|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 05 чер, 2026 15:17
budivelnik написав: sashaqbl написав: budivelnik написав:Може не треба брехати? Будівельник розповідає що ти тут згідно ОБОВЯЗКУ захищати Батьківщину І БУДІВЕЛЬНИК РАДІЄ що твій ОБОВЯЗОК оплачується в 4 рази ЩЕДРІШЕ ніж обовязок Будівельника в тилу..
Тобто ти не писав, що ми при капіталізмі, мені платять і ми КВИТИ?
ПС якщо хоча б 10% бійців ЗСУ приймуть аналогічне рішення - за демографію можна переставати хвилюватись... 
Уверен?  — я тут уже писал о новоявленном викинге - отце-герое...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 05 чер, 2026 15:19
ЛАД написав:Уже говорил - не пишите о том, чего не знаете.
ви постійно пишите про те, чого не знаєте, жити в стані Ізраїля стільки років, ніколи не побажаю таку долю Україні але на пмєф вже озвучили, що воювати (з Україною) доведеться двом поколінням росіян(ДВОМ ПОКОЛІННЯМ)
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3411 раз.
- Подякували: 3371 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: П'ят 05 чер, 2026 15:20
budivelnik написав:....... ПС якщо хоча б 10% бійців ЗСУ приймуть аналогічне рішення - за демографію можна переставати хвилюватись... 
Бойцы находят разные решения. 3-го ребёнка - редкий случай. Обычно, что попроще, например, уход. И ли если уж ничего не нашли, то СЗЧ. И это явно не 10%.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4877 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 05 чер, 2026 15:21
ЛАД написав: Shaman написав: ЛАД написав:Во-первых, я когда-то отвечал шаману на этот вопрос. Повторять не буду, ответ вам не стоит потраченного времени. Спросите у него.
щось я не пам'ятаю вашу відповідь, моє припущення - спокійно будете жити в окупації, пенсію собі оформите, ніхто з українською доставати не буде. ви чомусь образились здається ..........
С памятью у вас плохо. Старческий склероз развивается? Так, вроде, ещё рановато, проверьте сосуды. 
на цьому ви добре знаєтесь  просто ЛАД полюбляє казати - втомився відповідати - а жодної відповіді не було. я відповідаю ще раз, коли хтось забув чи не зрозумів. а коли відповіді й не було - то починаються казки - відповідав раніше, шукайте - те, чого немає. можете ще раз повторити - що будете робити в умовах гіпотетичнох окупації? відповідь дуже коротка насправді, часу займе. питання - ЩО зробите? а не ЧОМУ? моє припущення - залишитесь як є - як більшість ваших однолітків...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 836 раз.
- Подякували: 1778 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: П'ят 05 чер, 2026 15:22
ЛАД написав: budivelnik написав: ЛАД написав:Очень длинно и ... неверно. Всё это справедливо, когда все 30 осіб заняты одним и тем же. А если в расчёте орудия отсутствует один обученный наводчик, но есть все остальные - подносчики снарядов, заряжающие, то эффективность может упасть практически до 0. И это возможно и в случае отсутствия заряжающего, которому не нужна "высокая квалификация", а нужна просто грубая физическая сила, но достаточно большая. Или более современный и близкий к специфике sashaqbl пример. В расчёте есть люди, способные развернуть и установить антенны, установить пусковую установку и т.д., но отсутствует хорошо обученный и способный дроновод (не знаю, как он правильно называется), то эффективность такого расчёта... Сами понимаете.
Ні командир ЗОБОВЯЗАНИЙ розподілити людей з урахуванням їх максимальної ефективності на призначеному місці... Тому при наявності 93% заповненої штатки ( в мене навіть в мирний час ніколи не було більше 80% в строю )- заявляти що підрозділ може підняти ефективність на 30% при підїзді в цей підрозділ ДВОХ шоферів... Це трибунал для командира.....
Я вам привёл конкретные примеры. Где командир возьмёт (и кто ему даст) несколько квалифицированных наводчиков (или достаточно физически сильных заряжающих)? Или в случае дронщиков, где он возьмёт в расчёте несколько способных или хотя бы просто обученных и натренированных дроноводов?
