|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 18 тра, 2012 12:45
Frant написав: mortimer написав:"Что русскому здорово, то немцу смерть" 
Между 4% и 3.3% есть определенная разница. Я надеюсь, что даже такой "математик", как Андрюша_Крымский_Бетон, в состоянии найти это число. Так что крах отсутствует. Точнее, он есть, только в головах у некоторых.
а чё ты так зацепился за эти 3,3%?)) хоть шо то признать, шоб выглядеть хоть немного адекватным? не выйдет - не отмоешься))) цены реальных сделок за 3 года снизились (ПО ВСЕМ СЕГМЕНТАМ - в среднем - специально крупным, шоб опять одаренные по КРОХ не щитали))) на 20% (Домик - кстати тож риалторы))) это по вторичке по новострою даже твой собрат по риалторству - риалтуа показывает -10% за последние полтора года и это все конторы, заинтересованные в вечном росте шож тогда на самом деле? и где тут твои 3,3%, дохтор-математик? дешевело, дешевеит, буитдешеветь - это реалии Украины вернее я знаю одно место в Украине, хде не дешевеит, но даже даражает - но я не скажу - вдрух все ламануться покупать - мне не достанется 
-
beton
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 246 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 тра, 2012 12:46
mortimer написав: Frant написав:Между 4% и 3.3% есть определенная разница. Так что крах отсутствует.
Просто в Украине нет строительной отрасли такого масштаба, как в США. Для них 19 миллионов пустующих жилых единиц - серьёзная проблема. А у нас это всего лишь разорение сотен небольших АН и десятков застройщиков. На промышленные объёмы строительный сектор уже 20 лет не выходит.
Будівництво - це галузь яка не може випустити в рази більше товару ніж його куплять , тому якщо сьогодні(останні 15 років) будують в середньому 8 млн м2 ( 0,2 м2 на особу ) - значить це та кількість яку в стані переварити гаманці споживачів. Як тільки гаманці стануть товстішими як у США , так і у нас буде по 1 м2 на особу як у США . а поки що не потрібно видавати проблени бідності середньостатистичного мешканця - як наслідки малої кількості будівництва.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 18 тра, 2012 12:49
beton написав:дешевело, дешевеит, буитдешеветь - это реалии Украины вернее я знаю одно место в Украине, хде не дешевеит, но даже даражает - но я не скажу - вдрух все ламануться покупать - мне не достанется 
І я знаю  , під Львовом , за останні 3 роки на 30-40% у валюті Так що у випадку бажання ломанутись - попереджайте зарані , я буду тільки радий.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 18 тра, 2012 12:50, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 18 тра, 2012 12:49
budivelnik написав:Будівництво - це галузь яка не може випустити в рази більше товару ніж його куплять
Золотые слова! Будет дорожать!  А продать дороже возможностей покупателя всё-таки можно? Потому и цены якобы не снижаются?
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 тра, 2012 12:51
budivelnik написав:не потрібно видавати проблени бідності середньостатистичного мешканця - як наслідки малої кількості будівництва
А наоборот?.. По-моему, это разные проекции одного социального организма.
-
mortimer
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 тра, 2012 12:53
mortimer написав: budivelnik написав:Будівництво - це галузь яка не може випустити в рази більше товару ніж його куплять
Золотые слова! Будет дорожать! А продать дороже возможностей покупателя всё-таки можно? Потому и цены якобы не снижаются?
Покажіть мені приклад продажі яка була здійснена дорожче можливостей покупця . Самі хоч розумієте що маразм сказали ? Сама по собі угода можлива тільки тоді коли є згода як продавця так і покупця . ПС Приклади переоцінки покупцем свого власного фінансового стану і покупки мерседесів коли на хліб не вистарчає - бажано не приводити . Дурнів і авантюристів всюди вистарчає , але на них економіка не будується.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 18 тра, 2012 12:57
mortimer написав: budivelnik написав:не потрібно видавати проблени бідності середньостатистичного мешканця - як наслідки малої кількості будівництва
А наоборот?.. По-моему, это разные проекции одного социального организма.
Ваші слова це: кручу кручу , обмануть хочу. Якщо будівельники є складовою соціального організму і 99% не є багатшими від цього організму , то спробувати за рахунок 600 000 бідних , зробивши їх ще біднішими - побудувати рай для 45 млн таких самих бідних - утопія , якщо не користуватись більш різкими висловами. А от якщо Вас цікавить 1% багатих - так я знаю більшу кількість багатих в інших областях , а-ля Ахметов, Фірташ і так далі . То коли почнети призивати на барикади - то моя порада , спочатку годуйте найбідніших за рахунок найбагатших , а не починайте з розорення середнього класу.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 18 тра, 2012 13:22
Евгений__С написав: Frant написав:Кстати, возле "Эпицентра" и "Леруа" припарковаться трудно - мест нет.
вранье
Cобственно говоря, я не собираюсь никого здесь в чем-то убеждать, а всего лишь пишу о том, что я вижу. Приедьте в Эпицентр или Леруа в 9 утра или после 7 вечера: естественно, стоянки будут полупустые. Не верите - дело ваше. Мне это пофиг. Если кто-то видит падение цен по 10% за 1.5 года - флаг ему в руки, пусть покупает или ждет дальнейшего обвала. Может, через несколько лет квартиры в Киеве бесплатно будут раздавать????
-
Frant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 тра, 2012 13:35
budivelnik написав:Покажіть мені приклад продажі яка була здійснена дорожче можливостей покупця .
сплошь и рядом - кредит.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 18 тра, 2012 13:43
budivelnik написав:Покажіть мені приклад продажі яка була здійснена дорожче можливостей покупця .
Ипотека 2005-2008.
-
mortimer
-
-
-
-
Профіль
-
-