budivelnik написав:Населення Києва збільшується , і навіть в тому випадку якщо це збільшення виражається в десятках тисяч - то все що збудувалось , або звільнилось - все одно зникає під тиском приїзжих.
мне всехда смешно почитать Голый Госкомстат, без включения мозгов)))
а сколько народу, прописанного в Киеве, едет постоянно на зароботки в Маскву и дальнее зарубежье, тебе ведомо?)) а я скажу - Очень много еще не известно, кого больше, тех хто с провинции едет, без денех на бетон, либо тех, киевлян, которые сдают в аренду свои хаты, а сами за кордоном(у самого есть такие знакомые)
если ба так прирост шел, такими темпами, как рисуют, так в Киеве уже давно бы был тобой любимый Дифсит хат а так его в упор не наблюдается
http://fotohost.org/images/a1b3f9d2-25kB.jpg Семь лет строят дом УЖАС , уже выходит 8 лет и неизвестно когда достроят ! А будивэльнык поёт про 2-3 года ... ! Спрос просто сверхзвуковой Да уж наше строительство это изначально ЭЛИТА-ЦЕНТР !
3 Населення Києва збільшується , і навіть в тому випадку якщо це збільшення виражається в десятках тисяч - то все що збудувалось , або звільнилось - все одно зникає під тиском приїзжих.
Всё это миф какой то , такого количество недостроев как в Киеве нет ни в одном городе Украины ! Так куда оно там зникае непонятно( наверное только на бумаге или в грёзах будивэльныка ) , как стояло так и стоит НАМЕРТВО ! А вы всё мелите одно и тоже , лучше пообщайся с пайщиками "Консоль ЛТД" , они тебе расскажут что по чём ... Цены упали в два раза(в долл) , А НЕ БЕРУТ (парадокс) ! Может лучше снести их или продать на "кирпичи"
Востаннє редагувалось obval в П'ят 15 лип, 2011 12:44, всього редагувалось 1 раз.
3 Населення Києва збільшується , і навіть в тому випадку якщо це збільшення виражається в десятках тисяч - то все що збудувалось , або звільнилось - все одно зникає під тиском приїзжих.
Всё это миф какой то , такого количество недостроев как в Киеве нет ни в одном городе Украины ! Так куда оно там зникае непонятно , как стояло так и стоит НАМЕРТВО ! А вы всё мелите одно и тоже , лучше пообщайся с пайщиками "Консоль ЛТД" , они тебе расскажут что по чём ... Цены упали в два раза(в долл) , А НЕ БЕРУТ (парадокс) ! Может лучше снести их или продать на "кирпичи"
Чуєте хлопці Ви звін , та не знаєте де він . 1 Дійсно - такої кількості недобудованного житла як в Києві не має в жодному іншому місті ( навіть області ) . 2 Повязано це з тим , що щорічно в Києві здається в експлуатацію близько 1 млн м2 . Так як термін середній будівництва - 2-4 роки ( а під час кризи він може зрости до 4-6 років ) , то в стані недобудови знаходиться 3-6 млн м2 постійно , щорічно і вже на протязі десятків років.
На рахунок консолей , еліт і так далі , то є ще родоводи , надра і інші шахраюваті організації і дивного в тому що чим більше десь чогось робиться - тим більше шахраїв - я не бачу .
На рахунок падіння ціни в рази Так ціна в іноземній валюті опустилась рівно настільки наскільки опустились Ваші доходи в іноземній валюті В гривні ціна як була так і залишилась , чого не завжди можна сказати про Ваші гривневі доходи . Так чому радієте Радієте що внаслідок падіння Ваших доходів на 20% - ціна в порівнянні з ними - збільшилась ? Раніше на 1 м2 працювали 2 місяця , а тепер і за 3 не заробите.
budivelnik написав:Раніше на 1 м2 працювали 2 місяця , а тепер і за 3 не заробите.
Ми не заработаем вы не продадите учите матчасть , тогда точно только на "кирпичи" ..
А это в духе украинца ))) :
На рахунок консолей , еліт і так далі , то є ще родоводи , надра і інші шахраюваті організації і дивного в тому що чим більше десь чогось робиться - тим більше шахраїв - я не бачу .
Востаннє редагувалось obval в П'ят 15 лип, 2011 12:52, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Раніше на 1 м2 працювали 2 місяця , а тепер і за 3 не заробите.
Ми не заработаем вы не продадите учите матчасть , тогда точно только на "кирпичи" ..
На рахунок падіння ціни в рази Так ціна в іноземній валюті опустилась рівно настільки наскільки опустились Ваші доходи в іноземній валюті В гривні ціна як була так і залишилась , чого не завжди можна сказати про Ваші гривневі доходи . Так чому радієте Радієте що внаслідок падіння Ваших доходів на 20% - ціна в порівнянні з ними - збільшилась ? Раніше на 1 м2 працювали 2 місяця , а тепер і за 3 не заробите.
Радуемся что есть потенциал к падению цены от уж
Востаннє редагувалось obval в П'ят 15 лип, 2011 12:54, всього редагувалось 1 раз.
а сколько народу, прописанного в Киеве, едет постоянно на зароботки в Маскву и дальнее зарубежье, тебе ведомо?)) а я скажу - Очень много еще не известно, кого больше
Спасибо, поднял настроение ))))) 1. Очень точная цифра - очень много! Это где-то поесередине между "не очень много" и "стотыщмильонов". 2. Очень красивый оборот - "А я скажу, но мне неизвестно". Что-то вроде "прислшайтесь к моему мнению - оно ничего не стоит".
50тыс квартир в аренде в киеве - не так уж много. Ежегодный выпуск студентов в Киеве больше еетой цифры. А процент иногородних среди этих студентов?..
а сколько народу, прописанного в Киеве, едет постоянно на зароботки в Маскву и дальнее зарубежье, тебе ведомо?)) а я скажу - Очень много еще не известно, кого больше
Спасибо, поднял настроение ))))) 1. Очень точная цифра - очень много! Это где-то поесередине между "не очень много" и "стотыщмильонов". 2. Очень красивый оборот - "А я скажу, но мне неизвестно". Что-то вроде "прислшайтесь к моему мнению - оно ничего не стоит".
50тыс квартир в аренде в киеве - не так уж много. Ежегодный выпуск студентов в Киеве больше еетой цифры. А процент иногородних среди этих студентов?..