Banderlog написав:То ви стверджуєте, в слід за флер, що є ослабленння групіровки Днепр? Забавно.
Я стверджую, що запорізькій напрямок без додаткового м'яса може закінчитися прогибом орків. 15км до Василівки, вірно? Це весільний дрон, а дрони наразі зовсім не весільні пішли. Тому накопичення військ. Ціна Покровська за рік 102тис. вибувших орків, це підтверджені втрати. 20% ще не підтверджені є. 1 орківській Іван=852$. Загальні витрати України на Іванів 87млн.$ 3 останіх обстріла Києва щоб налякати собаку моїх друзів, які приїхали до мене і мою маму це більше 2,5млрд.$. Цікавий обмін, не вважаєте? Спати Олександру поки що доведеться менше, бо він переграє суперника, дивно що на ваших моніторах всіх 16 видно лише як ущімляют МП
Востаннє редагувалось stm в Чет 18 чер, 2026 13:35, всього редагувалось 1 раз.
Москва та область у четвер, 18 червня опинилися під наймасованішою атакою українських дронів. Під ударом знову опинився НПЗ у Капотні, над містом здіймаються густі клуби диму.
Так ось для чого у нас вже 5-й рік "не знімайте, не поширюйте".
Banderlog написав:То ви стверджуєте, в слід за флер, що є ослабленння групіровки Днепр? Забавно.
. Цікавий обмін, не вважаєте? Спати Олександру поки що доведеться менше, бо він переграє суперника, дивно що на ваших моніторах всіх 16 видно лише як ущімляют МП
недавно знову був обмін трупами. не підкажете пропорцію? Цього разу ви вродь стверджували що Україна звільнила більшу територію ніж втратила.
Подход чёткий и ясный. Точно так же, как и с российскими деньгами.
США руйнують Іран.(не навпаки) Заморожені гроші іранські . Очевидно будуть повернуті. Росія руйнує Україну. А заморожені гроші українські? Ні. Російські. Точно тут є паралелі?
В данном изложении не важно, кто кого руйнує. За то, что Иран руйнують, им создадут инвестфонд на 300 млрд. Причём, не за счёт США, а за счёт частных инвесторов. Прочитайте внимательно, я специально выделил основное.
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 18 чер, 2026 13:42, всього редагувалось 1 раз.
Banderlog Там міняють ще тих, хто і в минулі роки загинув. Бачу по свіжим некрологам земляків.
Прочитайте внимательно, я специально выделил основное.
Я почитав «вніматєльно». Іран нічого в США не руйнував щоб у Ірана щось конфіскувати. Навіть війну не вони почали. З росією ситуація інша. Це не значить обовʼязково що у росіян заберуть. Але паралель ваша невірна.
Прочитайте внимательно, я специально выделил основное.
Я почитав «вніматєльно». Іран нічого в США не руйнував щоб у Ірана щось конфіскувати. Навіть війну не вони почали. З росією ситуація інша. Це не значить обовʼязково що у росіян заберуть. Але паралель ваша невірна.
Не прочитали «вніматєльно». Там в аргументации даже не упоминается о войне, кто её начал и кто кого руйнує. Единственный вопрос: "Это их деньги" и "Если мы их не вернём, то нам никто больше денег не даст". Всё. Точно так же и с российскими.
Banderlog написав:дивно що на ваших моніторах всіх 16 видно лише як ущімляют МП
удовлєтворю вашу цікавісьть шо там видно. На моїх моніторах окрім степу видно ще периметр, жаль відео з камер скинути нізя, но люди все одно поширюють результати прильотів, так шо візьму з відкритих джерел
Востаннє редагувалось Banderlog в Чет 18 чер, 2026 13:55, всього редагувалось 1 раз.