Banderlog написав: та щас пройду мімо. Старайтесь поменьше совєтувату людям які у вас совєтів не просять. Ну харашо, давайте підем по фактам. Чи є в Україні антисемітизм? В якій сфері? Антисемітизм в тцк при бусифікації? Антисемітизм в зсу? Ну тоді пишіть факти я жду. Може список єврейських погромів за останнній рік в Україні ? Нема?
Шо дєтальніше може бути ордеру на арешт нетаньяху? Чи ордер не щитаєтьсья ? Бо його антисеміти видали? І оон антисеміти.. Чим ви там не довольні? Хіба я проти вашої війни з іраном чи палестиною? Воюйте собі до досягнення справедливого миру
Единственный совет который я дал вам как и всем остальным заявляющим,что я их утомил своим упоминанием антисемитизма и Израиля это проходить мимо моих постов поставив их и меня в игнор. Государственного антисемитизма в Украине после распада СССР давно нет,но бытовой никуда не делся что недавно на этом форуме показали пару персонажей. Есть в Украине и блогеры собирающие миллионные аудитории - отставной полковник то ли авиации,то ли ещё чего то Свитан и недавно упомянутый здесь Анатолий Якименко который заявлял о том,что основная проблема Украины это незнание учнями мовы и что-то нес о какой-то особой украинской этике и оба неоднократно делали антисемитские заявления . О антисемитской ООН - по данным UN Watch доля документов критикующих Израиль превышает сумму аналогичных резолюций по всем странам мира вместе взятым. С 2015 по 2024 ГА ООН приняла 173 резолюции направленные против Израиля при 80 против всех остальных странах мира. В 2023 году по Израилю принято 14 резолюций, по России 2, остальные Иран,Сирия,Мьянма,КНДР,США по одной. СПЧ ООН - против Израиля принято 45% общего числа резолюций вынесенных против конкретных стран,причем Израиль единственное государство которое рассматривается на каждой сессии ,пункт 7. ООН помимо того,что абсолютно бесполезная организация чьи голубые каски не предотвратили ни одной войны или этнической чистки в Газе занималось прикрытием ХАМАСа чьи члены являлись по совместительству сотрудниками Бапор. В Ливане Хезболла десятилетиями строила тоннели и устраивала склады с оружием прямо под казармами голубых касок. Нынешний генсек ООН ,португальский социалист Гуттериш просто приезжал под ворота Газы в Рафиахе чтобы поддержать Хамас. МУС такая же помойка и ее прокурор британец пакистанского происхождения Карим Хан объявивший Нетаньяху и Галанта в розыск сам погорел на недавно в сексуальном скандале и отстранён от должности
Щось схоже на те, що поки дід Шапо не почав качати тему антисемізму на форумі, так нікому діла до євреїв і не було. Принаймні я точно ніколи негативно до них не ставився. Але діду вдається потроху всіх залюбити)) Якщо що, на рахунок імпотенції ООН і малої ефективності в розрахунку освоєних організацією коштів - сперечатись не буду. Хоча рух в позитивний бік в цьому питанні є. Коли США зрізали фінансування 😅
Hotab написав:Щось схоже на те, що поки дід Шапо не почав качати тему антисемізму на форумі, так нікому діла до євреїв і не було. Принаймні я точно ніколи негативно до них не ставився. Але діду вдається потроху всіх залюбити)) Якщо що, на рахунок імпотенції ООН і малої ефективності в розрахунку освоєних організацією коштів - сперечатись не буду. Хоча рух в позитивний бік в цьому питанні є. Коли США зрізали фінансування 😅
Это ещё один показатель того как мало нужно чтобы вспомнить хорошо забытое старое - появился какой-то дед Шапо и " любовь" вернулась. Что касается антисемитской помойки под названием ООН ,то она реформированию не подлежит и ее явно ждёт судьба ее предшественницы Лиги Наций хотя те,кто там или на них поработал наверняка будут с ностальгией вспоминать эту организацию
shapo написав:как мало нужно чтобы вспомнить хорошо забытое старое - появился какой-то дед Шапо и " любовь" вернулась.
Хм)
Hotab написав:. Принаймні я точно ніколи негативно до них не ставився.
Щодо «ностальгії». Я місця роботи розглядаю лише з точку зору корита з їдлом. Ніякої ностальгії по жодному минулому місцю роботи я не відчуваю. 😅 Так, приємніше працювати якщо до того ж є відчуття потрібності і бачиш ефективність (як було в Мозамбік, де WFP гарно спрацювали) , але якщо я роблю my best , а результат все одно посередній по незалежним від мене причинам - мені пофіг. Це не моя зона респонсибілиті планувати ефективні задачі.
shapo написав:как мало нужно чтобы вспомнить хорошо забытое старое - появился какой-то дед Шапо и " любовь" вернулась.
Хм)
Hotab написав:. Принаймні я точно ніколи негативно до них не ставився.
Щодо «ностальгії». Я місця роботи розглядаю лише з точку зору корита з їдлом. Ніякої ностальгії по жодному минулому місцю роботи я не відчуваю. 😅 Так, приємніше працювати якщо до того ж є відчуття потрібності і бачиш ефективність (як було в Мозамбік, де WFP гарно спрацювали) , але якщо я роблю my best , а результат все одно посередній по незалежним від мене причинам - мені пофіг. Це не моя зона респонсибілиті планувати ефективні задачі.
shapo о боже.. що це за дитячий садок. Дідусь, ви ж не «тестер» опускатись до найпримітивнішого тролінгу. У вас тут репутація (була) інша, серйозного ерудованого діда. Тримайтесь там, щось вас роздьоргали.))
ЛАД написав:То, что петлюровцы убили Моню (и не одного Моню), это мелочи. А вот за то, что "Симона Петлюру 25 травня 1926 року в Парижі застрелив анархіст і поет Самуїл Шварцбард", весь еврейский народ должен каяться 100 лет (или больше?).
Чого ж тільки якогось моню.. Вони й героя совка Котовського застрелили... Тай в Громадянську комісари в шкірянках з єврейськими прізвищами з 1917 до 1937 поклали немало..
Тому лад-я тобі казав перестань бути затичкою , особливо в питаннях за які тобі не дадуть другу пенсію.... Як не як, а за те що ми проголосували за створення Ізраїлю - нам повинні бути як мінімум вдячні.
Українська РСР підтримала створення Держави Ізраїль, проголосувавши «за» ухвалення Резолюції Генеральної Асамблеї ООН № 181 від 29 листопада 1947 року, яка передбачала поділ підмандатної Палестини на незалежні єврейську та арабську держави
За даними OSINT-аналітиків, було атаковано завод "Титан-Баррикади" – одне з ключових підприємств російського ВПК, яке випускає російські ракетні установки "Іскандер-М", "Тополь-М" та "Ярс".
При цьому в соцмережах публікують відео прольоту ракети під час атаки. Як пише ASTRA, найімовірніше, удари завдавалися українськими крилатими ракетами великої дальності "Фламінго".
shapo написав:Взрослому человеку,да ещё и моряку это не должно быть в тягость. Последний раз летел из Тель-Авива с двумя пересадками две ночи и один день чуть больше 30 часов и особенного дискомфорта не заметил,разве что спать плохо в кресле самолёта эконом-класса
за 30 було більше 120 трансферів, з них 15-16 по 12+ годин перельоту, для мого віку це дуже тяжко, навіть в 52 роки ледь витримував, а сьогодні не витримаю))
про ніщенську пенсію в Україні, в ссср до 1964 пенсій у колгосрників не було (а це 45% населення)
Початок виплат: Закон СРСР "Про пенсії і допомогу членам колгоспів" офіційно набрав чинності 1 липня 1964 року. Вік виходу на пенсію: Чоловіки могли виходити на пенсію у 65 років, а жінки — у 60 років (за умови наявності необхідного трудового стажу). Початковий розмір: Мінімальна пенсія для колгоспників була мізерною і становила лише 12 карбованців на місяць, тоді як у робітників державних підприємств мінімум складав 28-30 карбованців.
Паспортний режим: До 1974 року багато колгоспників навіть не мали власних паспортів, що суттєво обмежувало їхні права на вільне пересування чи зміну діяльності. тобто 107млн кріпаків, це не ганьба для перевій системи в світі?
Загальна чисельність населення СРСР в 1964р: 226,3 млн осіб. Міське населення: 118,6 млн осіб. Сільське населення: 107,7 млн осіб
серед моїх знайомих чи родичів-пенсія 8-12 тисяч грн, у сестри 63р 8к тисяч (вона досі викладач), має ще 10 дисяч. Це не надто багато, але десь середній рівень по місту
на мій погляд, сережний прожитовий рівень має бути десь 8000грн , а не 3000грн а ще треба обмежити максимальну пенсію для судів/прокурорів/митників 25000грн, як для всього населення.Нехай побудуть як народ, хоч на пенсії.