Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 181182183184185 ... 232>
Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 14:56

jde
ну, это уже ближе к истине:)
br-harl

Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 14:58

budivelnik написав:
1. Абсолютно так. Мені чхати на вашу собівартість я буду купувати за ту ціну яку спроможний заплатити і за ту якість, яка буде відповідати моїм потребам.
2. Уходите від теми. Ви мені надайте відповіді щодо кредитів і патентоспроможного попиту

Невже Ви думаєте що спроба хамськи повестись не буде тим чи іншим чином наказана :?:
Тому на Ваше запитання я відповім слідуючим чином :
Мені як і всій будівельній галузі чхати чи зможе Хрюндік купити в нас житло чи ні і як довго йому прийдеться заробляти на житло, поки ми маємо можливість продавати житло тим хто не заражає нас різними видами вірусів чхаючи і вдячний нам за нашу роботу , особливо у випадках коли подяку ми отримаємо в вигляді різнокольорових папірців під назвою гроші + в кількості яка влаштовує і тих хто дає ( покупець ) так і тих хто бере ( продавець ).

Я поважаю будівельників, але не тих які за останні роки стали спекулянтами. Чому у всьому світі будують якісніше і дешевше ніж ви? Ви вступили у монопольний зговір з чиновниками, рієлторами і банкірами, фактично грабували населення України, позбавляючи його право на одну з трьох найважливіших потреб, або заганяючи в іпотечну кабалу.
Чого тільки варті ваші роздуму, що тільки 10% населення України мають право на дах над головою і для цього вони повинні горбатитися від 10 до 30 років.
А тепер будете мати те що заслуговуєте, найвпертіші з вас збанкрутують, більш розумні втратять але залишаться на плаву. Ваша демагогія вам не допоможе, скільки ви не намагалися, але повторно цю бульбашку не роздути. Їй ще здуватися і здуватися.
Ви можете тримати свої бетонометри скільки завгодно, але з кожним місяцем ви будете втрачати, чим далі тим більше.
hrundik

Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 15:06

hrundik написав:А тепер будете мати те що заслуговуєте, найвпертіші з вас збанкрутують, більш розумні втратять але залишаться на плаву. Ваша демагогія вам не допоможе, скільки ви не намагалися, але повторно цю бульбашку не роздути. Їй ще здуватися і здуватися.

В новостных сводках, только за этот год, уже проскакивало несколько случаев отстрела подобного рода стоителей-спекулей. (Ссылки тоже приводили здесь)

Да и лечебная диета, это конечно не паяльник в заднице, но уверен сделает их более сговорчими.
Starishko

Подякував: 4 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 15:08

что дальше? Хрюндик ушел уже к тем, строителям, которые строят, а не плюются...

Не пішов :wink:
Знову хтось скаже що в мене манія , але я поки що найдешевший і на ринку залишились тільки ті хто міг продавати дешевше ніж інші ( Парцхладзе з його обіцянками будувати по 400 чомусь ще не видно ) , тому Хрюндік який хамить найдешевшим може піти тільки туди де дорожче , а для нього це смерті подібно , бо навіть на дешевих ( як він розповідає в нього не має і в його подібним також )
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 15:10

budivelnik написав:Без проблем , тільки не забудьте що хотелки які хочуть купувати на вторинному ринку без новобудов можнуть це зробити виключно за рахунок погіршення житлових умов сьогоднішнім власником . Як правило житло померлих передається в спадщину не виходячи на ринок , за виключенням житла яке не має спадкоємців ( Ви особисто багато такого знаєте :?: )
Тому мені не зрозуміло чому Ви вважаєте що люди які сьогодні не згоджуються продати Вам житло дорого( хоча мають після цього можливість купити новобудову ) , завтра Вам згодяться продати його дешево ( вже не маючи такої можливості ) :?:

РН медлителен, т.к. люди медленно привыкают к новым ценам - уже 100 раз обсуждали это. Пример кризиса 98-го - падение цен длилось долго. Привыкнут к сегодняшним ценам и перестанут их считать "низкими". Точно также привыкли считать 1000 долларов низкими ценами в 2007-м. Рынок и его предложение... Золото тоже меняется в цене. Вот и всё.
Люди меняются. Кто- то богатеет, кто-то беднеет, вот и меняют условия жизни. Сейчас под Киевом продается много котеджей б/у от 500 метров - люди хотят перехать в более скромные 200-300 квадратов. Кстати цена в долларах упала в более чем в 2 раза.
Это не первичка, но и не старое в общем понимании жилье (2-5 лет).
Семьи распадаются и создаются. Дети вырастают и уходят жить отдельно. Люди богатеют и беднеют. Миграция населения. Это социальные процессы - они многогранны и я назвал только 2% из этих причин...
Если страна не будет жить богаче и население ее будет сокращаеться - то и на вторичном рынке можно удовлетворять потребности. Состоятельные люди строить будут и покупать на первичке будут. Но их то подавляющее меньшинство.
ТЕМА ФОРУМА НЕ О СТРОИТЕЛЬСТВЕ. И НЕ О ПЕРСПЕКТИВАХ ОТРАСЛИ НА 20ЛЕТ!!!
Инетерсует ближайшее будущее. РН в целом (в т.ч. и вторички).

Поэтому большинство покупателей чхали на строителей с их потребностями...
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 15:10

hrundik написав:Чому у всьому світі будують якісніше і дешевше ніж ви?

Як раз в тему посилання:
http://www.audi.org.ua/phorum/read.php?45,481037
hrundik

Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 15:13

budivelnik
та не ХТОСЬ скаже, а уже все это вам говорили по многу раз:)
а Вы все не верите и не верите:)
чего только стоит Ваше "будивельнык всегда прав" на соседней ветке Вашего имени :D :D
но, правда, Вашему упорству стоит отдать должное;)
Вашу бы энергию, да в мирных целях!;)
br-harl

Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 15:15

Чому у всьому світі будують якісніше і дешевше ніж ви

Не будують , бо чомусь не вони до нас працювати , а ми до них їдемо .
Чого тільки варті ваші роздуму, що тільки 10% населення України мають право на дах над головою і для цього вони повинні горбатитися від 10 до 30 років

Брехня я тільки за сьогодні пятий раз повторюю
Житло є у кожного , але не у кожного буде житло в Києві
Ви можете тримати свої бетонометри скільки завгодно, але з кожним місяцем ви будете втрачати, чим далі тим більше
.
Це вже я чув рівно рік тому , коли мені кричали продавай по 300 , бо далі буде ще дешевше .
Я не слухняний і продав130 кв м по 550 і 40 кв м по 750 , отже різниця становить :
130 х 550 + 40 х 750 - (130 + 40) х 300 =50 500 , а тепер Ви мені і далі можете розповідати наскільки я недалекоглядний і можливо навіть тупий .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 15:22

budivelnik написав:
что дальше? Хрюндик ушел уже к тем, строителям, которые строят, а не плюются...

Не пішов :wink:
Знову хтось скаже що в мене манія , але я поки що найдешевший і на ринку залишились тільки ті хто міг продавати дешевше ніж інші ( Парцхладзе з його обіцянками будувати по 400 чомусь ще не видно ) , тому Хрюндік який хамить найдешевшим може піти тільки туди де дорожче , а для нього це смерті подібно , бо навіть на дешевих ( як він розповідає в нього не має і в його подібним також )

Ви красиво образилися і вирішили не відповідати, бо бачите щоб по всі вашим твердженням прокол. Нема підстав для зростання, а є багато підстав вважати що буде обвал і суттєвий.
Можу вас заспокоїти що у Львові я нічого купувати не збираюся, а в Києві у мене є де жити, а зниження ціни на те що я хочу в середньому на 1-2 тис. дол. в місяць. Так що якщо не ви, то інші більш розумні.
hrundik

Повідомлення Додано: Чет 04 бер, 2010 15:23

Як раз в тему посилання:
http://www.audi.org.ua/phorum/read.php?45,481037

Я бачив це посилання
Різниця між французським мостом і Київським в тому що :
а ) француз 4 полоси - Київ 6 полос
б) француз - автомобільний , Київ - автомобільний + залізна дорога
Ніколи не займався мостобудуванням , але на мою думку конструкція мосту який повинен витримати 100 автомобілів по 2 тонни( француз - 200 тонн) і 150 авто ( в 1,5 рази більше смуг руху ) + 2 потяги з 60 вагонів кожен вагою в 60 тонн( 300 + 2 х 60 х 60 = 7500 тонн - трошки ( різниця в навантаженні в 7500 / 200 = 37,5 разів + ефект резонансу в поїзда ) відрізняються .
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 181182183184185 ... 232>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему