|
Эксперт: Евро необходимо девальвировать до соотношения к ... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Пон 16 січ, 2012 17:35
Пропонуємо до обговорення:
Евро необходимо девальвировать до соотношения к курсу доллара 1:1. Об этом в ходе пресс-конференции заявил исполнительный директор международного фонда Блейзера Олег Устенко, передает корреспондент РБК-Украина.
Дивися повний текст Эксперт: Евро необходимо девальвировать до соотношения к курсу доллара 1:1.
-
R2
-
- Робот новин
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 153 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2012 17:36
Евро необходимо девальвировать до соотношения к курсу доллара 1:1. Об этом в ходе пресс-конференции заявил исполнительный директор международного фонда Блейзера Олег Устенко, передает корреспондент РБК-Украина
Тебя забыли спросить.
-
Alex_Petrov
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2012 18:02
шо, отак взял и сказал?
-
controll
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2012 22:36
Даруйте, але це просто маячня. Хоч хтось вірить, що таке можливо?! Яким це чином так має вийти, шоб єврик з зеленим зрівнявся?! Та й взагалі немає причин для таких дій. Тупо шось дядько зморозив, а люди думают, що і те правда.
-
POMAHTIK
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2012 22:44
POMAHTIK Якщо я не помиляюся, то коли євро з"явився то він був дешевше ніж доллар  . Особисто я проти падіння євро. Бо в мене частина грошей в них 
-
PUnder
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2012 23:17
PUnder написав:POMAHTIK Якщо я не помиляюся, то коли євро з"явився то він був дешевше ніж доллар  . Особисто я проти падіння євро. Бо в мене частина грошей в них 
Да, да, за 1 евро давали 0.78 центов уе, всё вполне реально, между ними идёт форексовая война )), в том 10ти летии раскачивали евро, в этом могут раскачивать доллар... А так Устенко повторяет, всё то что говорят европейскии аналитики.
-
Микола
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2012 23:30
Устенко сказал, что надо, значит надо. Всё, завтра все к нему покупать евро по 1:1 
-
Папа Карло
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 17 січ, 2012 00:13
Допоки за газ і нафту (енергоносії) будуть розраховуватись доларами допоки його вартість буде завищена. Також є кредити які видані в доларах, і МВФ не вигідно щоб долар був дешевий. Також є зона євро, де вирообляється велика кількість товарів пезпосередньо на США. Для Європейських виробників вигідно щоб євро був дешевий. Вернимось до 2007-2008р. В 2007-2008року євро/долар коштував 1.55-1.60 при поглиблені кризи євро/долар став 1.20, в 2011 році долар/єро 1.45 виходить якщо євро/долар буде 1.00 то більшість європейських валют впаде від 10 до 70 відсотків. Є певна кількість людей, які через свої важілі впливають (мягко сказано) вони маніпулюють курсами основних валют і заробляють на цьому, адже немає формули визначення вартості любої валюти. Є тільки одне, попит на неї. Отже головне створити попит як на весь інший товар, розрекламувати, розігріти покупця любими способами, потрісти його способим різким коливанням валют, і нагрітись на ньому, адже якщо десь вибуло то вкогось то саме прибуло. І якщо говорять що хтось на коливаннях курсів заробив 1 мілліон то хтось той мілліон втратив.Простим людям не треба панікувати, і не бігти міняти долари на євро і наоборо. І памятати сьогодні йде вниз завтра догори.
-
swjatos
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 17 січ, 2012 00:49
с 2000 до 2003 год,евро был дешевле доллара,нижняя точка 0,82....историю надо знать а вообще тошнит от экперДов
-
Evgeny
-
1
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3750 раз.
- Подякували: 11991 раз.
-
-
Профіль
-