|
Валютний ринок у світі |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Сер 12 тра, 2010 16:56
Не заперечую 
-
2001
-
-
- Подякував: 78 раз.
- Подякували: 93 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 тра, 2010 18:44
[quote="5.5."]Ближчим часом можлива корекція в район 1,30 - 1,31. На це вказує подвійне дно на часовому тайм-фреймі.
Уточните пожалуйста - "ближчим часом" - это день-два? или неделя-две?
Или этот прогноз уже вообще не актуален?
Как-то забуксовали на 26-й фигуре
А драйверов особых нет ни туда ни сюда
И даже если 19-го Греция выплаты проведёт без вопросов (уверен, так оно и будет), - всё равно фундамент для Евы не улучшится 
-
Madagaskar
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 12 тра, 2010 19:37
После того как сходит на 1.28 -1.285, может дойти до 1.30 - 1.31 там где будет 45-дневная MA. Вот тогда и стоит открывать короткие позиции.
-
Master
-
-
- Подякував: 483 раз.
- Подякували: 60 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 тра, 2010 21:17
Madagaskar написав:Уточните пожалуйста - "ближчим часом" - это день-два? или неделя-две? Или этот прогноз уже вообще не актуален? Как-то забуксовали на 26-й фигуре А драйверов особых нет ни туда ни сюда И даже если 19-го Греция выплаты проведёт без вопросов (уверен, так оно и будет), - всё равно фундамент для Евы не улучшится 
Коли я пишу ситуацію з точки зору ТА, наприклад, про дивергенцію (як в цьому випадку), то часові рамки мені невідомі. Дивергенція повинна зникнути (розрядитись). От коли цей процес пройде, Ви самі побачите на графіку.
Щодо руху Євро вгору, та фундаменту для цього, то ринок рухається хвилями. Весь час хвилі - вверх, вниз. Така метода життя ціни. Тому буде фундамент, або ні, коливання ціни будуть, і будуть хвилі вверх-вниз.
Рух - корекція, рух-корекція.
І так до безкінечності. 
-
5.5.
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 тра, 2010 22:12
Поки що сукупність індікаторів вказує мені на пробиття рівня 1,25. Я вбачаю курс Євро на 1,24хх. Хоча аналітеки вважають, що СВОПи між ФРС та ЄЦБ завадять це зробити.
Поживемо - побачимо.
-
5.5.
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 тра, 2010 22:15
Master написав:Vitl написав:Кстати, рядом на ветке прогноз и реальность ув. opatia выложила много полезной инфы. Из неё вывод, что чётких решений пока нет, идёт их поиск. За сша всё понятно показано - рекомендую ознакомится.
скиньте ссылку, спасибо )
http://forum.finance.ua/topic57974.html?start=375
Интересная страничка, полезная.
-
Vitl
-
-
- Подякував: 853 раз.
- Подякували: 1900 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 12 тра, 2010 22:39
Vitl написав:5.5. написав:Капець. Була тема про валюту з графіками та кваліфікованими постами. Зараз з'явився багатослівний словоблуд, нічого не тямущий в валютних курсах, та своїми багаточісельними та пустими постами засмітив всю тему. За кілька днів вже більше 100 постів набруднив. Чим меньше розуму та знань - тим більше письменницька активність.
Уважаемый (сомнительно) коллега форумчанин. Я считал, что мы преодолели с вами кризис в отношениях в личной переписке.Я повторю вам, что форум для общения, для обмена всем чем угодно, КРОМЕ ОСКОРБЛЕНИЯ УЧАСТНИКОВ. На форуме реально тямущих несколько человек всего ( вы не входите в их число).Зачем вы обзываетесь, кто право вам дал такое.Я бы дал вам п....ы и порвал рубашку - в ответ.На соседней ветке вы сцепились с ЛБОМ, но вы ж палец против достоинства. Ведите себя прилично.
Дивно. В моєму пості не було ніякого ніка. Це Ви самі себе в моєму пості взнали? Не буду заперечувати, якщо мій опис Вам підходить.
-
5.5.
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 тра, 2010 22:55
5.5. написав:Vitl написав:5.5. написав:Капець. Була тема про валюту з графіками та кваліфікованими постами. Зараз з'явився багатослівний словоблуд, нічого не тямущий в валютних курсах, та своїми багаточісельними та пустими постами засмітив всю тему. За кілька днів вже більше 100 постів набруднив. Чим меньше розуму та знань - тим більше письменницька активність.
Уважаемый (сомнительно) коллега форумчанин. Я считал, что мы преодолели с вами кризис в отношениях в личной переписке.Я повторю вам, что форум для общения, для обмена всем чем угодно, КРОМЕ ОСКОРБЛЕНИЯ УЧАСТНИКОВ. На форуме реально тямущих несколько человек всего ( вы не входите в их число).Зачем вы обзываетесь, кто право вам дал такое.Я бы дал вам п....ы и порвал рубашку - в ответ.На соседней ветке вы сцепились с ЛБОМ, но вы ж палец против достоинства. Ведите себя прилично.
Дивно. В моєму пості не було ніякого ніка. Це Ви самі себе в моєму пості взнали? Не буду заперечувати, якщо мій опис Вам підходить.
Есть дедуктивный метод Шерлока Холмса - я им воспользовался.
-
Vitl
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 13 тра, 2010 20:14
По ... пошла фигура.. Не было никакого разворота.
Лифт едет вниз.. Это и показывает "доджи-надгробие" - закрытие вчерашнего дня..
-
Master
-
-
- Подякував: 483 раз.
- Подякували: 60 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 тра, 2010 20:16
5.5. написав:Поки що сукупність індікаторів вказує мені на пробиття рівня 1,25. Я вбачаю курс Євро на 1,24хх. Хоча аналітеки вважають, що СВОПи між ФРС та ЄЦБ завадять це зробити. Поживемо - побачимо.
После открытия такого свопа в 2008 евро отскочил от примерно такого же уровня.И штаты на это пошли по очевидной невыгодности для них развития событий.
-
Vitl
-
-
-
-
Профіль
-
-
1