Новорожденная кыця,кыш под синюю табуретку!

|
|
![]() Еще одна "мысль" из пустой головы... Представьте последствия после отсоединения Крыма. Электроэнергию Украина поставлять если и будет, то точно не за российские рубли, так же воду, не говорю уже о том, что отсоединенному Крыму гривна как валюта платежа тоже не достанется... Думайте головой а не лозунгами. ![]() Gena777
по поводу языкового закона - я сам не доганаю нах его в данный момент нужно было трогать. ***** порят.. Хотя при этом всетаки я склоняюсь что его нужно было модифицировать без ущемления нац меншин в разрезе того что государственным языком должен быть только один - Украинский и чиновники в гос. структурах должны работать с документыми на государственном языке. Извините, но если ума не хватает выучить язык страны в которой живешь то о каких реформах мы можем говорить со стороны этого чиновника? что тут такого сложного? Я вільно розмовляю на українській, російській, польскій, англійскій мовах, вивчаю шведську, після неї буду вчити німецьку, при цьому я не лінгвіст, 12-18 годин на добу я працью управляючи підбприємством. На власному досвіді скажу що коли я приїхав на навчання в Київ 15 років тому - я також був в шоці що більшість предметів в КПІ викладалось на російскій мові, більш того, я майже нічого не рузумів на лекціях по вишці оскільки російских математичних термінів ніколи не чув (сам з Волинської області, проживаю в Києві з 1999. І нічого, через безвихідність, за 2-3 місяці підігнав рівень мови і вже на першій сесії не відчував ніяких складностей з цим. Так ось я не розумію чому населення протестує проти того що з чиновників вимагають знати державну мову оскільки я сам в своїй країні, деб я не був, а був я в різних регіонах та й офіси в мене по різних сторонах дніпра, ніколи не відчував ніякого утиску по мовному запитанню. Особисто я в діалогаг приймаю мову співрозмовника, виробилась звичка по роботі та й це для мене вже запитяння етики. Востаннє редагувалось dotster в П'ят 28 лют, 2014 13:25, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|