Nokia втратила лідерство навіть у себе на батьківщині

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<123
Повідомлення Додано: Нед 02 чер, 2013 12:10

andriyforever3 написав:R2

Нокіа стала повним гівном :!:
Я теж вважав його колись найкращим телефоном, в мене їх служило дві 3120, 6230і і третя дослужує Х2.
Якщо дві перші були якісні, і довго служили то третя (вироблена 03,08,10)повний капець, галюнить як має бути, звязок пропадає, серед розмови може вибити, якщо хтось подзвонить може сама виключитись короче повний капець. :x
Хоча й сказати що дуже обережно до телефону ставлюсь не можна, але ж дві інші моделі служили :)
І чесно кажучи навіть не знаю що далі купляти... :(

Это наверное венгерского производства. Было и у меня такое что могла потухнуть сама по себе.
Ratatui

Подякував: 119 раз.
Подякували: 737 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 чер, 2013 13:59

Ratatui написав:
  andriyforever3 написав:R2

Нокіа стала повним гівном :!:
Я теж вважав його колись найкращим телефоном, в мене їх служило дві 3120, 6230і і третя дослужує Х2.
Якщо дві перші були якісні, і довго служили то третя (вироблена 03,08,10)повний капець, галюнить як має бути, звязок пропадає, серед розмови може вибити, якщо хтось подзвонить може сама виключитись короче повний капець. :x
Хоча й сказати що дуже обережно до телефону ставлюсь не можна, але ж дві інші моделі служили :)
І чесно кажучи навіть не знаю що далі купляти... :(

Это наверное венгерского производства. Было и у меня такое что могла потухнуть сама по себе.

Нє в мене Румунія. Сьогодні ще один глюк замітив: будильник пограє 20секунд і телефон вирубується, більше його не чути :) Перед тим довго не користувався будіком і ніби не глючив :!:
andriyforever3

Повідомлення Додано: Нед 02 чер, 2013 22:52

AVD написав:
  Bukka написав:А что в Украине есть не завезенное из Китая? Арматура, польский сыр, египетскя картошка и турецкие помидоры?
Есть некитайское. При желании можно найти. Для примера, вчера купил кофемолку из Словении.
Можно. Хотя не факт, что в Словению она попала не из Китая. Например бойлеры "Gorenje" - чистая Европа, собираются в Китае. Кондиционеры AEG делаются в Китае, потом едут в Германию и потом оттуда к нам. Все по бумагам немецкое, если только не посмотреть код фабрики и не выяснить где эта фабрика.
Bukka

Подякував: 88 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 чер, 2013 09:05

Re: Nokia втратила лідерство навіть у себе на батьківщині

Bukka написав:если только не посмотреть код фабрики и не выяснить где эта фабрика

Я скажу больше - можно разобрать прибор и убедиться, что практически все элементы на плате, да и сама печатная плата - сделаны в Китае. Но одно дело - получить из Китая третьесортный товар по цене первого класса (такой бизнес по-украински), другое дело - шанс, что товар, привезенный из Европы соответствует хоть каким-то евростандартам. Что пластмасса в нём не ядовитая, что контакты пропаяны надёжно, не греются и не станут причиной пожара, что элементарная база в микросхеме не самая дешёвая.
AVD

Подякував: 89 раз.
Подякували: 380 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 чер, 2013 21:21

Re: Nokia втратила лідерство навіть у себе на батьківщині

Да, финская Нокиа это было круто...
DURTACELL

Подякував: 24 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

#<123