Инвестирование в Royal Standard Group

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<12345
Повідомлення Додано: Суб 13 чер, 2026 18:23

Кстати, модераторы, пожалуйста, поправьте название темы. На знаю, может в 2020 RSG была и "Groyp", но сейчас она точно "Group".
moveton

Подякував: 139 раз.
Подякували: 890 раз.

Профіль

3
1
15
1
Повідомлення Додано: Нед 14 чер, 2026 13:05

От за що я "люблю" цей форум, так це за те, що:
Якщо напишеш тут "2 х 2 = 4", то обов'язково з'явиться якийсь демагог в медальках, який з тобою буде про це сперечатися.

Людей, які вказані в довіреності, я НЕ ЗНАЮ і ніколи В ОЧІ НЕ БАЧИВ. Як я можу їм довіряти?? Чому я маю давати юридичну довіреність НЕЗНАЙОМИМ ЛЮДЯМ?? Що це за маячня??

Якщо я купую ОВДП на біржі або відкриваю депозит у банку, то я теж не знаю їх менеджмент. Але ж я їм і НЕ ДАЮ ніяких ДОВІРЕНОСТЕЙ!
Як інвестор, я не довіряю банку гроші, я інвестую гроші і несу ризик, який ОБМЕЖЕНИЙ ТІЛЬКИ СУМОЮ ГРОШЕЙ. А тут я маю ще й ризикувати СОБОЮ, бо я даю їм купу повноважень на ЮРИДИЧНІ ДІЇ ВІД МОГО ІМЕНІ!
Наприклад, та сотня інвесторів, які підписали цю довіреність і чиї ІМЕНА, АДРЕСИ ТА СУМИ ВКЛАДІВ може будь хто вільно скачати з інтернету через Опендатабот -
вони ризикують тим, що до них "приїдуть в гості", (наприклад ТЦК) як до "людей з грошима". :shock:
Востаннє редагувалось stuermer01 в Нед 14 чер, 2026 13:35, всього редагувалось 1 раз.
stuermer01

Подякував: 94 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 чер, 2026 13:32

stuermer01 написав:Людей, які вказані в довіреності, я НЕ ЗНАЮ і ніколи В ОЧІ НЕ БАЧИВ. Як я можу їм довіряти?? Чому я маю давати юридичну довіреність НЕЗНАЙОМИМ ЛЮДЯМ?? Що це за маячня??

А это уже вопрос к событиям пятилетней давности:
  stuermer01 написав:
  hull380666169731 написав:
  VASH написав:Имеет ли кто нибудь из форумчан опыт инвестирования в Royal Standard Groyp?

Имеет, доверенность очень стремную пришлось подписать. Менять они ее не хотят!

Они с пистолетом у виска подписание вымогали или как?

stuermer01 написав:Якщо я купую ОВДП на біржі або відкриваю депозит у банку, то я теж не знаю їх менеджмент. Але ж я їм і НЕ ДАЮ ніяких ДОВІРЕНОСТЕЙ!

Тю. Типовой банковский договор - это фактически и есть доверенность на распоряжение средствами. А так, как банки потом, оправдываясь финмоном и Меморандумом, отдают, ещё вопрос где риски больше. Но то уже в другую тему.
moveton

Подякував: 139 раз.
Подякували: 890 раз.

Профіль

3
1
15
1
Повідомлення Додано: Нед 14 чер, 2026 13:37

moveton написав:Тю. Типовой банковский договор - это фактически и есть доверенность на распоряжение средствами. А так, как банки потом, оправдываясь финмоном и Меморандумом, отдают, ещё вопрос где риски больше. Но то уже в другую тему.

Без коментарів...
stuermer01

Подякував: 94 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

#<12345
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість