|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 22 бер, 2011 12:37
fasser написав: budivelnik написав:Так чим ці пропозиції відрізняються і чия на сьогодні краща?
Так вы же вроде как квартиры продаёте, а не отдельные дома. И под Львовом, а не Киевом
Все можна порівняти , навіть привабливість мерседеса по відношенню до Таврій і для цього є універсальний критерій - ціна. 1 Я пропоную ціну на 2-кімнатну однакову з ціною на 1 кімнатну в місті ( аналогічно 3 до 2 кімнатних) 2 Мені все одно що будувати , просто з власного досвіду - чим нижча загальна ціна - тим легше продати 3 Зявиться попит на окремі будинки в 200 кв м по 120-130 К я в стані будувати і їх плюси: - один клієнт економія 4% від ціни продажу на податках - економія на підключенні -пакет техумов на кожного окремого клієнта додатково по 2000-3000 умовних - не потрібно будувати тамбури/сходові/коридори - таким чином покращується співвідношення збудованної площі до площі яка враховується при продажу , а це ще приблизно 10%
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 22 бер, 2011 12:40, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 22 бер, 2011 12:38
V_Igor написав:в качестве подтверждения моих слов, что уже сейчас есть в 20-км зоне готовые, полностью жилые дома по 700$ за квадрат - est.ua/commercial/residence/houses/buy/758418/ и это только хотелка, в реальности при продаже еще минимум 10-15К можно будет сбить. И таких вариантов - масса! это все лишь один из примеров, который попался под руку. Любой может сам убедиться, задав в параметрах поиска диапазон 100-130К за дом от 150 квадратов. ... только слепец и глупец будет продолжать утверждать, что голые стены в пригороде Львова должны стоить столько же и что нельзя построить за 500-600 под ключ! p.s. продолжаем есть поп-корн... соло клоуна-строителя продолжается! 
дом не плохой, и цена вполне вменяемая единственное что от Семиполок до м.Лисовая - 40 км (но никак не 20)
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 бер, 2011 12:46
Xenon написав: V_Igor написав:в качестве подтверждения моих слов, что уже сейчас есть в 20-км зоне готовые, полностью жилые дома по 700$ за квадрат - est.ua/commercial/residence/houses/buy/758418/ и это только хотелка, в реальности при продаже еще минимум 10-15К можно будет сбить. И таких вариантов - масса! это все лишь один из примеров, который попался под руку. Любой может сам убедиться, задав в параметрах поиска диапазон 100-130К за дом от 150 квадратов. ... только слепец и глупец будет продолжать утверждать, что голые стены в пригороде Львова должны стоить столько же и что нельзя построить за 500-600 под ключ! p.s. продолжаем есть поп-корн... соло клоуна-строителя продолжается! 
дом не плохой, и цена вполне вменяемая единственное что от Семиполок до м.Лисовая - 40 км (но никак не 20)
до метро не знаю. А до черты города - 20. + обычно те, кто ориентирован на покупку дома, как правило, имею минимум а одну, обычно 2 машины и совершенно не привязываются к метро. Да и не столь принципиален именно этот дом. Это лишь один из примеров. В продаже таких масса ... где-то лучше, где-то хуже. Но главное - это тенденция и цена. При таких ценах на жилые, готовые дома, цены на голые метры в квартирах (например, на окраинах Киева) должны быть как минимум на 20-30% ниже сегодняшних. так что, все идет по плану  вниз и еще раз вниз  чтобы там не рассказывали ущербные рыгалтеры и строители.
-
V_Igor
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 бер, 2011 12:48
kommersant.ua/doc.html?docId=1605859 - "рубилово" заемщиков с банками по валютным займам продолжается. Похоже покупки будут токо "за свои".
Востаннє редагувалось Kolop в Вів 22 бер, 2011 12:49, всього редагувалось 1 раз.
-
Kolop
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 бер, 2011 12:48
[quote="914003:budivelnik"][/quote]
Багато бла-бла-бла, знову метри на кілограми ділиш і толку? Хоч головою об стіну бийся, а ціни вниз, тому що реальна вартість гробіків нижча. Колись в Голандії можна було за цибулину тюльпана купити будинок, потім пузир здувся. Так само ВІДБУВАЄТЬСЯ із нерухомістю в Україні. А твою прогнози - жоден не справдився. Що ти хочеш довести? Що "беріть бо буде дорожчати"? Ха, можливо й буде колись, але найближчих пару років не буде. Ціни йдуть в низ. А за рахунок "нема що їсти": ти за мене, голубчик, не переживай, я бажаю щоб всім українцям так не було що їсти як і мені, тоді б можливо й квартири коштували по 5к зелених на рік, але поки більшість людей віддає свої з/п за газ/електроенергію/продукти, то за 60-річні убиті халупи платити по 1500-2000к $ ніхто не буде. Ну хіба що когось приперло, або такі як ти розведуть як лоха. Тому не старайся, вже більше 5000 повідомлень написав тут. Йди будуй чи продавай, чому тут сидиш? Олені не йдуть?
-
watchdog
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 бер, 2011 12:58
V_Igor написав:до метро не знаю. А до черты города - 20. + обычно те, кто ориентирован на покупку дома, как правило, имею минимум а одну, обычно 2 машины и совершенно не привязываются к метро.
ну как-бы м.Лесная это и есть черта города  дальше уже лес и КП в 2х км от неё. просто даже по расходу бензина 40км в одну сторону и 20км уже приличная разница.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 бер, 2011 13:03
watchdog написав: budivelnik написав:
Багато бла-бла-бла, знову метри на кілограми ділиш і толку? Хоч головою об стіну бийся, а ціни вниз, тому що реальна вартість гробіків нижча. Колись в Голандії можна було за цибулину тюльпана купити будинок, потім пузир здувся. Так само ВІДБУВАЄТЬСЯ із нерухомістю в Україні. А твою прогнози - жоден не справдився. Що ти хочеш довести? Що "беріть бо буде дорожчати"? Ха, можливо й буде колись, але найближчих пару років не буде. Ціни йдуть в низ. А за рахунок "нема що їсти": ти за мене, голубчик, не переживай, я бажаю щоб всім українцям так не було що їсти як і мені, тоді б можливо й квартири коштували по 5к зелених на рік, але поки більшість людей віддає свої з/п за газ/електроенергію/продукти, то за 60-річні убиті халупи платити по 1500-2000к $ ніхто не буде. Ну хіба що когось приперло, або такі як ти розведуть як лоха. Тому не старайся, вже більше 5000 повідомлень написав тут. Йди будуй чи продавай, чому тут сидиш? Олені не йдуть?
Скажи мені будь-ласка Хто ти такий щоб розповідати мені чи комусь іншому що їм робити ? Я маю можливість будувати і наприклад вже сьогодні був на майданчику на якому тільки за сьогодні мої працівники збудують ще один квадратний метр і в мене є можливість не стирчати там з ранку до вечора ( мені людей очима контролювати не потрібно , я їх грошима контролюю) тому можу собі позволити поділитися своїми думками безкоштовно , тобто даром. Хочеш - сприймай , не хочеш - не читай , є галочка ігнор , постав її і не побачиш жодного мого слова. Я ж тобі пояснював , для мене 98,5-99% тут присутніх з точки зору мого бізнесу - нулі , пусте місце , тому мене й не хвилює їх думка, а майбутніх потенційних/платоспроможних клієнтів , особливо коли їм дійсно потрібно 0,5-1,5 млн грн кудись пристроїти - видно здалеку. На сьогодні ти до їх числа не належиш , тому спокійно можеш мне проігнорувати , мені від цього тільки легше стане.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 22 бер, 2011 13:06
fasser написав: sashaa250174 написав:http://fn.ua/view.php?ad_id=229625&page=0 Вот кому это надо в эЛитном районе ))) , хотя судя по всему там до этого жили совсем не элитные человечеки ))) !
а с каких пор дружбы народов считается элитным местом? обычная хрущевка, обычный ремонт и шкаф.
Ну Печерск ))) или нет ? В Киеве фраза "я живу на Печерске" всё равно как "я президент США" .А на самом деле Печерск тоже очееень разный !
Востаннє редагувалось obval в Вів 22 бер, 2011 13:07, всього редагувалось 1 раз.
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 бер, 2011 13:07
Xenon написав: V_Igor написав:до метро не знаю. А до черты города - 20. + обычно те, кто ориентирован на покупку дома, как правило, имею минимум а одну, обычно 2 машины и совершенно не привязываются к метро.
ну как-бы м.Лесная это и есть черта города  дальше уже лес и КП в 2х км от неё. просто даже по расходу бензина 40км в одну сторону и 20км уже приличная разница.
ну как бы открываем карту Киева (гуглим сами) и смотрим границы города и прокладываем маршрут от Семиполок до границ. Видим 20 км. При чем до достаточно нормальной трассе. И еще раз повторюсь. Не принципиален конкретно этот дом. Не ленимся, гуглим и находим кучу других вариантов в таких же ценовых диапазонах. Вы цепляетесь и сравниваете то, что не сравнимо. Я уж молчу по то, что если чел имеет 120К на покупку дома, то деньги на бенз он как-нить найдет  многие живя в границах Киева больше наматывают в день. В общем, не о том спорите...
-
V_Igor
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 бер, 2011 13:08
Xenon написав: V_Igor написав:до метро не знаю. А до черты города - 20. + обычно те, кто ориентирован на покупку дома, как правило, имею минимум а одну, обычно 2 машины и совершенно не привязываются к метро.
Та хто ж там це рахує Для В_Ігора все одно що: 2 х 20 х 25 робочих днів х 2 осіб = 2000 км ( 2 000 грн паливо + 25 людино/годин в дорозі) що 2 х 40 х 25 робочих днів х 2 осіб = 4000 км ( 4000 грн паливо + 50 людино/годин в дорозі) В багатих свої причуди , їм ліс подавай
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1