Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2011

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 471472473474475 ... 831>
Повідомлення Додано: Нед 13 лис, 2011 21:13

roman tr. написав:
  budivelnik написав:1 Звідки Ви взяли що собівартість в гривні в порівнянні з 2008 змінилась в 2 рази ?

це не я взяв, це ви взяли. тому що по вашій формулі ціна на хрущ залежить від собівартості, так от я у вас і питаю, чому ціна на хрущ упала у два рази, якщо собівартість суттєво не змінилась?

Роман
Коли ціна на хрущ в гривні впала в два рази ?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 13 лис, 2011 21:18

roman tr. написав:
  budivelnik написав: неоднократно приводив таку формулу
ціна хрущовки = ціні будівництва аналогічної - величина зносу ( на протязі 50 років , ця величина становить 0-10%) + престижність розташування( інфраструктура , відстань до центру ).

формула зі стелі. як порахувати ціну виробництва хрущовки, якщо їх вже не будуть? чому ціна хрущовки зараз і у 2008 році відрізняється у два рази? можливо із 2008 року собівартість первинного впала у два рази? але це нереал.

зрозумійте, ціна як вторинного так і первинного житла визначається балансом попиту та пропозиції, а не коефіцієнтами зносу хрущовки, помноженими на собівартість будівництва. ціна може бути значно вище, або значно нижче собівартості, в залежності від економічної ситуації у конкретному регіоні. собівартість - це лише один із багатьох факторів ціноутворення, але аж ніяк не визначальний. інакше ціни би не гуляли по 50% туди-сюди.

задайте собі питання - чому ціна на нафту постійно змінюється? адже собівартість там стала. а ціна змінюється. парадокс? ні, ринкова економіка.

как это не строят? а Липинка? lipinka.com.ua/ru/fotootchet.html
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 13 лис, 2011 21:25

budivelnik написав:
2 Я стверджую що станом на березень 2009 року ціна впала в валюті на величину девальвації гривні , тобто на 60% ( (8-5)/5 = 60%)
3 Враховую п1 і п2 , я вважаю вірним твердження:
З березня 2009 року і по сьогодні ціна в валюті зросла на :
60% - 47% = 13%

Вы в своём репертуаре - кручу верчу обмануть хочу.

Если уж разглядывать по частям период от пика цен до нынешнего, то разгдядывайте как было.

А Вас что амнезия -забыли что только во 2 и 3 квартале 2009 был отскок? Там с полгодика цены продаж таки подросли за счёт ревальвации, а потом опять падать начали. И падают по сей день, хоть манипуляторы типа Вас трындят о росте цен продаж.

Так если принять что за полгода отскока ЦЕНЫ ПРОДАЖ стали составлять 70% от пика, то от уровня ЦЕН ПРОДАЖ чётвёртого квартала 2009 они упали минимум на 25% в долларах. :!:
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 13 лис, 2011 21:27

убийца эфира
Класна хрущовка :D
5 балів за рекламу . Ай віртуоз. :wink:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 13 лис, 2011 21:28

budivelnik написав:
  roman tr. написав:
  budivelnik написав:1 Звідки Ви взяли що собівартість в гривні в порівнянні з 2008 змінилась в 2 рази ?

це не я взяв, це ви взяли. тому що по вашій формулі ціна на хрущ залежить від собівартості, так от я у вас і питаю, чому ціна на хрущ упала у два рази, якщо собівартість суттєво не змінилась?

Роман
Коли ціна на хрущ в гривні впала в два рази ?

ви знущаєтесь? я ж вам пояснював, що розраховувати ціну на хрущі у гривні - це не дуже розумне заняття, яке до того ж не має жодного практичного значення.

добре, давайте по іншому, раз ви так любите національну грошову одиницю.

1. ви писали, що ціна на нерухомість у гривні з 2008 року не змінилась, так?
2. по вашим розрахункам, ціна собівартості у гривні - за цей період виросла на 30-40%, так?
3. таким чином, при незмінній ціні у гривні, будівельники отримують на 30-40% менше коштів, ніж три роки тому, так?
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Нед 13 лис, 2011 21:29

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:На Вашу думку - менше .На мою думку - так само .А далі кожен з форумчан нехай сам визначає як воно реально.

О как! Уже не вырасли? :)
А как же рост?
А мы говорим о Киеве? Да?
А как интересно житель пригорода Львова определил цены на недвижимость в Киеве?

а вот по Киеву даже опрос проводить не надо - цены сложились в 2 раза - это ФАКТ.
И это говорит о том, что цена в гривне так же снизилась - тут простая математика
Все остальное - вранье.

Но если кто-то хочет назвать сегмент в Киеве где цена в гривне выросла - то милости просим. Приведите пример - внимательно изучим для понимания особенного сегмента рынка.

Кстати подчеркиваю еще раз - цена на 3к в гривне упала еще сильнее чем на 1к...
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 13 лис, 2011 21:29

zahar_ написав:
  budivelnik написав:
2 Я стверджую що станом на березень 2009 року ціна впала в валюті на величину девальвації гривні , тобто на 60% ( (8-5)/5 = 60%)
3 Враховую п1 і п2 , я вважаю вірним твердження:

А Вас что амнезия -забыли что только во 2 и 3 квартале 2009 был отскок? Там с полгодика цены продаж таки подросли за счёт ревальвации, а потом опять падать начали. И падают по сей день, хоть манипуляторы типа Вас трындят о росте цен продаж.

Так если принять что за полгода отскока ЦЕНЫ ПРОДАЖ стали составлять 70% от пика, то от уровня ЦЕН ПРОДАЖ чётвёртого квартала 2009 они упали минимум на 25% в долларах. :!:

На первичку цены потихоньку растут в Киеве. На вторичку - падают.
Причины - расслоение общества, промывка мозгов рекламой и т.п.

Поэтому Бу-Бу так и пнется, так и пнется. Деньжат на шару срубить ему еще хочется!
Востаннє редагувалось Frant в Нед 13 лис, 2011 21:30, всього редагувалось 1 раз.
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 13 лис, 2011 21:30

roman tr. написав:зрозумійте, ціна як вторинного так і первинного житла визначається балансом попиту та пропозиції, а не коефіцієнтами зносу хрущовки, помноженими на собівартість будівництва. ціна може бути значно вище, або значно нижче собівартості, в залежності від економічної ситуації у конкретному регіоні. собівартість - це лише один із багатьох факторів ціноутворення, але аж ніяк не визначальний. інакше ціни би не гуляли по 50% туди-сюди.

Ой Роман, вы не сможете это объяснить :mrgreen:
В 2010-м строитель даже поддреживал мнение некоторых растишек о том, что существет такое понятие как СЕБЕСТОИМОСТЬ хруща, которому 50 лет. Именно СЕБЕСТОИМОСТЬ
И ниже себ-ти продавать не будут.

Но надо учится с ним общаться. Он когда понимает что не прав - то сразу уводит человека в сторону себестоимости, которая вообще вторична...
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 13 лис, 2011 21:34

zahar_
Вы в своём репертуаре - кручу верчу обмануть хочу.

Не треба по собі судити . Не всі такі обманщики як Ви.

Если уж разглядывать по частям период от пика цен до нынешнего, то разгдядывайте как было.

Ви стверджуєте , що з березня 2009 по серпень 2009 ( самий розпал кризи , я по 500 продаю ) ціни росли ?
Індекси росли - згоден . А от ціни .....

І це пише людина яка обзиває мене триндєжником ?
Та якби ти в серпні 2009 року обявив на цих сторінках про ріст цін на 20% за 5 місяців - то від тебе навіть мокрого місця тут би не залишилось і я до цього не мав би ніякого відношення , місцеві гуру б постарались . А це Турбіна з Андрієм_В + фалкон_лв+чій + ще з десяток на сьогодні почивших в бозі бо вірили по 200 за м2

Останнє
Вік - видають емоції
Соціальний статус ( рівень досягнень ) - фільтрування базару.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 13 лис, 2011 21:45

"В Украине растет новая волна эмиграции, но в этот раз уезжают не столько бедные заробитчане, сколько вполне успешные и состоятельные граждане. Их пугает как плачевное финансовое состояние страны, так и стремительно растущие политические риски, которые грозят обернуться потерей и собственности, и свободы....."
Это сегодняшняя статья на finance.
Успешные, потянулись на выход.....
Oven

#<1 ... 471472473474475 ... 831>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми