Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 518519520521522 ... 2815>
Повідомлення Додано: П'ят 09 кві, 2010 09:29

budivelnik написав:1 На мою особисту думку 90% тут присутніх отримують в межах 2000 - 3000 гривень в місяць.
2 90 % тут присутніх живуть з батьками , тому ні про які 2000 - 5000 грн в місяць за оренду не платять
4 Чому всі впевнені в падінні , а мене звинувачують в тому що я кажу що житло буде рости .Якщо правий я - то сам господь бог велів вести заощадження в кв м ( шляхом обмінів меншої на більшу з доплатою і так далі ).

5 Якщо Ви дійсно хочете купити житло і таким чином вирішити цю проблему раз і назавжди для своїх нащадків через два покоління ( правнукам Ваше житло дістанеться безкоштовно ) , то для цього потрібно запитати своїх прадідів чому вони це питання для Вас не вирішили , але постійно потрібно памятати що правнуки подібне запитання зададуть не мені , а Вам , тому якщо не хочете погано виглядати в очах своїх нащадків забудьте на 5 років про шашлик -клуб- відпочинок і трошки напряжіться , потім буде легко .

1та 2
Навряд-чи ви бачили кого-сь з цього форуму в реальному житті. Тому ні в якому разі не треба описувати свої власні припущення, вони можуть бути абсолютно помилкові.

4
Сотий раз вам повторюю- житло не є обьектом заощаджень та виміром багатства. цей стереотип принесенній нам с радянського союзу відмирає.

5. Тт ві вже зовсім загнули. По-перше, житло не служить 100 років, якщо це не окремий маєток
По-друге, дітям не потрібно покупати житло. потрібно виховувати дітей так, щоб вони самі могли на нього заробити. Житло покупають для життя. для свого життя, а не для онуків та правнуків. коли настає необхідність допомогти онукам, це можливо, але як правило така допомога не цінується и не приносить щастя дітям...
і залиште свої пісні про те що потрібно від усього відмовитись, і сидіти с батьками , коплячи по 10 років на квартиру. це єрунда....
Евгений__С

Повідомлення Додано: П'ят 09 кві, 2010 09:31

КГС работает и работала

Так , працював і працює ,продавав і продає по цінам 2008 .
Про харківський Авантаж я чую з 2009 причому то він банкрот , то молодець то еліта центр
Про 1 млн кв м в Києві - вже як мінімум останн 10 років Київ будує приблизно по 1 млн кв м в рік - нагадайте мені будь-ласка
Як змінились ціни в Києві в період з 2000 по 2010 :?: Якщо не знаєте я Вам відповім - зтосли приблизно в 10 разів .
Теперь компании которые продолжают работать планируют увеличить строительство в абсолютных цифрах, а их доля уже выросла и значительно

Це все слова . той самий КГС знизив свої обєми на Київському ринку з 40 % в 2007-2008 до 30 % в 2009 , а дешевше ніж він в Києві ніхто не будує . Чому так сталося відповідь проста
Низька норма рентабельності не дала можливості на тих самих оборотах пережити кризові явища що заставило знизити обєми , на відміну від тих хто отримав надприбутки ( в порівнянні з КГС і за рахунок цих запасів зміг втримати виробництво в попередніх обємах ) . Викриків що в Києві все впало також не потрібно , збудували приблизно 900 000 кв м , тобто практично стільки ж скільки будували в 2005-2007 роках .
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 2991 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 09 кві, 2010 09:37

По-перше, житло не служить 100 років

Ви праві , житло служить сотні років і товщина стін до цього не має жодного відношення , адже зношуються в житлі не стіни , а внутрішня начинка в тому числі і власники , а стіни простоять доти доки Ви з допомогою динаміту їх не розвалите .
Житло покупають для життя. для свого життя, а не для онуків та правнуків

Ви праві , але якщо всі кинуть батьківську хату і приїдуть в Київ з вимогами надати їм житло , то ці батьківські хати яж не зможу перенести в Київ , от і виходить , що там де житло вже є і ціна на нього Вас не цікавить Ви жити не хочете , а там де житла не має Ви
а) не збираєтесь будувати його самостійно
б) вимагаєте збудувати за рахунок тих хто вміє .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 09 кві, 2010 09:38

і залиште свої пісні про те що потрібно від усього відмовитись, і сидіти с батьками , коплячи по 10 років на квартиру. це єрунда....

Я залишу , от тільки якщо Ви цього самостійно не зробите то з моху у Вас житло саме по собі все одно не зявиться .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 09 кві, 2010 09:42

budivelnik написав:Три сторінки текксту більш ніж достатньо щоб всі пройшлись по будівельнику . Пора вже і мені трошки попсувати Вам нерви .
1 На мою особисту думку 90% тут присутніх отримують в межах 2000 - 3000 гривень в місяць.
2 90 % тут присутніх живуть з батьками , тому ні про які 2000 - 5000 грн в місяць за оренду не платять
3 Якщо Ви живете з батьками( як правило в 2 - 3 - кімнатній квартирі ) і при цьому отримуєте на двох 10 000 грн ( тобто входите в 10 % успішних ) , то при бажанні Ви в стані спокійно відкладати 50-70% своїх доходів на протязі короткого періоду в 5 років. При цьому Ви заощадите від 250 000 до 400 000 грн , що позволить Вам купити в КГС 2-кімнатну квартиру , з додатковим залученням приблизно 0-150 000 грн
4 Чому всі впевнені в падінні , а мене звинувачують в тому що я кажу що житло буде рости .Якщо правий я - то сам господь бог велів вести заощадження в кв м ( шляхом обмінів меншої на більшу з доплатою і так далі ). Якщо праві обвалісти , то для Вас є готова схема jde з відкладанням на депозиті , що з урахуванням Ваших побажань про обвал на 20 % в рік і депозитною ставкою в 10 % - скоротить термін мною розрахований до трьох років
5 Якщо Ви дійсно хочете купити житло і таким чином вирішити цю проблему раз і назавжди для своїх нащадків через два покоління ( правнукам Ваше житло дістанеться безкоштовно ) , то для цього потрібно запитати своїх прадідів чому вони це питання для Вас не вирішили , але постійно потрібно памятати що правнуки подібне запитання зададуть не мені , а Вам , тому якщо не хочете погано виглядати в очах своїх нащадків забудьте на 5 років про шашлик -клуб- відпочинок і трошки напряжіться , потім буде легко .
Без труда не вытянеш рыбку из пруда .
Я заметил, что последнее время все ваши аргументы сводятся на правнуков... Впринципе, хорошая тенденция, других мало осталось.. Но такое развитие, которое вы описываете, означает поставить крест на половине своей жизни ради своих потомков, живя как овощ от зарплаты до зарплаты..
Если распоряжаться этими накоплениями более умно, заняться бизнесом(а на 250000-400000грн это более чем реально), то можно за эти же годы заиметь нормальный доход+квартиру. Складывается реальное впечатление, что вы в поисках идиота на этом форуме сидите.
franKIMOrales

Повідомлення Додано: П'ят 09 кві, 2010 09:43

budivelnik написав:2 Якщо 13 700 000 пенсіонерів живе на середню пенсію в 870 грн в місяць

Ну дальше можно не читать.
Откорректируйте среднюю пенсию.
http://korrespondent.net/business/economics/896078
Размер средней пенсии по возрасту увеличился с 798,9 в 2008 г. до 942,7 грн в 2009 г.

А вы знаете что на пенсии можно работать??? Или подрабатывать??
Или дети-внуки помогают.
И не сравнивайте жизнь одиноких пенсионеров и молодых людей. Молодежь должна ходить в одежде с мусорки?? А бабка с заштопанном ходит и нормально.
И никому не секрет, что это средняя пенсия. Но не в Киеве. Такие среднии цифры получаются из-за того, что в селах пенсии очень маленькие. Но там и хозяйство свое.
В Киеве средняя около 1200 грн. Да и то на одну ее не прожить.
Да молодые лучше в съемной будут жить - чем так!
Поэтому я и нарисовал 2500 на человека.
Посчитайте сами. Льгот нет, субсидий у них тоже нет. И на одежду и кое-какие "культпоходы" надо тратить намного больше.
Взять хотябы то что сейчас всех нас окружает: мобильную связть, инет, комп. А книги и допобразование для молодого человека также очень важно. Много на это тратят одинокие пенсионеры?
Так что 5000 грн на - это минимум для Киева. Понятно, что если получаете меньше - то от чего-то прийдется отказаться. А если 10 тыс. грн - то оказываться уже не получится. Не ходить же как строитель в грязной робе и каске на работу в офис :)
Востаннє редагувалось jde в П'ят 09 кві, 2010 09:45, всього редагувалось 1 раз.
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 кві, 2010 09:44

до Будівельника

шановний
я знову прошу вас утриматись від своїх припущень стосовно тих, з ким ви зовсім не знайомі. це як мінімум не ввічливо.
я нічого ні у кого не вимагаю. те скільки я маю грошей, житла та інших майнових благ, та мої доходи не є темою обговорення і сподіваюсь ніколи не буде.

Я, як аналітік, та фінансист, роблячи свої висновки з ситуаціі що склалась на ринку нерухомості України та світу, бачу деяку тенденцію та картину. І бачу як ви намагаєтесь цю тенденцію приховати та змінити, навязуючи людями ХИБНІ БАЗОВІ поняття життя. це дуже погано і само тому я пишу тут
Евгений__С

Повідомлення Додано: П'ят 09 кві, 2010 09:49

С какого перепугу?

Квінто
Как только повысят комунальные и введут налог на недвигу, перепугавшихся станет многовато ...
romigor

Повідомлення Додано: П'ят 09 кві, 2010 09:50

budivelnik написав:
много текста и 0.0 смысла
Когда Вам задают прямой вопрос на который Вам неудобно отвечать Вы начинаете говорить всякую ерунду, это не красиво.
Так ответите на вопрос - КАК молодая семья в Киеве, снимающая жилье и имеющая доход 10r грн сможет купить квартиру за 50к баксов - которую Вы ей определили???
Или будете и дальше увиливать?

Дивно , Ви ніби й вменяєма людина , а такої простої відповіді не зрозуміли .
На питання ЯК - відповідь одна - відкладаючи
На питання скільки часу - відповідь також однозначна - від 5 років
На питання дискотека-Єгипет відповідь - почекати , поки не назбирається
Ще що Вам розповісти :?:
PS
Навіть якщо мої відповіді не правильні , то у сімї інших варіантів не буде , як заробляти і заощаджувати ( за виключенням спадщини , яка їх все одно настигне у віці приблизно 50 років , правда не обовязково житло буде в Києві )

Будивельник, на тему заощаджувати расскажу историю: как то летом 2003 года, осуществляя обход ввереного мне участка, заметил, что мой работник как-то уж совсем грустно работает. Подхожу, спрашиваю, как дела, настроение, ... А он мне говорит, понимаешь, я каждый месяц откладываю 1-2 сотни долларов на покупку квартиры, а когда смотрю свежие объявления, то вижу что та квартира, которая мне нужна, уже как раз подорожала на 1-2 сотни долларов и это происходит уже не первый месяц.

Человек реально не ездил по Египтам и не ходил по ресторанам и дискотекам, но как он мог угнаться за риелторами, строителями и спекулянтами, которые уже вкусили шальных денег!

За период 2005-2008 гг. населению реально изменили менталитет и теперь вернуть его в русло ЗАОЩАДЖУВАТИ как при совке уже не получится.

Правильно тут было сказано, что в Европе и Штатах эти грабли уже давно прошли. Наш народ уже тоже неплохо проутюжен МММ-ами, Элит-Центрами, кредитными союзами, курсами валют и прочим. Поэтому просто так на шару спекулировать на оленях будет все сложнее. Господа РИЕЛТОРЫ и СПЕКУЛЯНТЫ, думайте лучше и побольше креатива! Простые МАНТРЫ уже не прокатят!
Per-Cent

Повідомлення Додано: П'ят 09 кві, 2010 09:55

budivelnik написав:
КГС работает и работала

Так , працював і працює ,продавав і продає по цінам 2008 .
Про харківський Авантаж я чую з 2009 причому то він банкрот , то молодець то еліта центр
Про 1 млн кв м в Києві - вже як мінімум останн 10 років Київ будує приблизно по 1 млн кв м в рік - нагадайте мені будь-ласка
Як змінились ціни в Києві в період з 2000 по 2010 :?: Якщо не знаєте я Вам відповім - зтосли приблизно в 10 разів .
Теперь компании которые продолжают работать планируют увеличить строительство в абсолютных цифрах, а их доля уже выросла и значительно

Це все слова . той самий КГС знизив свої обєми на Київському ринку з 40 % в 2007-2008 до 30 % в 2009 , а дешевше ніж він в Києві ніхто не будує . Чому так сталося відповідь проста
Низька норма рентабельності не дала можливості на тих самих оборотах пережити кризові явища що заставило знизити обєми , на відміну від тих хто отримав надприбутки ( в порівнянні з КГС і за рахунок цих запасів зміг втримати виробництво в попередніх обємах ) . Викриків що в Києві все впало також не потрібно , збудували приблизно 900 000 кв м , тобто практично стільки ж скільки будували в 2005-2007 роках .

не смешите... дешевле КГС строят многие копании.... примеры приводить не хочу чтоб за рекламу не приняли
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

#<1 ... 518519520521522 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор