МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 47894790479147924793 ... 5623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ 3.2 5 368
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
19%
70
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
54
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
59
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
32%
118
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
67
Всього голосів : 368
Повідомлення Додано: П'ят 07 жов, 2016 17:43

Козак-характерник

Ми ще на самому початку епопеї гутарили про те, що Піфагор проспонсорував гарних і розумних...))

Ну успіхів. Мені подобається Ваша позиція. Всі заклопотані (знервовані, чешуть собі потилицю, не знаючи, як краще діяти). Один Ви не сумуєте. І цим всім піднімаєте настрій :wink:
newbie

Подякував: 22 раз.
Подякували: 641 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 жов, 2016 17:52

знавці, підкажіть, будь ласка

За прикладом ВВС, також звернувся до УБКІ за своєю кредитною історією.
Вчора її одержав. Цікаві моменти:
1. Відображені договори з МихБанком (дата оновлення 04/04/2016), Фагором (д.о. 30/08/2016) і з А-Банком.
2. До кожного договору є пункт "Кредит закрито?", а навпроти нього стоїть відмітка в квадратику "-" або "+", як я зрозумів "-" - не погашено, "+" - погашено. Навпроти Фагору - "+", а навпроти МихБанку - "-", А-Банк також з "-" - карту їхню я використовую.
Погашення 23/05 карти МихБанку Фагор зарахував в погашення заборгованості, чому ж МихБанк гальмує, варто їм про себе "нагадати" (в пункті строк дії кредиту до - вказано 03/08/2016, прострочень немає), так розумію, що після ліквідації заборгованість так і буде "висіти", ліквідатор МихБанку ніякої інформації в УБКІ подавати і не збирається :(
чи може слід звертатися до УБКІ, але як їм аргументувати погашення позики?
d_12

Подякував: 118 раз.
Подякували: 77 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 жов, 2016 18:04

newbie написав:Козак-характерник

Ми ще на самому початку епопеї гутарили про те, що Піфагор проспонсорував гарних і розумних...))

Ну успіхів. Мені подобається Ваша позиція. Всі заклопотані (знервовані, чешуть собі потилицю, не знаючи, як краще діяти). Один Ви не сумуєте. І цим всім піднімаєте настрій :wink:

В мене як виявилося додатковий козир - донецька прописка. Повідомити мене належним чином нізя ні про переступку, ні про суд. Крім того для ОРДЛО є преференсії по кредитам.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 жов, 2016 18:05

не знаю чи можна це назвати приколом ліквідатора МихБанку
двічі надсилав електронною поштою із необхідними документами запит на надання виписок по рахунках вКладу і ВҐДВ, відповіді так і не одержав, але розмовляв сьогодні з батьком (він також мав в МихБанку вклади і вКлад, потрапив в 2-гу виплату ФГ) і він мені каже, що отримав з МихБанку листа з виписками, хоча виписок не просив, а після непопадання в першу виплату відіслав листа із копіями договорів за вкладами і вКладом.
я тепер ламаю голову чи то мені повинні були видані виписки, а працівники ліквідатора нас спутали: бо він, для прикладу, Іван Петрович, а я - Петро Іванович, однакова прописка, дата видачі паспорта відрізняється одним днем, а паспорт останньою цифрою, чи то ліквідатор почав видавати виписки без запитів, хоча на форумі я інформації про це не зустрічав :(
d_12

Подякував: 118 раз.
Подякували: 77 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 жов, 2016 18:13

0720 написав:
  KIM30 написав:
BobD
7 октября 2016, 14:53
#

Ч.1 ст. 516 ЦК України. 1. Заміна кредитора у зобов'язанні здійснюється без згоди боржника, якщо інше не встановлено договором або законом.
ч.1 ст. 518 ЦК України 1. Боржник має право висувати проти вимоги нового кредитора у зобов'язанні заперечення, які він мав проти первісного кредитора на момент одержання письмового повідомлення про заміну кредитора.
Если был карточный долг то возможны варианты. ч. 3 ст. 512 ЦК України. 3. Кредитор у зобов'язанні не може бути замінений, якщо це встановлено договором або законом. ст. 514 ЦК України.1. До нового кредитора переходять права первісного кредитора у зобов'язанні в обсязі і на умовах, що існували на момент переходу цих прав, якщо інше не встановлено договором або законом.
В карточном кредите есть своя специфика и договором предусмотрены обязанности кредитора, пр продаже такого долга должник может вообще возразить и соответственно уже в индивидуальном порядке признать сделку недействительной в связи с тем что при передаче его кредита ухудшились условия договора и новый кредитор не может исполнять обязанности старого. Поскольку в нашем случаи передали не банку а фин компании то последняя навряд ли сможет обслуживать карту на прежних условиях, которые предусмотрены договором оферты. Соответственно даже если суд признает право Плеяды на покупку кредитного портфеля. Карточные долги можно оспорить в индивидуальном порядке да еще и попросить компенсацию за незаконную продажу. Банк продавал кредиты до ВА. Тем самым нарушил права

это хорошая позиция, перспективная в суде

вообще грамотный клиент (даже не обязательно опытный юрист) свои права в суде защитить сможет, проблема только в загруженности судов, а еще в том что ФГВ судебных решений не исполняет

ну тут мова йшла про суд з Фагором, який наклав на боржника відсотки і штрафи за просрочку. Суть в тому, що Фагор хоче по кредиту такі відсотки (я вже не кажу про штрафи), які брав банк, але надавати ті послуги, які надавав банк (обслуговування карткового рахунку і т.д) він не може. Мало того операція з переуступки заборгованості спричинила мені блокування Фондом виплати по вкладу, з відсотків по якому я погашав заборгованість. Я розумію, що в цьому вина Фонду. Але тепер недуступність грошей не дозволяє мені вчасно розраховуватись по кредиту.
KIM30

Подякував: 989 раз.
Подякували: 419 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 жов, 2016 18:15

KIM30 написав:гутарити одне, а довести в суді набагато складніше.

Ну от і чекайте поки претензіянти на Вас позиватимуться! В суді і погутарите! Чого самому метушитися і витрачати на юриста? Нехай претензіянти готують докази, а ви їх там розіб'єте в пух і прах! ))
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 жов, 2016 18:23

KIM30 написав:ну тут мова йшла про суд з Фагором, який наклав на боржника відсотки і штрафи за просрочку. Суть в тому, що Фагор хоче по кредиту такі відсотки (я вже не кажу про штрафи), які брав банк, але надавати ті послуги, які надавав банк (обслуговування карткового рахунку і т.д) він не може. Мало того операція з переуступки заборгованості спричинила мені блокування Фондом виплати по вкладу, з відсотків по якому я погашав заборгованість. Я розумію, що в цьому вина Фонду. Але тепер недуступність грошей не дозволяє мені вчасно розраховуватись по кредиту.

В тій справі важливий нюанс: відповідач був належним чином повідомлений про суд і не з'явився. Тобто не навів свої докази і заперечення , а судя - лошара не обстежив належним чином надані Піфагором документи.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 жов, 2016 18:26

Козак-характерник написав:
  KIM30 написав:гутарити одне, а довести в суді набагато складніше.

Ну от і чекайте поки претензіянти на Вас позиватимуться! В суді і погутарите! Чого самому метушитися і витрачати на юриста? Нехай претензіянти готують докази, а ви їх там розіб'єте в пух і прах! ))

ну так щоб розбити їх... треба готуватися заздалегідь. Крім того я не юрист і за одну ніч шпаргалки собі не напишу. Інакше буде зі мною як тут
http://reyestr.court.gov.ua/Review/59719887
з особою1.
KIM30

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 жов, 2016 18:30

Козак-характерник написав:
  KIM30 написав:ну тут мова йшла про суд з Фагором, який наклав на боржника відсотки і штрафи за просрочку. Суть в тому, що Фагор хоче по кредиту такі відсотки (я вже не кажу про штрафи), які брав банк, але надавати ті послуги, які надавав банк (обслуговування карткового рахунку і т.д) він не може. Мало того операція з переуступки заборгованості спричинила мені блокування Фондом виплати по вкладу, з відсотків по якому я погашав заборгованість. Я розумію, що в цьому вина Фонду. Але тепер недуступність грошей не дозволяє мені вчасно розраховуватись по кредиту.

В тій справі важливий нюанс: відповідач був належним чином повідомлений про суд і не з'явився. Тобто не навів свої докази і заперечення , а судя - лошара не обстежив належним чином надані Піфагором документи.

ну невелика різниця як я прийду і тільки похлопаю вухами... Лише рішення буде не заочне :) Тому треба вже починати готувати шпаргалки поки є час.
KIM30

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 жов, 2016 18:44

BBC написав:
  0720 написав:а заботы Фонда — выплатить вклады (в пределах суммы гарантирования)
ФГВФЛ выплачивает гарантированые вклады в пределах 200 кгрн.

ВВС, извините за грубость, но Ваши дурацкие реплики по поводу того, какой Фонд белый, пушистый и законопослушный, уже просто достали! Если Вам, за хорошую службу (или за красивые глазки, или за что-то еще) выплатили то, что должны, это еще не значит, что нужно становиться циником и хихикать в сторонке над теми, у кого Фонд реально украл деньги. Пример: моя мама, у которой отродясь не было ни кредитки, ни "капиталов", а был обыкновенный пенсионный счет и несколько небольших депозитов, один из которых - в валюте. Скажите, пожалуйста, на каком основании Фонд не возвращает ей деньги? И не стыдно ли Вам постить глупости по поводу ситуации с "Михайловским" - хотя бы ввиду того, что это может привести к нервному срыву у подобных моей маме пенсионеров, у которых Фонд украл ВСЕ сбережения, которые годами откладывались на черный день?
Впрочем, судя по всему, понятия "стыд" и "совесть" Вам, как и Вашим друзьям-фондофилам, не знакомы...

P.S: Только не надо опять стенать по поводу того, что деньги украли банкиры, а Фонд здесь ни при чем. Какого черта тогда он наложил лапу на имущество и активы банка? И какого черта собирал с банка взносы на протяжении многих лет? Если кто-то берет чужое и не отдает то, что должен отдавать, то это - как минимум рейдерство, а на самом деле - обычное воровство. А те, кто оправдывает совершение преступления, да еще и за украденные деньги - такие же воры. И пусть не людская, так божья кара вас обязательно настигнет!
Востаннє редагувалось aomelian в П'ят 07 жов, 2016 18:56, всього редагувалось 1 раз.
aomelian

Подякував: 2 раз.
Подякували: 33 раз.

Профіль

#<1 ... 47894790479147924793 ... 5623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор