хотите им счастья и хотите помочь им почуствовать что они никому не нужны забугром ? Оригинально-с
ps: сумно, скоро будем грызть горло друг другу
|
|
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
кому «їм»? читай уважніше і припиняй тупити
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Не потрібно плутати мою прекрасну країну Україну зі своїм розумінням режиму.
Моя Україна вас усіх переживе. І я повернуся в Київ тоді, коли вважатиму за потрібне, попри будь-які тимчасових покидьків чи чиїсь кабінетні фантазії. Київська нерухомість і саме місто стояли віками, і вони так само переживуть цей політичний режим, як наші предки переживали інші Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Моя бабуля пережила голод. 50 років їй психологічно треба щоб щось було з їжі. Отак ви (звертаюсь до умовного режиму) її налякали - на все життя.
І я вас переживу Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?я ж написав - перечитай уважніше і припиняй тупити, ти шо ніяк раму зібрати не можеш?
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?яке «умовний режим», через який твоя бабуля пережила голодомор, має відношення до цього форуму? так коли ти вже поїдеш за кордон щоб стати вільним та щасливим? доки ти ж ніби зробив (вангую що знайшов над ким з родичів можна оформити опіку), так що тебе тут досі тримає? чи ти вже там?) зи: от же ж лютий режим - мало того що податки платити примушує, так ще й конституційний обовʼязок виконувати кличе) ти на нього за це в ЄСПЛ подай, бідося)
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Верховна Рада ухвалила законопроєкт №15111-д, яким, серед іншого, зменшено податкове навантаження для фізичних осіб, які офіційно здають нерухомість в оренду з 18% до 5% від 1.01.27 р.
привітаємо себе)
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?ого, ти диви які люди вирішили вмочити роги в київську комерцію)
Колишній глава Google інвестував у київські бізнес-центри та ТРЦ Dragon Capital Йдеться про бізнес-центри, торговельно-розважальний центр та логістичний комплекс. Про це повідомляєForbes Ukraine. Подружжю належить по 36% у семи компаніях групи, у власності яких перебувають бізнес-центри Eurasia та Prime, ТРЦ і БЦ Piramida, а також логістичний комплекс East Gate Logistic. За оцінками Forbes Ukraine, вартість цієї частки становить від $55 млн до $70 млн. Управління активами й надалі здійснюватиме Dragon Capital. Як зазначає видання, угоду реалізували через кіпрську холдингову структуру, яка володіє українськими активами групи.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||