Эксперт: Евро необходимо девальвировать до соотношения к ...

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Повідомлення Додано: Пон 16 січ, 2012 17:35

Эксперт: Евро необходимо девальвировать до соотношения к ...

Пропонуємо до обговорення:

Евро необходимо девальвировать до соотношения к курсу доллара 1:1. Об этом в ходе пресс-конференции заявил исполнительный директор международного фонда Блейзера Олег Устенко, передает корреспондент РБК-Украина.

Дивися повний текст Эксперт: Евро необходимо девальвировать до соотношения к курсу доллара 1:1.
R2
Робот новин

Подякував: 0 раз.
Подякували: 153 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 січ, 2012 17:36

Евро необходимо девальвировать до соотношения к курсу доллара 1:1. Об этом в ходе пресс-конференции заявил исполнительный директор международного фонда Блейзера Олег Устенко, передает корреспондент РБК-Украина

Тебя забыли спросить.
Alex_Petrov

Повідомлення Додано: Пон 16 січ, 2012 18:02

шо, отак взял и сказал?
controll

Подякував: 4 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 січ, 2012 22:36

Re: Эксперт: Евро необходимо девальвировать до соотношения к

Даруйте, але це просто маячня. Хоч хтось вірить, що таке можливо?! Яким це чином так має вийти, шоб єврик з зеленим зрівнявся?! Та й взагалі немає причин для таких дій. Тупо шось дядько зморозив, а люди думают, що і те правда.
POMAHTIK

Повідомлення Додано: Пон 16 січ, 2012 22:44

POMAHTIK

Якщо я не помиляюся, то коли євро з"явився то він був дешевше ніж доллар :).
Особисто я проти падіння євро. Бо в мене частина грошей в них :(
PUnder

Подякував: 42 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 січ, 2012 23:17

PUnder написав:POMAHTIK

Якщо я не помиляюся, то коли євро з"явився то він був дешевше ніж доллар :).
Особисто я проти падіння євро. Бо в мене частина грошей в них :(

Да, да, за 1 евро давали 0.78 центов уе, всё вполне реально, между ними идёт форексовая война )), в том 10ти летии раскачивали евро, в этом могут раскачивать доллар...
А так Устенко повторяет, всё то что говорят европейскии аналитики.
Микола

Повідомлення Додано: Пон 16 січ, 2012 23:30

Устенко сказал, что надо, значит надо. Всё, завтра все к нему покупать евро по 1:1 :D
Папа Карло

Повідомлення Додано: Вів 17 січ, 2012 00:13

Допоки за газ і нафту (енергоносії) будуть розраховуватись доларами допоки його вартість буде завищена. Також є кредити які видані в доларах, і МВФ не вигідно щоб долар був дешевий. Також є зона євро, де вирообляється велика кількість товарів пезпосередньо на США. Для Європейських виробників вигідно щоб євро був дешевий. Вернимось до 2007-2008р. В 2007-2008року євро/долар коштував 1.55-1.60 при поглиблені кризи євро/долар став 1.20, в 2011 році долар/єро 1.45 виходить якщо євро/долар буде 1.00 то більшість європейських валют впаде від 10 до 70 відсотків.
Є певна кількість людей, які через свої важілі впливають (мягко сказано) вони маніпулюють курсами основних валют і заробляють на цьому, адже немає формули визначення вартості любої валюти. Є тільки одне, попит на неї. Отже головне створити попит як на весь інший товар, розрекламувати, розігріти покупця любими способами, потрісти його способим різким коливанням валют, і нагрітись на ньому, адже якщо десь вибуло то вкогось то саме прибуло. І якщо говорять що хтось на коливаннях курсів заробив 1 мілліон то хтось той мілліон втратив.Простим людям не треба панікувати, і не бігти міняти долари на євро і наоборо. І памятати сьогодні йде вниз завтра догори.
swjatos

Повідомлення Додано: Вів 17 січ, 2012 00:49

с 2000 до 2003 год,евро был дешевле доллара,нижняя точка 0,82....историю надо знать
а вообще тошнит от экперДов
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Форум: