|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 23 січ, 2013 02:58
неужели нельзя было перевезти на карточке? ужас так попасть
-
покатакой
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 23 січ, 2013 03:17
Ukrainian написав:bolex Шановний від того , що ви тут пупа рвете і критикуєте людей думку яких поважає та цінує більша частина цього форуму , нікому легше не стане в тому числі і вам . Навіщо воно вам . Ну підуть вони з цього форуму , перестануть писати . Кого тоді читати тут . Знаки питання не ставлю спеціально , питання більше риторичне .
Да никто не перестанет писать. bolex - как bolex, я бы удивился если бы он был другой. Мне наоборот нравится когда подозрение, иногда нужно и "встряхнуться" 
-
Acceptus
-
-
- Подякував: 61 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 23 січ, 2013 10:24
Кармелюк написав: komp написав: mike41 написав:komp Да ничего. Думал, может, уже все откинулись. Но вижу, нас-ветеранов осталось хотя бы двое.  А Вы были клиент или тоже акционер?
Клиент.
mike41 А у кого була? Теж тримаю на згадку/клієнт/, тобто нас 3+х, І теж погодився на обмеження в 1грн. Jerry А я був акціонером, клієнтом і навіть працівником банку, правда карточки не мав - пішов з банку раніше ніж їх почали емітувати (принаймі у нашому обласному управлінні банку). Ну якщо, не брати до уваги карточки, то нас 4+х.
У мого батька була (клієнт), але він забрав всі свої гроші з банку за моєю порадою ще до того, як він збанкрутів. Це був мій перший вдалий прогноз...  Потім були Укрпром/Родовід - але навіть там гроші суттєво примножилися (після продовження на річні депо та повертання серез Ощад)... Якщо мене прирівняти до "половинки" - то можна написати 4,5+х...  ЗЫ Дочитав до кінця, з квестором аж 5,5+х... 
-
Classif
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 23 січ, 2013 11:00
Classif написав:У мого батька була (клієнт), але він забрав всі свої гроші з банку за моєю порадою ще до того, як він збанкрутів. Це був мій перший вдалий прогноз...  Потім були Укрпром/Родовід - але навіть там гроші суттєво примножилися (після продовження на річні депо та повертання серез Ощад)... Якщо мене прирівняти до "половинки" - то можна написати 4,5+х...  ЗЫ Дочитав до кінця, з квестором аж 5,5+х... 
В мене теж була... Якогось Фермерського відділення...
-
Vial
-
-
- Подякував: 150 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 січ, 2013 11:05
Ukrainian написав:bolex Шановний від того , що ви тут пупа рвете і критикуєте людей думку яких поважає та цінує більша частина цього форуму , нікому легше не стане в тому числі і вам . Навіщо воно вам . Ну підуть вони з цього форуму , перестануть писати . Кого тоді читати тут . Знаки питання не ставлю спеціально , питання більше риторичне .
Я критикую исключительно ЛОЖНЫЕ и ЛЖИВЫЕ высказывания.
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 січ, 2013 11:45
думаю не у меня одного по весне долларовые депо у них оканчиваются и под такие % не продлю 
-
чик
-
-
- Подякував: 6630 раз.
- Подякували: 1170 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 23 січ, 2013 13:16
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 січ, 2013 13:18
tatop написав:http://ucra.com.ua/ratings/deposit-ratings
Высоко у них Пиреус забрался как-то, да и вообще расстановка банков какая-то странная 
-
Konstantinn
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 23 січ, 2013 13:26
Эксперт: встреча (21.01.13) Януковича с вице-главой банка «Ротшильд Европа» — финал сдачи украинской трубы 22.01.2013 17:25
Освещение многими комментаторами встречи Виктора Януковича с вице-главой банка «Ротшильд Европа» Клаусом Мангольдом как таковой, которая стала значительным прорывом Украины в сторону Запада, абсолютно безосновательное и ложное, поскольку Мангольд является последовательным адвокатом российско-германской дружбы. Об этом на брифинге в Киеве заявил руководитель Всеукраинского центра содействия предпринимательской деятельности Александр Данилюк.
«Во время российско-украинских газовых войн именно Клаус Мангольд неоднократно публично заявлял, что Украина несанкционированно отбирала российский газ, и выступал за разгосударствление украинской газотранспортной системы путем создания российско-германского консорциума. Поэтому его встреча с Янковичем может свидетельствовать лишь о завершающем этапе сдачи украинской трубы», — подчеркнул Данилюк.
Он также напомнил, что Мангольд в свое время был почетным консулом Российской Федерации в Германии.
-
Jack Levine
-
-
- Заблокований
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-