Отличный сегодня вышел холивар.
Всем спасибо.
|
|
![]() 1 За мою нервову систему не нервуйтесь , я пережив тут 2009 , коли вислови подібні сьогоднішнім Вашим в мій бік виглядали б як похвала.
2 Будь які відправки будь кого в процесі дискуссії - мені не подобаються і я вважаю за краще відразу їх персікати , ніж дати розгорітись емоціям . 3 Коли я привожу якісь цифри , я згоден що різного роду непрофі , які з ними стикаються раз в житті і то на цих сторінках - вони не подобаються , але при цьому , якщо ці ж не профі на підставі власних уподобань і зовсім не розбираючись в питанні прямо без аргументів заявляють менці що я брешу - це навряд чи сподобається будь-якій нормальній людині , а особливо тій яка дійсно вариться в цьому котлі , а також має як первинну так і загальну інформацію по ціноутворенню в цьому питанню . Коли Ви прямо описали що мої слова про середню вартість ціни квадрату в Україні 6000 грн - це брехня , з яких джерел крім власних викриків Ви виходили ![]() Я наприклад рік тому описував слідуючу формулу середньої ціни новобудови в Україні 6% ( Київ) х 13 000 + 25% ( Топ-5 ) х 9 000 грн + 30 %( обласні центри) х 6000 + 20% ( райцентри ) х 3500 + 19% ( села ) х 2500 =6050 грн Статистика чітко показує , що середня вартість вторинки на 10% вища ніж вартість первинки в тому ж населенному пункті. 1 Яку формулу запропонуєте Ви ![]() 2 Якщо Ви не в стані щось запропонувати , або у Вас не має достатніх знань , щоб аргументувати свою цифру , то чи не Варто Вам вибачитесь за своє хамство по відношенню до мене на протязі сьогоднішнього дня ![]()
![]() Re: Недвижимость как спасение денег
Ростишко ![]() ![]()
Ну да, ведь и цифры привёл - на три хатки и ремонты хватит.Подозреваю только другую проблему - стоимость аренды может оказаться ниже депозитной ставки.Да и мороки много, и отопительный сезон сейчас.В общем - сомнительно. ![]() Re: Недвижимость как спасение денег
Начните с одной. ![]() Re: Недвижимость как спасение денег
Согласна. Потому как сомнительно. Глядишь, через годик уже все сможем поглубже прочувствовать покращання, тогда уж и решите, покупать еще две или продавать ту, что уже есть.
Ну это не я в смысле, это создатель темы. Он на первой странице и написал, что одну уже купил и ремонтирует.Правда и ещё написал вплоть до 1800 арендную цену.А это уже к Киеву поближе, не думаю что у них такие цены есть, разве что при посуточной сдаче ![]() ![]() Ребятки, давайте немного подождем....выложу всею калькуляцию по затратам, могу даже с фото отчетом ))) и за сколько удалось сдать....
![]() Ребятки, давайте немного подождем....выложу всею калькуляцию по затратам, могу даже с фото отчетом ))) и за сколько удалось сдать....
![]() Возможно кому то будет интересно немного истории про похожий кризис мировой задолженности в 80-е годы..
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|