|
Український Професійний Банк (УПБ) - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 19 тра, 2010 00:00
Ну небудем раздувать тему до безобразия, я думаю что все будет хорошо, поживем увидем.
-
Bigboy
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 09 лип, 2010 01:28
Хотів продати долари в Черкаському відділенні УПБ на Хрещатику. Банкноти були з невеликими плямами, але повністю відповідали ознакам платіжності. Касир відмовив, посилаючись на те, що на банкнотах є плями. Коли я наполіг та показав йому листа НБУ №13-135/830-1443 від 19.02.2004р. "Щодо визначення ознак платіжності грошових знаків іноземних держав", він вирішив проконсультуватися в заввідділенням. Ця жінка також відмовила, порадила касиру подзвонити в Київ, і кудись втекла. Касир подзвонив в Київ, йому там сказали не приймати такі долари. Він мені чемно відмовив і порадив звернутися в інший банк або здати в Укрексім на інкасо.
Не раджу нікому звертатися в УПБ, оскільки цей банк ігнорує інструкції НБУ та не є клієнтоорієнтованим.
До речі, подібні банкноти обміняли в УкрСиббанку та в Erste та не обміняли в Фінанси та Кредит.
-
Ліон
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 лип, 2010 22:03
-такое бывает в многих банках, у меня в банке Форуме не брали , а потом такие же мне старались пихнуть в пачке , пришлось возвращать позже , в других тоже не хотели брать ! так что я теперь ученый  , приходиться смотреть и предупреждать кассира !
-
sam-s
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 лип, 2010 08:56
Ліон написав:Хотів продати долари в Черкаському відділенні УПБ на Хрещатику. Банкноти були з невеликими плямами, але повністю відповідали ознакам платіжності. Касир відмовив, посилаючись на те, що на банкнотах є плями. Коли я наполіг та показав йому листа НБУ №13-135/830-1443 від 19.02.2004р. "Щодо визначення ознак платіжності грошових знаків іноземних держав", він вирішив проконсультуватися в заввідділенням. Ця жінка також відмовила, порадила касиру подзвонити в Київ, і кудись втекла. Касир подзвонив в Київ, йому там сказали не приймати такі долари. Він мені чемно відмовив і порадив звернутися в інший банк або здати в Укрексім на інкасо. Не раджу нікому звертатися в УПБ, оскільки цей банк ігнорує інструкції НБУ та не є клієнтоорієнтованим. До речі, подібні банкноти обміняли в УкрСиббанку та в Erste та не обміняли в Фінанси та Кредит.
С точки зрения банка:
взля он у вас эти купюры с пятнами и что дальше ? дальше ему необходимо пройти процедуру наверняка обмена этих доларов через НБУ - на что потребуется время. А время - это деньги. Ведь вы к примеру - не взяли бы в банке купюры в пятнах ? тото же. 
-
lov2108
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 122 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 лип, 2010 10:57
Ліон написав:Хотів продати долари в Черкаському відділенні УПБ на Хрещатику. Банкноти були з невеликими плямами, але повністю відповідали ознакам платіжності. Касир відмовив, посилаючись на те, що на банкнотах є плями. Коли я наполіг та показав йому листа НБУ №13-135/830-1443 від 19.02.2004р. "Щодо визначення ознак платіжності грошових знаків іноземних держав", він вирішив проконсультуватися в заввідділенням. Ця жінка також відмовила, порадила касиру подзвонити в Київ, і кудись втекла. Касир подзвонив в Київ, йому там сказали не приймати такі долари. Він мені чемно відмовив і порадив звернутися в інший банк або здати в Укрексім на інкасо. Не раджу нікому звертатися в УПБ, оскільки цей банк ігнорує інструкції НБУ та не є клієнтоорієнтованим. До речі, подібні банкноти обміняли в УкрСиббанку та в Erste та не обміняли в Фінанси та Кредит.
проблема банка не в том что он не взял купюры, а проблема в начальнике отделения - ну видит что конфликт, так вместо того чтобы его решить спряталась в кусты))) . Есть в любой работе приятные и неприятные моменты, но както бросать подчиненного в такой ситуации это звоночек о проф пригодности(((
-
Айвенго
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 15 лип, 2010 11:59
lov2108 написав:Ліон написав:Хотів продати долари в Черкаському відділенні УПБ на Хрещатику. Банкноти були з невеликими плямами, але повністю відповідали ознакам платіжності. Касир відмовив, посилаючись на те, що на банкнотах є плями. Коли я наполіг та показав йому листа НБУ №13-135/830-1443 від 19.02.2004р. "Щодо визначення ознак платіжності грошових знаків іноземних держав", він вирішив проконсультуватися в заввідділенням. Ця жінка також відмовила, порадила касиру подзвонити в Київ, і кудись втекла. Касир подзвонив в Київ, йому там сказали не приймати такі долари. Він мені чемно відмовив і порадив звернутися в інший банк або здати в Укрексім на інкасо. Не раджу нікому звертатися в УПБ, оскільки цей банк ігнорує інструкції НБУ та не є клієнтоорієнтованим. До речі, подібні банкноти обміняли в УкрСиббанку та в Erste та не обміняли в Фінанси та Кредит.
С точки зрения банка: взля он у вас эти купюры с пятнами и что дальше ? дальше ему необходимо пройти процедуру наверняка обмена этих доларов через НБУ - на что потребуется время. А время - это деньги. Ведь вы к примеру - не взяли бы в банке купюры в пятнах ? тото же. 
бред пишете уважаемый.....
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 лип, 2010 00:10
Ушли из Укрсоца,перед этим присматривались с годик к УКр Проф Банку(они в городе почти рядом стоят).Уж больно Укрсоц загнул тарифы,кто ж ему доктор,понять - можно, оправдать – нет.
ВЫчитывали в интернете инфу о работе УПБ,вроде народ рекомендовал.
Пока довольны,достаточно компетентно работают и оперативно
-
vogel
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 11 сер, 2010 12:12
Обслуживаюсь в Харьковском отделении, что сказать ребята профи своего дела, доброжелательные порядочные, опрятные, очень приятно с Вами работать. Тарифы по работе с частными предпринимателями удивляют! Это вам ни какой нибудь приват банк с работниками студентами которые ничего не соображают.
Всем советую! Отличный банк.
-
Алексей Killer
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 вер, 2010 14:56
А по депозитам как у них на сегодня? Еще отдают или все ушли оттуда?
-
Zlatochka
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 вер, 2010 15:12
Zlatochka написав:А по депозитам как у них на сегодня? Еще отдают или все ушли оттуда?
..нормальный рабочий процесс... 
-
Плюшкин
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-