|
Що думають читачі FINANCE.UA про штрафи за відмову в розраху |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Чет 17 жов, 2013 11:04
Faceless написав:Я вам відстоював те, що наразі такого в нас немає, і в найближчому майбутньому не буде.
1 Не буде - якщо ставка 2-4%( не те що 10-15 років . а й весь термін існування такої ставки) 2 Буде - якщо ставка 0-0,5% ( то й за 2-5 років вправимось) В цьому вся між нами різниця. Ви переконані( і обгрунтовуєте) доцільність ставки в 2-4%( і цим затягуєте процес) Я стараюсь пояснити що для вас ( і для мене) - краще 0-0,5% Все. То хто кого не розуміє ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 306 раз.
- Подякували: 3072 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 17 жов, 2013 11:10
budivelnik написав:Ви переконані( і обгрунтовуєте) доцільність ставки в 2-4%( і цим затягуєте процес)
Я затягую процес?  То мені розпорядитися - усьо хлопці, з понеділка знижуймо ставку до 0,5%!!! ? Я обгрунтовую в ТЕПЕРІШНІХ УМОВАХ. Адже якийсь там окремо взятий банк, в умовах ринку (й досить конкурентного), не может просто так взяти й поставити 0,5%. Точніше технічно може, але йому від того краще не стане. Нє, ну Приват, цілком можливо, може ринок зсунути, але це пишіть пропозицію Дубілєту.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1510 раз.
- Подякували: 8332 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 17 жов, 2013 11:16
Faceless написав:Нє, ну Приват, цілком можливо, може ринок зсунути, але це пишіть пропозицію Дубілєту.
1 Вода камінь точить 2 За таку пропозицію Дубілєту я б вимагав роялті в нехилих масштабах 3 Хто в нас має відношення до банківської системи ? Я чи Ви? Якщо ви - то потихеньку ,зсередини проїдаєте лисину Топу і все буде добре... Є ще й інші варіанти Флірт з секретаркою топа, або якщо стать(уподобання) позволяє - то й з самим топом... Галантерєйщик і кардинал - спасуть Францію...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 306 раз.
- Подякували: 3072 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 19 жов, 2013 21:12
А скажите, если кто в теме - если эквайер и эмитент - один и тот же банк, то получает ли кто-нибудь из цепочки дополнительные бенефиты от такого приятного сочетания? Варианты: 1 - получает продавец (например, комиссия за эквайринг от такой операции ниже) 2 - получает банк (например, может не светить операцию в МПС и не платить ей отчисления) 3 - получает банк за счет пропускания сложных и затратных процедур обмена информацией и выплаты интерченджа 4 - получает и банк, и продавец, поделив выгоду между собой 5 - никто ни рожна не получает, т.к. все операции всё равно светятся в МПС по каким-то причинам, а отсутствие обмена между эквайром и эмитентом заметной выгоды не приносит.
А если карточки какие-то специализированные (например, были, да наверное и есть, в МЕТРО) - тогда?
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 664 раз.
- Подякували: 583 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
Додано: Суб 19 жов, 2013 23:13
M-Audio написав:А скажите, если кто в теме - если эквайер и эмитент - один и тот же банк, то получает ли кто-нибудь из цепочки дополнительные бенефиты от такого приятного сочетания?
Верен отчасти вариант M-Audio написав:4 - получает и банк, и продавец, поделив выгоду между собой
Эквайру выгодно - по факту несет меньше расходов, ведь часть интерчейнджа возвращается ему же. Насчет торговца - зависит от условий договора с эквайром. Вариант 1: при расчетах карточкой, выпущенной эквайром, ставка ниже (продавцу выгодно) Вариант 2: ставка одинакова в любом случае, продавцу одинаково (вроде у Привата такие условия, при том, что и ставки достаточно высокие - и благодаря тому, что до 50% карт приватовские, очень хорошо на этом зарабатывает)
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1510 раз.
- Подякували: 8332 раз.
-
-
Профіль
-
-