Теоретично можна написати все що хочеш? Але я не займався теорією.. Я відповідав на претензії Претензія від Саші була наступна В мене штатка не заповнена, якщо твій син прийде шофером-ефективність підрозділу зросте на 30%, тому мені по барабану що він в тилу ефективніший від хантера...Де тут про критично унікальні властивість ? Тому якщо в командира роти дронщиків немає дронщиків... то це одне... і не факт , що мій старший який вміє приганяти швидкі допомоги і залучати по 5+ млн грн/рік - зможе стати тим унікальним дронщиком який підніме ефективність підрозділу Саші на 30%... Ба більше - бо якщо це б було так - то навіщо тоді Саша в командирах?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 305 раз.
- Подякували: 3057 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 05 чер, 2026 15:23
ЛАД написав: budivelnik написав: ЛАД написав:............ В 2022 в Стамбуле не было и речи о Херсонской и Запорожской областях. В ЕС и НАТО нас пока не приняли. И если о ЕС ещё какие-то разговоры идут, то о НАТО уже, похоже, по умолчанию забыли.
В 2022 - був Медведчук з Януковичем.... То яка різниця Якби погодились, то до 2023 Харків був би губернским центром Харківської губернії....
Финляндия не стала Финской губернией. Странно как-то.
все зрозуміло з Фінляндією. всі ті договори вже на смітнику істрії, Фінляндія в НАТО. нам що робити? на яких умовах домовитись з Рашею?..
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: П'ят 05 чер, 2026 15:23
ЛАД написав: budivelnik написав: ЛАД написав:............ В 2022 в Стамбуле не было и речи о Херсонской и Запорожской областях. В ЕС и НАТО нас пока не приняли. И если о ЕС ещё какие-то разговоры идут, то о НАТО уже, похоже, по умолчанию забыли.
В 2022 - був Медведчук з Януковичем.... То яка різниця Якби погодились, то до 2023 Харків був би губернским центром Харківської губернії....
Финляндия не стала Финской губернией. Странно как-то.
Фінляндія домовлялась з СРСР . в тих хоч якісь правила були... Нам треба домовлятись з педерацією , а вона свій оскал і алгоритм дій показала ще в 2014 в Криму.... нагадай мені скільки шкіл залишилось в Криму до 2020 року А скільки російських шкіл залишила в Криму Україна з 1957 по 2014 ? так що СРСР і педерація - це різні речі... не на користь педерації
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 05 чер, 2026 15:25, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 305 раз.
- Подякували: 3057 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 05 чер, 2026 15:24
budivelnik написав: ЛАД написав:Если бы не палестинская проблема, то уже продвинулись бы гораздо дальше.
Так і в нас якби не педераційна проблема-ми б далеко просунулись.. У нас вже навіть з Угорщиною проблем нема.
педераційна и палестинская проблемы - совершенно разные вещи. педераційна проблема в случае Израиля сегодня это Иран. Но раньше были и Египет, и Иордания, и другие. На палестинскую проблему (очень отдалённо) была похожа проблема Донбасса.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4877 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 05 чер, 2026 15:24
ЛАД написав: budivelnik написав: ЛАД написав:Я предлагаю договориться на приемлемых для нас условиях.
А я хіба проти ? Які приємлимі? Заміна влади на Медведчука? Здача територій згідно педераційної конституції? Відмова від ЄС і НАТО ? Чи вам хтось пропонує щось інше?
В 2022 в Стамбуле не было и речи о Херсонской и Запорожской областях. В ЕС и НАТО нас пока не приняли. И если о ЕС ещё какие-то разговоры идут, то о НАТО уже, похоже, по умолчанию забыли.
від НАТО ми вже відмовились - головна вимога Раші виконана. та й так, вже не всі впевнені в НАТО. тут стає більш актуальним блок оборони країн, які межують з Рашею - но то майбутня історія...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: П'ят 05 чер, 2026 15:25
_hunter написав:Этот сценарий развивать нужно... Всякие Шабунины - при таких вводных - точно так же "ресторанными медиками" числились бы? "голодать" - все 4 года нужно было бы?..
А що там у криму? Луганськ і Донецьк вже у повітрі контролює Україна? У вас на ростові взагалі шляпа, ви ж прикидаєтесь німецьким, але не сліпий )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
|