|
Тягнибок: з Росією так просто гратися не можна, їй дай палец |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Сер 13 лют, 2013 13:36
omontana
Есть еще несколько фильмов.
American Show.avi Stealing_Popcorn.avi Дух Времени.avi
-
НКВД
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 13:37
Бandera написав:Ги, Carboon пиши від свого імені, а то ти продовжуєш нашу дискусію, яку ти розпочав коли ще був Carboon-ом, а тепер ти ж НКВД,  Смешно, но я никогда под другим именем небыл!!! Вот наверное я прав был, на счет мовнюков. Человек, который разговаривает с собеседником, всегда переходит в разговоре на язык собеседника, по уважению. Кому-то сложно,но бывает. Русский является конечно доменирущим, в уанете. Тем не менее, я пишу вам, чтобы не вешали ярлыки что я это под другим ником пишу. И да, я про мову ничего плохого не говорил, просто закономерность, если кто пишет на мове, тот злой, пэтриот неньки, русофоб, натофил, евро...попасогласен  Без обид, просто такое мнение сложилось.
-
Сarbon
-
-
- Заблокований
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 13:48
НКВД написав:Бandera Вы все время забываете (а скорее не приучены) в дискуссии с оппонентами говорить волшебное слово. Поэтому Вас и не воспринимают всерьез. Если и далее будете придерживаться такой манеры общения с окружающими - над Вами будут глумиться даже дети.  А "мовнюки" в моем понимании использования в обыденной речи - это люди, которые (в силу своего образования, воспитания, возраста и других жизненных обстоятельств) за душой, кроме конька "о мове" ничего не имеют. Если уж совсем упростить, то это люди нищие духом. 
Ги, ну звичайно-звичайно куди ж нам до титанів духу з НКВД:) Вони ж ого-го, які були, еге-гей - голодом та репресіями міліони вбивали, цілі народи та класи виселяли та винищували, справжні титани духу:) Ви так мені і не розказали нешановний троль, в чому ж я написав "глупость"?:) У вас доволі цікавий трольський стиль спілкування - розказувати який при*** співрозмовник в загальному, не наводячи жодного аргументу, я думаю, якщо ви будете спілкуватись у такій самій манері, то вам підкоряться всі вершини тролізму і будете заробляти ще більше аніж сьогодні:) Які там у вас в ФСБ розцінки за тролінг, поділитесь інформацією?:)
-
Бandera
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 13:49
Лідер ВО “Свобода” зазначив, що Російська Федерація сьогодні ставить перед Україною жорсткі умови щодо вибору зовнішньополітичного вектора.
“Це може закінчитися для України втратою стратегічних підприємств, втратою незалежності”, – вважає він. Тягнибок також підкреслив, що його партія є європейськи-орієнтованою політичною силою.
шось він непереконливий...  Є ж набагато кращий приклад "кінця": можемо стати або "півд.Кореєю" (якщо вдасться якось "завоюватись"  в Європу) або північною... якщо "ведмеді" нас тути якось "зареферендлять" 
-
Bobua
-
-
- Подякував: 131 раз.
- Подякували: 191 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 13 лют, 2013 13:54
Сarbon написав: Бandera написав:Ги, Carboon пиши від свого імені, а то ти продовжуєш нашу дискусію, яку ти розпочав коли ще був Carboon-ом, а тепер ти ж НКВД,  Смешно, но я никогда под другим именем небыл!!! Вот наверное я прав был, на счет мовнюков. Человек, который разговаривает с собеседником, всегда переходит в разговоре на язык собеседника, по уважению. Кому-то сложно,но бывает. Русский является конечно доменирущим, в уанете. Тем не менее, я пишу вам, чтобы не вешали ярлыки что я это под другим ником пишу. И да, я про мову ничего плохого не говорил, просто закономерность, если кто пишет на мове, тот злой, пэтриот неньки, русофоб, натофил, евро...попасогласен  Без обид, просто такое мнение сложилось.
О-о, нарешті повернувся і сам Carbon:) А в тебе шизи не буде - і НКВД і Carbon в одному чаті, чи це вже звичка самому з собою розмовляти?:) Ви знаєте є такий метод псевдодослідження - підгонка під задані параметри:) Наприклад, це коли у певного досить шовіністичного індивіда, є певні набуті (або проплачені) тези, які потрібно підтвердити і він сам для себе ці самі тези нібито підтверджує вихоплюючи та провокуючи протилежну сторону, хоча насправді це т.з. підтвердження курам на сміх:)
-
Бandera
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 14:06
Неужели это так странно, что руководители каждого государства интересуются больше интересами своего государства, какой театр они бы при этом не устраивали.
-
ponch08
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 14:07
Бandera написав:Ви так мені і не розказали нешановний троль, в чому ж я написав "глупость"?:)
Ну зачем же разъяснять глупость тому, кто ее пишет? Это будет выглядеть как глумление над глупым человеком. Форумчане прекрасно понимают, кто что пишет, о чем думает, как воспитан, какое образование получил и т.д.  Вас обидело слово "мовнюк" и Вы получили разъяснение, что, собственно, подразумевается под этим словом. И, согласитесь, это совсем не то слово, которое созвучно ему и, очевидно, подвигло Вас на написание такого количества гневных постов. 
-
НКВД
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 14:19
Сarbon написав:Это клиника! Шизофрения не лечится (и опять мовнюк, закономерность прямо) Мания преследования. За сим отклоняюсь и больше не пишу в этой теме. Свои тараканы в башке, чешите их сами
Именно! Модераторы, почему пациенты свободно гуляют по форуму? Срочно в спецветку с усиленным режимом и психотерапией! 
-
Dr_4e
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 14:20
НКВД написав: Бandera написав:Ви так мені і не розказали нешановний троль, в чому ж я написав "глупость"?:)
Ну зачем же разъяснять глупость тому, кто ее пишет? Это будет выглядеть как глумление над глупым человеком. Форумчане прекрасно понимают, кто что пишет, о чем думает, как воспитан, какое образование получил и т.д.  Вас обидело слово "мовнюк" и Вы получили разъяснение, что, собственно подразумевается под этим. И, согласитесь, это совсем не то слово, которое созвучно ему и, очевидно, подвигло на написание такого количества гневных постов. 
Ги, а це вже виглядає як виверти - якщо я вас прошу сказати мені може я хочу знати - 5 хвилин сорому і я буду вчений:)))) А може причина в тому, що не було "глупості", а є просте бажання вивести співрозмовника з себе та показати його недолугим на пустому місці?:) Та можете скільки завгодно вживати слово "мовнюк", я думаю розумним людям зрозуміло для чого це кажеться і яка закамуфльована ненависть і зневага за ними криється, тому кажіть, кажіть це далі, а потім не дивуйтесь, що більшість українців і все більше і більше з кожним роком хочуть бути далі в політичному сенсі від Маскальщини.
-
Бandera
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Додати тему
|