Ренесанс Капітал БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 1415161718 ... 29>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Ренесанс Капітал БАНКРОТ 2.1 5 88
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
49%
43
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
19%
17
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
15%
13
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
7%
6
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
10%
9
Всього голосів : 88
Повідомлення Додано: Сер 15 лип, 2009 13:59

marvila написав:Да деньги были переведены на счет который был закрыт,но я платил через Укринбанк.В моем городе есть отделение Ренесанса,но там нет кассы,у них там работает только 2 сотрудника.Я написал заявление 01.06.09 потом 05.06.09. заяву отправили в Киев..а 10.07.09 я узнал,что деньги не перечислены по причине потери заявления.Написал еще одну заяву 17.07.09 ,теперь нужно ждать результата 15 дней.Вот так они работают с клинтами.

все намного проще. Звоните в ренесанс. называете платежку, число. после этого спросите как можно было зачислить деньги на счет, который должен быть закрытым. они как обычно начнут нести ахинею. согласно инструкций НБУ они должны были отправить запрос в Укринбанк о правильности реквизиов. если ответ не получен, то должны были вернуть деньги обратно. скажите им, что имеете право написать жалобу в НБУ и потребуйте пересчитать % и пени, т.к. деньги не зашли по вине банка. обычно работает. воюем с ними постоянно. это какойто "банк" специфический.
MPS_Lug

Повідомлення Додано: Чет 16 лип, 2009 22:33

marvila
как результаты?
MPS_Lug

Повідомлення Додано: Пон 19 жов, 2009 15:59

Акционеры входящего в группу средних банка "Ренессанс Капитал Украина" (Киев) 15 октября освободили от обязанностей председателя наблюдательного совета Стефана Гуглиери и назначили вместо него Себастиана Рубая.

Об этом говорится в сообщении банка.

Рубай не является акционером банка.
Гуглиери, согласно сообщению, переведен на должность зампреда набсовета.

В сообщении также сказано, что освобожден от обязанностей зампред набсовета Деннис Эдвард Фуллинг и член набсовета Григорий Гуртовой.

Новым членом набсовета назначен Марек Юджин Форисак.

Как сообщало агентство, по состоянию на 1 июля активы банка составили 1 525,7 млн. гривен, кредиты и задолженность клиентов - 593,6 млн. гривен, собственный капитал - 224,6 млн. гривен.

По итогам января - июня банк получил прибыль 13,553 млн. гривен, 2008 год банк "Ренессанс Капитал Украина" закончил с прибылью 1,157 млн. гривен.

Источник: Украинские новости
la-zar47

Повідомлення Додано: Чет 17 гру, 2009 15:11

Пишу потому что не могу добиться правды, как и всем тут мне пришла СМС о том что нужно погасить кредит в три дня или.......я погасила.Заказала справку о том что я больше им ничего не должна, это было в марте, и апреле, и мае, июне :shock:. Но увы досих пор нету, сегодня позвонила и услышала такое мол " У вас не точный адрес мы отсылали два раза и письмо возвращалось в банк обратно, и положили трубку.Я второй раз набрала я сказала что у меня с адресом все в полном порядке и они прислали бумажку о том что они мне предлагают взять снова кредит и я их лутший клиент, на что оператор бросила трубку без обьяснений :evil: " Я послала по электронке им то что я платить не буду за их халатность и пусть обьяснят насчет письма!!!!
На что мне ответили что адрес не полный и оплатите 30 грн за спарвку тогда пришлем!!!! :x
Я ответила что не буду платить и пусть все таки обьяснят как так справку вернули а предложение о новом кредите нет!!!!!!!!!
Подскажите что делать!!!!!!!!!!!!!! :( :?:
Mila

Повідомлення Додано: Нед 07 бер, 2010 10:27

Негативне. В 2008 році мама взяла кредит на телевізор, погашала постійно раніше зазначеного терміну. У травні 2009 року прийшов лист що важка ситуація в країні і просимо погасити кредит достроково, інакше піднімемо відсотки при цьому зазначили суму заборгованості і те що ніяких додаткових документів непотрібно. Мама не довго думала і погасила, тим паче що збиралася за кордон у довгострокове відрядження. Тиждень тому зателефонувала представник банку і давайте бла-бла ви нам ще потрібні заплатити і терміново, бажано завтра, бо підуть штрафні санкції і т.д. Ситуацію не знав, але те що мама погасила всі борги знав точно. Представниця вела не дуже чемно і слова не давала сказати, тільки що треба прийти і погасити інакше погана кредитна історія, штрафні санкції і т.д. і т.п. Сказав знайду документи, тоді поговоримо.
Знайшов документи, лист, перевірив розрахунок. Дзвінок, пояснюю що все погашено, ось розрахунок, лист, перевірили платежі, все зійшлося. Дівчина зазначає у вас борг, я їй зазначаю що ви нарахували відсотки за час коли кредит був вже погашений, вона треба було написати заяву, я їх це була ініціатива банку, а тому жодних заяв не потрібно, вона треба написати було заяву, що кредит погашений, я їй: чим це передбачено і головне питання чому ви нарахували відсотки за час коли кредит був вже погашений. Одним словом повна некомпетентність, що сказали те і говорить, перевірити нічого не хоче. Приїжджайте, привозить документи, подивимося. Я сказав часу у мене нема.
Тиждень пройшов, - не передзвонили, сподіваюсь що розібралася. Але некомпетентність при розмові мене вразила.

Післямова. Прислали лист привітання з 8 березням для моєї мами. Краще би не псували нерви своїм клієнтам, то було би краще.
hrundik

Повідомлення Додано: Сер 17 бер, 2010 18:05

Продовження історії. Просто комічна. Вже доказав, що я не повинен платити відсотки за той час коли кредит був погашений (собі подумав, а іншого могли спокійно розвести). Так хлопець почав доказувати що ми ще 30 копійок винні, при тому що розрахунок був на 11 число, а заплачено 9 і це не ми, банк нам винен повернути переплату. Одним словом шахраї як і будь-який банк.
hrundik

Повідомлення Додано: Пон 22 бер, 2010 20:11

Не банк, а повний лохотрон.
Не вкладайте гроші, не беріть кредити. Знову телефонувала ця хамовита баба, бо інших слів у мене просто нема. Повністю проігнорувала попередню розмову нібито її не було і просто тупо вимагала гроші. Відверто брехала, а коли я попросив зазначити нормативний документ який підтверджує її слова кинула трубку.
hrundik

Повідомлення Додано: Вів 23 бер, 2010 12:31

тю так это давноизвестно!!! что лохотрон!!!
что это не банк а пирамида Ренесанс ... берет бабки и лопается так у них сеть не только в украине но и во многих станах людей одурачили.... су....
Diplomnet

Повідомлення Додано: Суб 27 бер, 2010 13:49

Ще один хамський дзвінок. І знову брехала, нібито я як найближчий родич тепер повинен відповідати за цей борг і погрожувала, якщо термінова не заплачу то буде погано. Я тупо послав і сказав, що якщо є претензії то будь-ласка в письмовому вигляді, з ними спілкуватися більше не збираюсь. Почитав на інших форумах про цей банк, це просто жах. Бандити і злочинці.
hrundik

Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2010 13:43

письма напоминания

Хочу напомнить что закон Украины про захист прав споживачив ст11 пункт11 ч 3 запрещает подобные действия т.е. рассылку писем с указанием долгового обязательства а так же требовать за это деньги...
Frob

#<1 ... 1415161718 ... 29>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє