Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 590591592593594 ... 1543>
Повідомлення Додано: Нед 27 бер, 2011 18:03

jde написав:
  budivelnik написав: я ніде в своєму підрахунку не використовував , а відразу взяв середнє між офіційною в 2,75 млн і неофіційною в 4,5 млн і отримав цифру в 3,6= (2,75+4,5)/2

А до этого рассказывали что все де***... Записывать мол надо...
а сами цифры с потолка и рады!

Так возьмите 2,75 и 3,14.
Получится (2,75+3,14)/2=2,95
И посчитайте метраж как 58/2,95=19,7 кв.м.

budivelnik написав:
Як можуть пересвідчитись всі тут присутні , цифру в 4,5 млн я використав тільки один раз , та й то для того щоб її зменшити :D

"Одни раз не п...с" тут не катит :D

Що наполеончик - заїло ?
Твоя пропозиція не пройде , адже я взяв дві крайні цифри( одну офіційну і другу неофіційну ) , а правда як завжди десь посередині , а ти пропонуєш брати дві офіційних і ще їх ділити і що хочеш отримати на виході ?
Чергову можливість заявити що ти зі мною не згоден ?
Зверни увагу , твої дрібязкові зацепки починають нервувати представників обвалістів , адже вони вже висказують думку що ти тут для того щоб зайвий раз мене пропіарити .
Ти ж хотів мене образити , а виходить - звеличуєш , адже сперичаєшся тільки зі мною , всі інші як я розумію недостойні твоєї уваги.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 27 бер, 2011 18:18

sesk
Andriy.Tyurnikov писал(а):
Самизнаетекто вернулся на ветку, и ветка превратилась в помойку.

Даже игнор не помогает, ибо тут валом умельцев, цитирующих будивельныкови вбросы, чтобы потом откоментировать две строки.

В общем мой мессадж из 2х пунктов.
1) Жаль что будивельника пустили назад, буду таки надеятся на игнор.
2) За избыточное цитирование (оверквотинг) вообще и оверквотинг будивэльника в частности буду отправлять просьбу о бане админам и добавлять в игнор.

Достали

ЖДЕ тот ищо долбо.б,любящий подискутировать с роботом.

Ну зачем же оскорблять JDE - он чуть ли не единственный дал отлуп Будивельныку его же оружием - цифрами. Достаточно глянуть на последнее сообщение Буда - желчь так и капает... Хотя я сам предпочитаю не кормить троллей.... А то ветку действительно стало невозможно читать.... Кстати, обратите внимание - в последнее время пан Будивельнык подрастерял все свои файни манеры, через сообщение - мат и оскорбления к форумчанам - видать совсем не так здорово дела идут, как пишет...
Реалист

Подякував: 10 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 бер, 2011 18:23

Реалист написав:sesk
Andriy.Tyurnikov писал(а):
Самизнаетекто вернулся на ветку, и ветка превратилась в помойку.

Даже игнор не помогает, ибо тут валом умельцев, цитирующих будивельныкови вбросы, чтобы потом откоментировать две строки.

В общем мой мессадж из 2х пунктов.
1) Жаль что будивельника пустили назад, буду таки надеятся на игнор.
2) За избыточное цитирование (оверквотинг) вообще и оверквотинг будивэльника в частности буду отправлять просьбу о бане админам и добавлять в игнор.

Достали

ЖДЕ тот ищо долбо.б,любящий подискутировать с роботом.

Ну зачем же оскорблять JDE - он чуть ли не единственный дал отлуп Будивельныку его же оружием - цифрами. Достаточно глянуть на последнее сообщение Буда - желчь так и капает... Хотя я сам предпочитаю не кормить троллей.... А то ветку действительно стало невозможно читать.... Кстати, обратите внимание - в последнее время пан Будивельнык подрастерял все свои файни манеры, через сообщение - мат и оскорбления к форумчанам - видать совсем не так здорово дела идут, как пишет...

1 На пропозицію - перевірити як в мене йдуть справи один з Ваших - не відгукнувся , а я ж пропонував навіть дорогу Київ-Львів профінансувати .
Так що капає ... ( жовч я маю на увазі ) скоріш за все у Вас :D
2 На рахунок файних манер
Є така приказка
З ким поведешся , від того й наберешся.
А так як багато хто з тутешніш взв собі за правило спілкуватись в не коректній формі , то я не бачу нічого дивного , що мої відповіді дехто отримує в такій самій формі як і звертається.
Тобто
І Вас тим же кінцем по тому ж місцю
3 Посієш вітер - пожнеш бурю .
Вітер Ви успішно посіяли .
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 27 бер, 2011 18:29, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 27 бер, 2011 18:23

budivelnik написав:
  jde написав:Що наполеончик - заїло ?
Твоя пропозиція не пройде , адже я взяв дві крайні цифри( одну офіційну і другу неофіційну ) , а правда як завжди десь посередині , а ти пропонуєш брати дві офіційних і ще їх ділити і що хочеш отримати на виході ?
Чергову можливість заявити що ти зі мною не згоден ?
Зверни увагу , твої дрібязкові зацепки починають нервувати представників обвалістів , адже вони вже висказують думку що ти тут для того щоб зайвий раз мене пропіарити .
Ти ж хотів мене образити , а виходить - звеличуєш , адже сперичаєшся тільки зі мною , всі інші як я розумію недостойні твоєї уваги.

Та какую неофициальную??? Откуда она??? Я ж прошу источник!!!
Так и считай как положено:
60 млн кв.м. (58 откуда тоже неясно - уже обсуждали) жилья в Киеве делишь на 3 млн живущих и получаешь 20 кв.м.
И что дальше??? Это много или мало???

Да пусть будет 10 квадратов - это все равно ни о чем - куммунизм же не построили - каждому по потребностям не обеспечили - поэтому кому квартиры нужны - у них денег нет вообще. И именно поэтому падают и будут падать цены - другого пути просто нет!
До 1400 должны упасть среднии цены так точно. В этом году не будет (если войн и катаклизмов не будет) - значит будут снижаться и в 2012 и в 2013-м.
Если будет небольшой рост реальных доходов - то цены и спрос встретятся на 1400 долларах через 2 года...
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 бер, 2011 18:32

Та какую неофициальную??? Откуда она??? Я ж прошу источник!!!
Так и считай как положено:
60 млн кв.м. (58 откуда тоже неясно - уже обсуждали) жилья в Киеве делишь на 3 млн живущих и получаешь 20 кв.м.

Мене дійсно бісить ця мілка дрібязковість .
З одного боку виводиться 20 м2 на особу ( знає ж собака що бреше , адже навіть при тій статистиці що приводила , то в Києві 3,14 млн осіб , а 58 млн м2 - це данні Києвради , може за останні час щось і помінялось )
тобто 58 / 3,14 =18,47.
З другого знаючи що я його макну мордочкою в гіменце , заявляє що й 10 м2 на особу це забагато .

А що сказати хотів - так ніхто і не зрозумів .
Так скільки там в Києві реально
10 --- 16,9 --- 18,47 ---- 20 ?

jde
До 1400 должны упасть среднии цены так точно. В этом году не будет (если войн и катаклизмов не будет) - значит будут снижаться и в 2012 и в 2013-м.

Дай бог Вашій собаці , нашого вовка зїсти ......і при цьому дожити до 2012 , я вже мовчу про 2013.
Если будет небольшой рост реальных доходов - то цены и спрос встретятся на 1400 долларах через 2 года...

Може краще жувати ніж писати ?
З першого абзацу -мінімум 1400
З другого - якщо буде ріст доходів то також 1400 .
Так скільки буде і коли ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 27 бер, 2011 18:41

budivelnik
На пропозицію - перевірити як в мене йдуть справи один з Ваших - не відгукнувся , а я ж пропонував навіть дорогу Київ-Львів профінансувати .
Так що капає ... ( жовч я маю на увазі ) скоріш за все у Вас

Обратите внимание - я Вам нигде не хамил, а в ответ - пошлые намеки - Вы явно перестали адекватно воспринимать оппонентов. Очень жаль, на самом деле - неинтересно, когда все дудят в одну дуду. Но Вы - увы - уже не тот Будивельнык, который был 2 года назад - вот почему я предположил, что дела идут не ахти... Просто в голове не укладывается - если все отлично, цены растут - чего субботу и воскресенье безвылазно на форуме сидеть и оппонентов поливать??????????? Что, во Львове сходить некуда, в театр там, кино, на выставку? Не верю! Сходите, проветритесь, может полегчает...
Реалист

Подякував: 10 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 бер, 2011 18:43

Реалист
Лучший отпор-это игнор!
sesk

Повідомлення Додано: Нед 27 бер, 2011 18:48

Реалист написав:budivelnik
На пропозицію - перевірити як в мене йдуть справи один з Ваших - не відгукнувся , а я ж пропонував навіть дорогу Київ-Львів профінансувати .
Так що капає ... ( жовч я маю на увазі ) скоріш за все у Вас

Обратите внимание - я Вам нигде не хамил, а в ответ - пошлые намеки - Вы явно перестали адекватно воспринимать оппонентов. Очень жаль, на самом деле - неинтересно, когда все дудят в одну дуду. Но Вы - увы - уже не тот Будивельнык, который был 2 года назад - вот почему я предположил, что дела идут не ахти... Просто в голове не укладывается - если все отлично, цены растут - чего субботу и воскресенье безвылазно на форуме сидеть и оппонентов поливать??????????? Что, во Львове сходить некуда, в театр там, кино, на выставку? Не верю! Сходите, проветритесь, может полегчает...

Так і я ж ніби й не хамив , так про жовч згадав.
А на рахунок того кому і що робити , то позвольте поцікавитись ,
А Ви чому не в театрі , чи все так погано , що прийшлось за ковтком підтримки від дефолто/обвалістів на форум звернутись ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 27 бер, 2011 18:56

budivelnik
Так все это уже обсуждали... По новому кругу начинаем??? :shock:
http://www.gorstat.kiev.ua/p.php3?c=445&lang=1
59 млн в 2009-м +1 млн ввели = 60 млн.

И что по ценам непонятно?
Минимум падения до 1400. Если будет небольшой рост доходов.
Не будет роста доходов - цены будут ниже 1400.
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 бер, 2011 19:16

budivelnik написав:я згоден купувати в нього по 525 .

ну так нехай начинают продавать, я тож куплю по такой цене :lol:
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

#<1 ... 590591592593594 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей