Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 13001301130213031304 ... 1543>
Повідомлення Додано: П'ят 15 лип, 2011 12:17

budivelnik написав:Населення Києва збільшується , і навіть в тому випадку якщо це збільшення виражається в десятках тисяч - то все що збудувалось , або звільнилось - все одно зникає під тиском приїзжих.

мне всехда смешно почитать Голый Госкомстат, без включения мозгов)))

а сколько народу, прописанного в Киеве, едет постоянно на зароботки в Маскву и дальнее зарубежье, тебе ведомо?))
а я скажу - Очень много
еще не известно, кого больше, тех хто с провинции едет, без денех на бетон, либо тех, киевлян, которые сдают в аренду свои хаты, а сами за кордоном(у самого есть такие знакомые)

если ба так прирост шел, такими темпами, как рисуют, так в Киеве уже давно бы был тобой любимый Дифсит хат
а так его в упор не наблюдается

посему буитдешеветь
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 лип, 2011 12:21

http://fotohost.org/images/a1b3f9d2-25kB.jpg
Семь лет строят дом УЖАС , уже выходит 8 лет и неизвестно когда достроят !
А будивэльнык поёт про 2-3 года ... !
Спрос просто сверхзвуковой :D
Да уж наше строительство это изначально ЭЛИТА-ЦЕНТР !
obval

Повідомлення Додано: П'ят 15 лип, 2011 12:34

раша растет и растет

irn.ru/graph/services/classes2.php?class=all&type=1&period=0&step=week&grnum=1&currency=1
Сиплый

Подякував: 8 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 лип, 2011 12:34

budivelnik написав:
3 Населення Києва збільшується , і навіть в тому випадку якщо це збільшення виражається в десятках тисяч - то все що збудувалось , або звільнилось - все одно зникає під тиском приїзжих.

Всё это миф какой то , такого количество недостроев как в Киеве нет ни в одном городе Украины ! Так куда оно там зникае непонятно( наверное только на бумаге или в грёзах будивэльныка ) , как стояло так и стоит НАМЕРТВО !
А вы всё мелите одно и тоже , лучше пообщайся с пайщиками "Консоль ЛТД" , они тебе расскажут что по чём ...
Цены упали в два раза(в долл) , А НЕ БЕРУТ (парадокс) ! Может лучше снести их или продать на "кирпичи" :mrgreen:
Востаннє редагувалось obval в П'ят 15 лип, 2011 12:44, всього редагувалось 1 раз.
obval

Повідомлення Додано: П'ят 15 лип, 2011 12:44

sashaa250174 написав:
  budivelnik написав:
3 Населення Києва збільшується , і навіть в тому випадку якщо це збільшення виражається в десятках тисяч - то все що збудувалось , або звільнилось - все одно зникає під тиском приїзжих.

Всё это миф какой то , такого количество недостроев как в Киеве нет ни в одном городе Украины ! Так куда оно там зникае непонятно , как стояло так и стоит НАМЕРТВО !
А вы всё мелите одно и тоже , лучше пообщайся с пайщиками "Консоль ЛТД" , они тебе расскажут что по чём ...
Цены упали в два раза(в долл) , А НЕ БЕРУТ (парадокс) ! Может лучше снести их или продать на "кирпичи" :mrgreen:

Чуєте хлопці Ви звін , та не знаєте де він .
1 Дійсно - такої кількості недобудованного житла як в Києві не має в жодному іншому місті ( навіть області ) .
2 Повязано це з тим , що щорічно в Києві здається в експлуатацію близько 1 млн м2 .
Так як термін середній будівництва - 2-4 роки ( а під час кризи він може зрости до 4-6 років ) , то в стані недобудови знаходиться 3-6 млн м2 постійно , щорічно і вже на протязі десятків років.

На рахунок консолей , еліт і так далі , то є ще родоводи , надра і інші шахраюваті організації і дивного в тому що чим більше десь чогось робиться - тим більше шахраїв - я не бачу .

На рахунок падіння ціни в рази
Так ціна в іноземній валюті опустилась рівно настільки наскільки опустились Ваші доходи в іноземній валюті
В гривні ціна як була так і залишилась , чого не завжди можна сказати про Ваші гривневі доходи .
Так чому радієте
Радієте що внаслідок падіння Ваших доходів на 20% - ціна в порівнянні з ними - збільшилась ?
Раніше на 1 м2 працювали 2 місяця , а тепер і за 3 не заробите.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 15 лип, 2011 12:49

budivelnik написав:Раніше на 1 м2 працювали 2 місяця , а тепер і за 3 не заробите.

Ми не заработаем вы не продадите учите матчасть , тогда точно только на "кирпичи" ..

А это в духе украинца ))) :
На рахунок консолей , еліт і так далі , то є ще родоводи , надра і інші шахраюваті організації і дивного в тому що чим більше десь чогось робиться - тим більше шахраїв - я не бачу .
Востаннє редагувалось obval в П'ят 15 лип, 2011 12:52, всього редагувалось 1 раз.
obval

Повідомлення Додано: П'ят 15 лип, 2011 12:50

budivelnik написав:Раніше на 1 м2 працювали 2 місяця , а тепер і за 3 не заробите.

Ми не заработаем вы не продадите учите матчасть , тогда точно только на "кирпичи" ..

На рахунок падіння ціни в рази
Так ціна в іноземній валюті опустилась рівно настільки наскільки опустились Ваші доходи в іноземній валюті
В гривні ціна як була так і залишилась , чого не завжди можна сказати про Ваші гривневі доходи .
Так чому радієте
Радієте що внаслідок падіння Ваших доходів на 20% - ціна в порівнянні з ними - збільшилась ?
Раніше на 1 м2 працювали 2 місяця , а тепер і за 3 не заробите.

Радуемся что есть потенциал к падению цены от уж :wink:
Востаннє редагувалось obval в П'ят 15 лип, 2011 12:54, всього редагувалось 1 раз.
obval

Повідомлення Додано: П'ят 15 лип, 2011 12:53

Андрей_В написав:без включения мозгов)))

а сколько народу, прописанного в Киеве, едет постоянно на зароботки в Маскву и дальнее зарубежье, тебе ведомо?))
а я скажу - Очень много
еще не известно, кого больше

Спасибо, поднял настроение )))))
1. Очень точная цифра - очень много! Это где-то поесередине между "не очень много" и "стотыщмильонов".
2. Очень красивый оборот - "А я скажу, но мне неизвестно". Что-то вроде "прислшайтесь к моему мнению - оно ничего не стоит".

50тыс квартир в аренде в киеве - не так уж много. Ежегодный выпуск студентов в Киеве больше еетой цифры. А процент иногородних среди этих студентов?..
Liberty

Повідомлення Додано: П'ят 15 лип, 2011 12:56

Liberty написав:
  Андрей_В написав:без включения мозгов)))

а я скажу - Очень много
еще не известно, кого больше

Спасибо, поднял настроение )))))
1. Очень точная цифра - очень много! Это где-то поесередине между "не очень много" и "стотыщмильонов".
2. Очень красивый оборот - "А я скажу, но мне неизвестно". Что-то вроде "прислшайтесь к моему мнению - оно ничего не стоит".

50тыс квартир в аренде в киеве - не так уж много. Ежегодный выпуск студентов в Киеве больше еетой цифры. А процент иногородних среди этих студентов?..

Это жесть :mrgreen: :mrgreen: спор о сусликах и кто их видит больше :mrgreen:
obval

Повідомлення Додано: П'ят 15 лип, 2011 12:58

sashaa250174 Именно. Я показал как слова автоитетного Андрюши выглядят со стороны. И так по любому поводу.

...
надо в подпись...
- Вы знаете сколько? А я вам скажу! Очень много!!! (точнее цифры к сожаленью не сочинил)
Liberty

#<1 ... 13001301130213031304 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє