Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 180181182183184 ... 232>
Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 14:14

budivelnik написав:На рахунок кредитів шановні -Ви не з тої сторони заходите .
Всі дії які збільшують фізичну пропозицію товару на ринку однозначно ведуть до більшої доступності товару і в наслідку до кращого співвідношення доходи / ціна на цей товар , тим більше що нерухомість буде актуальною ще десяткіи років

Це правильно лише для ідеальних ринків, але в умовах монополії чиновників до основного ресурси землі, а також до дозволів та наявності кредитних ресурсів, економічної малограмотності населення, у купі зі стадним інстинктом призводять іноді до зворотного ефекту що ми спостерігали за останні роки.
hrundik

Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 14:16

budivelnik написав:наявність кредиту позволяло зберегти свої заощадження в нерухомості краще ніж на валютному депозиті

Позволяло! В прошедшем времени! До 2008-года, т.к. был пузырь. Покупали из-за того, что все время недвига росла в цене. Неважно по какой цене покупать если думаешь, что через 5 лет будет в 4 раза дороже :D Цена просто не имела значение - была вторичной. Прибыль через годы, успеть сейчас - вот основная цель.
Это время УЖЕ прошло. Забудьте его. Мы же говорим о сегодняшнем дне и перспективах на 2-3 года. Дважды пузырь расти на одном рынке не будет зха такое короткое время - спекулятивный капитал ушел на другие рынки...
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 14:22

budivelnik написав:
budivelnik написав...
Помилився на 9,9 % - абсолютна цифра таж а емоційне спийняття інше .

Мабуть кошторис будівництва ви так само розраховуєте. Тоді зрозуміла чому у вас така собівартість

1 А звідки Ви знаєте яка в мене собівартість :?: Я під замовлення принципово нікому не будую , тому всі мої клієнти знають тільки мою ціну продажу , при чому ця ціна є у відкритому доступі для всіх бажаючих її почути . І тому потенційні покупці мають можливість зрівняти мої ціни з цінами конкурентів і чхати вони хотіли на нашу собівартість
2 Якщо вже позволили собі обговорювати мої особисті питання , то давайте приступимо до обговорення вашої потрібності на цій планеті.Чим займаєтесь :?: Яка у Вас собівартість і так далі .

1. Абсолютно так. Мені чхати на вашу собівартість я буду купувати за ту ціну яку спроможний заплатити і за ту якість, яка буде відповідати моїм потребам.
2. Уходите від теми. Ви мені надайте відповіді щодо кредитів і платоспроможного попиту.
hrundik

Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 14:36

1. Абсолютно так. Мені чхати на вашу собівартість я буду купувати за ту ціну яку спроможний заплатити і за ту якість, яка буде відповідати моїм потребам.
2. Уходите від теми. Ви мені надайте відповіді щодо кредитів і патентоспроможного попиту

Невже Ви думаєте що спроба хамськи повестись не буде тим чи іншим чином наказана :?:
Тому на Ваше запитання я відповім слідуючим чином :
Мені як і всій будівельній галузі чхати чи зможе Хрюндік купити в нас житло чи ні і як довго йому прийдеться заробляти на житло, поки ми маємо можливість продавати житло тим хто не заражає нас різними видами вірусів чхаючи і вдячний нам за нашу роботу , особливо у випадках коли подяку ми отримаємо в вигляді різнокольорових папірців під назвою гроші + в кількості яка влаштовує і тих хто дає ( покупець ) так і тих хто бере ( продавець ).
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 14:40

budivelnik написав:Мені як і всій будівельній галузі чхати чи зможе Хрюндік купити в нас житло чи ні і як довго йому прийдеться заробляти на житло, поки ми маємо можливість продавати житло тим хто не заражає нас різними видами вірусів чхаючи і вдячний нам за нашу роботу , особливо у випадках коли подяку ми отримаємо в вигляді різнокольорових папірців під назвою гроші + в кількості яка влаштовує і тих хто дає ( покупець ) так і тих хто бере ( продавець ).

+100 в подтверждение моих слов о том. что новая недвига просядет, но не сильно, а старая просядет и сильно.
Тема форума не о новой недвиге, а о недвиге вообще. Поэтому 90% покупателей чхали на строителей :D в ближайшие годы.
jde

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 14:47

budivelnik написав:Є слідуючі розміри масових квартир в Україні
_________хрущовки____до 1990___після 1990
1 кімнатні - 23 кв м_____30 кв м___40 кв м
2 кімнатні__30 кв м _____45 кв м____60кв м
3 кімнатні__45 кв м _____60 кв м ___90 кв м

Будивельнык,
йолыпалы...
2к хрущ - 45...48 квадартов общей. а никак не 30. 30 квадратов - это единичка хрущ;)
после 90г двушка (панелька) зависит от серии проекта;)
средняя - 51..52 квадрата. а не 60. на 60 она вытянет, если туда же, в усреднение, добавлять двушки свежей постройки (типа новострои).
;)
ну и так далее... опять Ваша приверженность давать ну очень усредненные данные?;)

ну так а где по 6000 грн залоговая цена? отвечайте тогда уже на все вопросы;)
и когда она была такой?

budivelnik написав:1 Звичайно наявність кредитів збільшує кількість потенційних покупців , але чи не за збільшення кількості потенційних покупців ратує 95 % присутніх тут форумчан

да нет же:)
большинство присутствующих хотят получить приличную комплектацию при приличном качестве за адекватные деньги.
уже же 100 раз это повторяли;)

budivelnik написав:Що поганого в тому що за цих 10 років зявилось додатково збудованих 20 млн кв м . Як ці 20 млн кв м в майбутньому вплинуть на ринок Чи не пришвидшать вони насичення на ринку нерухомості і таким чином посприяють в майбутньому пониженню ціни навіть якщо доходи зростуть за рахунок збільшення пропозиції

ничего плохого в этом нет.
ну и когда вы (не Вы, а вы) их дадите?
через 100 лет?
br-harl

Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 14:48

Поэтому 90% покупателей чхали на строителей в ближайшие годы.

Без проблем , тільки не забудьте що хотелки які хочуть купувати на вторинному ринку без новобудов можнуть це зробити виключно за рахунок погіршення житлових умов сьогоднішнім власником . Як правило житло померлих передається в спадщину не виходячи на ринок , за виключенням житла яке не має спадкоємців ( Ви особисто багато такого знаєте :?: )
Тому мені не зрозуміло чому Ви вважаєте що люди які сьогодні не згоджуються продати Вам житло дорого( хоча мають після цього можливість купити новобудову ) , завтра Вам згодяться продати його дешево ( вже не маючи такої можливості ) :?:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 14:52

Що поганого в тому що за цих 10 років зявилось додатково збудованих 20 млн кв м . Як ці 20 млн кв м в майбутньому вплинуть на ринок Чи не пришвидшать вони насичення на ринку нерухомості і таким чином посприяють в майбутньому пониженню ціни навіть якщо доходи зростуть за рахунок збільшення пропозиції

ничего плохого в этом нет.
ну и когда вы (не Вы, а вы) их дадите?
через 100 лет?

Ми їх вже дали за рахунок того що з допомогою кредитів люди купували не 7 млн кв м як в 2005 , а 10,4 в 2008 , а не будь кредитів так би і будували по 6 млн кв м як в 2009 . , от і вийшлоб в середньому за 10 років з 2000 по 2010 на 20 млн кв м менше .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 14:54

budivelnik написав:Мені як і всій будівельній галузі чхати чи зможе Хрюндік купити в нас житло чи ні і як довго йому прийдеться заробляти на житло, поки ми маємо можливість продавати житло

1. из Хрюндиков состоит мир;)
2."не плюй на мир... он утрется. но если мир плюнет - ты утонешь;)"(С), с позволения сказать, мудрость из детства;)
3. Вы меня извините, но Вам не приходит в голову, что, возможно, это читают Ваши потенциальные покупатели? или это так принято общаться с ними у Вас?
4. ключевое слово - "покы можемо...". опять же, у Вас связь с небесами и Вы контролируете жисть? что Вы будете делать, если завтра не сможете? а на Хрюндиков Вы уже наплевали...;) что дальше? Хрюндик ушел уже к тем, строителям, которые строят, а не плюются...
;)
br-harl

Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 14:54

br-harl budivelnikl

Надо так:
_________хрущовки____до 1990___після 1990
1 кімнатні - 27 кв м_____32 кв м___40 кв м
2 кімнатні__42 кв м _____52 кв м____60 кв м
3 кімнатні__52 кв м _____70 кв м ___90 кв м

Будивельник на все вопросы не отвечает... Он выборочно. "Математически" о цифрах и на долгие годы... А все форумчане обсуждают не стратегии или перспективы отрасли, а цены на недвигу на ближайшее время!
jde

Профіль

#<1 ... 180181182183184 ... 232>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор