2 в 1974 році - 28 осіб на км2 Також спеціально для перестрашених можу привести Вам середню густину в США а будеш сильно впиратись - то приведу середню густину в Канаді ( цим країнам доступні всі блага цивілізації? США - 38 осіб на км2 Канада - 4 ( ЧОТИРИ) особи на км2 Таким чином Навіть якщо нас залишиться 3 млн - зможемо жити як в Канаді Якщо ж нас залишиться 21 млн - зможемо жити як в США При чому середній клімат у нас кращий/легший ніж в сша і канаді. При самостійній праці на себе 3 години на день вы быстро помрёте с голоду. Даже если у вас будет прекрасный участок плодородной земли, за 3 часа в день самостійної праці на себе не проживёт ни один самый распрекрасный фермер. Или что вы имеете ввиду под самостійній праці на себе?
Це ж треба бути таким дурнем... 2% фермерів- годує 100% населення.... Тому, якщо я буду працювати фермером 3 години в день то моїй сімї -вистарчить мною заробленого(не те що тільки мені) А от таким як ти треба буде гарно полазити по сміттєвим бакам....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 303 раз.
- Подякували: 3047 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 27 тра, 2026 07:59
Banderlog написав: budivelnik написав: барабашов написав:Наверно соросятня в модерации за сокращение численности белого поголовья нэньки до 17млн(по авторитетноэлитному 5% мнению)
Дурним народився-дкрним помреш... Тобі яка різниця скільки проживає в Україні? От у Львові
тоді для чого воювати якщо однаково скільки лишиться?
Повір мені, я не працюю для того щоб в тебе сімя збільшилась.... Мені все одно скільки в кого буде дітей..... Я працюю для того щоб МОЯ сімя жила добре Я працюю для того щоб ТИ міг і мав за що захищати не тільки мене з сімєю, а й свою сімю.... Але чисто для того щоб вийти на якусь цифру населення... Це маразм... Тим більше Просто сам порахуй Нас народжувалось 500 000 -550 000 Зараз народжується 200 000... Якщо так буде продовжуватись наступні 70 років то в 2100 нас буде 14 млн..... Тебе особисто цікавить що станеться в 2100 ? Уточню На тебе хоч якось можуть вплинути події які МОЖУТЬ статись( а можуть і не статись) в 2100 році?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 27 тра, 2026 08:03
Прикинь Зараз працюю я, а хунтер з барабашовив десь за кордоном Кількість населення_____________________________ - 3 особи ВВП ( створює тільки Будівельник) -____________1 000 000 грн ВВП на душу_______________________1 000 000 / 3 =333 333
А якщо викреслити інших то ВВП на душу___________________________________1 000 000
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 27 тра, 2026 08:08
ЛАД написав:Но вряд ли ваши внуки обрадуются, если им придётся кормить 2 (или более) пенсионеров каждому.
Ти напевно чув МОЮ пропозицію хантер має годувати СВОЇХ батьків мої внуки -своїх батьків.... А якщо є такі як ти , хто дітей виховав таким чином що вони тебе КИНУТЬ на утримання МОЇХ дітей - то з чого ти взяв що МОЇ діти до ТЕБЕ будуть(повинні) відноситись краще ніж віднеслись до тебе ТВОЇ діти... І останнє Як ти дивишся на те, щоб у випадку коли пенсіонер не в стані себе утримувати на ту пенсію що має - щоб Держава йому допомогла за рахунок того майна яким володіє пенсіонер? Тобто якщо ти помираєш з голоду - пишеш заяву щоб тобі Держава дала субсидію під твою однокімнатну квартиру І твої нащадки зможуть її отримати тільки після того як ПОВЕРНУТЬ Державі кошти які ти отримав по субсидії
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 27 тра, 2026 08:23
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2607 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
8
5
Додано: Сер 27 тра, 2026 08:24
budivelnik написав:Навіть якщо нас залишиться 3 млн - зможемо жити як в Канаді
особливо при наявності 140-мільйонного "одвічного ворога"
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 тра, 2026 08:28
budivelnik написав:При умові що НАСЕЛЕННЯ складається з Будівельників і в цьому населенні відсутні флаймани/хунтери/барабашови..
апроксимуючи можна дійти до абсурду : якщо в США повбивати всіх американців і залишити одних Ілонів Масків то виходить США заживуть краще, ніж коли є 350 млн, третина з яких дармоїди, пенсіонери, маньяки, нелегали та криміналітет
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
|