jde
ну, это уже ближе к истине:)
|
|
![]()
Я поважаю будівельників, але не тих які за останні роки стали спекулянтами. Чому у всьому світі будують якісніше і дешевше ніж ви? Ви вступили у монопольний зговір з чиновниками, рієлторами і банкірами, фактично грабували населення України, позбавляючи його право на одну з трьох найважливіших потреб, або заганяючи в іпотечну кабалу. Чого тільки варті ваші роздуму, що тільки 10% населення України мають право на дах над головою і для цього вони повинні горбатитися від 10 до 30 років. А тепер будете мати те що заслуговуєте, найвпертіші з вас збанкрутують, більш розумні втратять але залишаться на плаву. Ваша демагогія вам не допоможе, скільки ви не намагалися, але повторно цю бульбашку не роздути. Їй ще здуватися і здуватися. Ви можете тримати свої бетонометри скільки завгодно, але з кожним місяцем ви будете втрачати, чим далі тим більше.
![]()
В новостных сводках, только за этот год, уже проскакивало несколько случаев отстрела подобного рода стоителей-спекулей. (Ссылки тоже приводили здесь) Да и лечебная диета, это конечно не паяльник в заднице, но уверен сделает их более сговорчими. ![]()
Не пішов ![]() Знову хтось скаже що в мене манія , але я поки що найдешевший і на ринку залишились тільки ті хто міг продавати дешевше ніж інші ( Парцхладзе з його обіцянками будувати по 400 чомусь ще не видно ) , тому Хрюндік який хамить найдешевшим може піти тільки туди де дорожче , а для нього це смерті подібно , бо навіть на дешевих ( як він розповідає в нього не має і в його подібним також )
![]()
РН медлителен, т.к. люди медленно привыкают к новым ценам - уже 100 раз обсуждали это. Пример кризиса 98-го - падение цен длилось долго. Привыкнут к сегодняшним ценам и перестанут их считать "низкими". Точно также привыкли считать 1000 долларов низкими ценами в 2007-м. Рынок и его предложение... Золото тоже меняется в цене. Вот и всё. Люди меняются. Кто- то богатеет, кто-то беднеет, вот и меняют условия жизни. Сейчас под Киевом продается много котеджей б/у от 500 метров - люди хотят перехать в более скромные 200-300 квадратов. Кстати цена в долларах упала в более чем в 2 раза. Это не первичка, но и не старое в общем понимании жилье (2-5 лет). Семьи распадаются и создаются. Дети вырастают и уходят жить отдельно. Люди богатеют и беднеют. Миграция населения. Это социальные процессы - они многогранны и я назвал только 2% из этих причин... Если страна не будет жить богаче и население ее будет сокращаеться - то и на вторичном рынке можно удовлетворять потребности. Состоятельные люди строить будут и покупать на первичке будут. Но их то подавляющее меньшинство. ТЕМА ФОРУМА НЕ О СТРОИТЕЛЬСТВЕ. И НЕ О ПЕРСПЕКТИВАХ ОТРАСЛИ НА 20ЛЕТ!!! Инетерсует ближайшее будущее. РН в целом (в т.ч. и вторички). Поэтому большинство покупателей чхали на строителей с их потребностями... ![]()
Як раз в тему посилання: http://www.audi.org.ua/phorum/read.php?45,481037
![]() budivelnik
та не ХТОСЬ скаже, а уже все это вам говорили по многу раз:) а Вы все не верите и не верите:) чего только стоит Ваше "будивельнык всегда прав" на соседней ветке Вашего имени ![]() ![]() но, правда, Вашему упорству стоит отдать должное;) Вашу бы энергию, да в мирных целях!;)
![]()
Не будують , бо чомусь не вони до нас працювати , а ми до них їдемо .
Брехня я тільки за сьогодні пятий раз повторюю Житло є у кожного , але не у кожного буде житло в Києві . Це вже я чув рівно рік тому , коли мені кричали продавай по 300 , бо далі буде ще дешевше . Я не слухняний і продав130 кв м по 550 і 40 кв м по 750 , отже різниця становить : 130 х 550 + 40 х 750 - (130 + 40) х 300 =50 500 , а тепер Ви мені і далі можете розповідати наскільки я недалекоглядний і можливо навіть тупий .
![]()
Ви красиво образилися і вирішили не відповідати, бо бачите щоб по всі вашим твердженням прокол. Нема підстав для зростання, а є багато підстав вважати що буде обвал і суттєвий. Можу вас заспокоїти що у Львові я нічого купувати не збираюся, а в Києві у мене є де жити, а зниження ціни на те що я хочу в середньому на 1-2 тис. дол. в місяць. Так що якщо не ви, то інші більш розумні.
![]()
Я бачив це посилання Різниця між французським мостом і Київським в тому що : а ) француз 4 полоси - Київ 6 полос б) француз - автомобільний , Київ - автомобільний + залізна дорога Ніколи не займався мостобудуванням , але на мою думку конструкція мосту який повинен витримати 100 автомобілів по 2 тонни( француз - 200 тонн) і 150 авто ( в 1,5 рази більше смуг руху ) + 2 потяги з 60 вагонів кожен вагою в 60 тонн( 300 + 2 х 60 х 60 = 7500 тонн - трошки ( різниця в навантаженні в 7500 / 200 = 37,5 разів + ефект резонансу в поїзда ) відрізняються .
|
|