Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1790017901179021790317904 ... 17909>
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 13:04

Re: Напад росії і білорусі на Україну

flyman написав:"це вже було" (с)(тм):
нові римські римляни переважно були із пн.Африки та Бл.Сходу
а потім прийшли англи, сакси та інші вікінки і все завєртє...

Я саме про германців
Десь кожен десятий з них інтегрувався\асимілювався інші почали бузити і пилити храми на дачі
Африканці тоді якраз були паїньками, ну трохи гундяйствували на релігійном грунті (див х\ф "Агора" 2009, "аріанє", "агоністики")
fox767676

Подякував: 427 раз.
Подякували: 230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 13:14

flyman написав:"це вже було" (с)(тм):
нові римські римляни переважно були із пн.Африки та Бл.Сходу
а потім прийшли англи, сакси та інші вікінки і все завєртє...

У США пройшло все трохи інакше.
Та є й інші приклади.
Проблема Римської імперії була в тому, що їхня економічна модель себе вичерпала. Все інше - наслідки.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 13:18

sashaqbl написав:Проблема Римської імперії була в тому, що їхня економічна модель себе вичерпала. Все інше - наслідки.

Економічна модель Європи - парасолька безпеки від США + дешеві енергоносії від рф + дешевий ширпотреб від КНР в обмін на інвестиції та ноухау + сировина та капітали від періферійних в обмін на міфи про демократію теж себе вичерпує
fox767676

Подякував: 427 раз.
Подякували: 230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 13:21

Shaman написав:
  Hotab написав:prodigy
Відносно бульбафюрера найгірше (і найбільш ймовірне) що можуть почати з бульбастану пускати весь спектр БПЛА , включно з керованими , щоб бити артерії захід - схід.

й як вони захистять свої НПЗ у відповідь? тому вірогідність є, але нижче 50%...

у бульбофюрера 2 НПЗ (Мозирь і Новополоцк 450км на північ від Мозирьского)
Мозирській НПЗ на відстані 50км від кордону з Україною (це дістанція для хаймерсів)

Базові ракети GMLRS: точні удари на дистанцію від 70 до 92 км.
ER GMLRS: модернізовані ракети підвищеної дальності, здатні вражати цілі на відстані до 150 км.
prodigy

Подякував: 3410 раз.
Подякували: 3371 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 13:24

budivelnik написав:
  prodigy написав:а теплиця працює автономно? там теж треба працювати, чи наймати працівників (мінімум двох)
Зрозумійте наступне
1 Ви потрапили в маніпуляцію лада.
Пояснюю
Коли я написав що з Україною нічого не станеться він в черговий раз затягнув пісеньку що я ЗАЛЕЖУ ВІД КІЛЬКОСТІ населення
2 Я Відповів що мені по цимбалам кількість населення, бо я свої витрати зможу перекрити працею 3 години в день...
Тут наш совок виліз і перекинув на фермерство , типу що я тоді буду сам вирощувати картоплю..
Ви на це повелися...

Тому ще раз
1 Я можу СВОЄЮ працею на протязі ТРЬОХ годин в день забезпечити себе навіть працюючи в сільському господарстві
2 Моя праця на себе в сільському господарстві (якщо не дай Бог це відбудеться) буде кардинально відрізнятись від того що Ви бачили
Я не буду лопатою підгортати і викопувати/закопувати картоплю
Я просто знайду щось ефективне, вкладу туди море грошей для автоматизацію і все.

Тому висновок
Я тому й показую , що кількість населення в сьогоднішніх умовах, поки воно рівні 15-30 млн осіб - для України проблем не несе.
А з цього діапазону, ( менше 15 млн ) Україна може вивалитись тільки в тому випадку якщо наступних 70 років у нас ковід буде замінятись війною і навпаки.

ясно, але уточнюю-картоплю ніколи не саджав і не планую (малину, полуницю, фруктові дерева і віноград), взагалі картоплю не їм (1кг на місяць для борщу)

кількість населеня не турбує взагалі, менше народу більше кисню (це за містом)
в місті стільки автівок на 1км2, що якщо населення зменшиться у 3 рази, автівок не стане менше
Востаннє редагувалось prodigy в Чет 28 тра, 2026 13:36, всього редагувалось 2 разів.
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 13:26

Letusrock написав:
  stm написав:А у простого тракториста за якого ви переживали, до повномаштабки дарував золоті цепи дівчині (сестра моєї знайомої), керував джондіром (не своїм, найманий), потім мобілізувався, досі служить, оженилися. Його чекають живим і здоровим.

невигадані історії про які неможна мовчати.
На відміну від вас я можу зрозуміти вибір і вашого "тракториста" і тих які перепливли Тису, не намагаюсь переконувати що "шлях самурая" єдино правильна річ.
Відчуття що ваша партія війни відкидає реальність і жиє у світі книг про мушкетерів чи Захара Беркута. Homo Sapiens 21-го сторічча це не колонія мурашок, здатність до самопожертви заради високої/абстрактної мети притаманна лише кільком відсоткам.
Це як жалітись що вода мокра

Та всі злидні лише. А є ще історії для Олександра. Якщо він уважно подивиться хто першим біжіть при обстрілах на допомогу, то там чоловіки (ухилянти з відстрочкою) або ті хто з турнікетами, це окрім дснс. Летусроки можуть лише вербальні на форумах, така імпотенція грошви і можливостей... на моє щастя, ані Летусрок ані Хантер теж мало кому потрібні )
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 13:27

Hotab написав:Letusrock
здатність до самопожертви заради високої/абстрактної мети притаманна лише кільком відсоткам.

«я подивлюсь і може повернусь»

Ну да. Но могу и не возвращаться - "если что" - вот это "некоторые" похоже никак осознать не могут...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 13:31

sashaqbl написав:штовхають Захід до погіршення ситуації.

з 1987р регулярно працював в Європі, навіщо їм в Антверпені(Амстердамі) пакистанці,
чи в Британії індуси, або во Франції алжирці, в Іспанії марокканці, Італія-лівійці, в Греції сірійці не зрозуміло, бо 75% не працює, а пристає до криміналітету
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 13:35

sashaqbl написав:Погоджуюсь, тих хто погано асимілюєтсья - треба вертати додому. І європейці потроху до цього приходять.

що річно надають накази на депортації близько 500 тисяч, а по факту виходить в тричі менше

Головна статистика та деталі:
Фактичні депортації: Щороку з ЄС примусово видворяють близько 135–155 тисяч осіб (наприклад, у 2025 році показник сягнув рекордних 155 тисяч фактичних вислань, що склало 28% від усіх, хто підлягав поверненню).

Хто лідирує у висилках (дані за 2025 рік):Німеччина: лідер серед країн ЄС, яка провела майже 30 тисяч фактичних депортацій.
Франція: депортувала близько 15 тисяч осіб.
Швеція: здійснила понад 11 тисяч висилок.

Громадянство мігрантів: Найчастіше депортують громадян Туреччини (понад 13 тисяч за останній рік), Грузії, Сирії та Албанії
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 13:36

Hotab написав:Отак і твої «дайте нам пожити як ми не жили ще»
А коли «поживем», то поїдемо додому

не так, в тій цитаті авторка боїться як смерті того самого "поїдемо додому"
  Hotab написав:Питання не в самопожертві , а в хитрозробленості.

Хитрозроблені де факто тут 98% форума
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

#<1 ... 1790017901179021790317904 ... 17909>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей