Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?2014-16

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 330331332333334 ... 413>
Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2014 17:29

KIM написав:
  yura_ написав:
  kievlyanka написав:было бы лучше, если каждый пересичный узнал, как и кто получил хату

мне похрен... а вас чего это так волнует?

меня гораздо больше интересует покупка зелени в ближайшие пару недель, и не в подворотне...

Сколько можно уже ныть про подворотню. Давайте я вам продам лично, общеаю без подворотни. Посидите хоть в Акценте разок, не все же в Ланосе сидеть :mrgreen:

Если это не эксклюзивное предложение, то не могли бы вы уточнить по какому курсу?)
3002

Подякував: 5 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2014 17:31

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

KIM написав:Давайте я вам продам лично

Вот-вот,а по какому курсу?! Я тож не отказался бы по оф курсу прикупить?!
Kapitoshka_2

Подякував: 17 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2014 17:34

Вы что, ребята, с дуба рухнули? Я похож на банк, что-ли? Какой еще официальный курс? Заходим в раздел "заявки физлиц" на финансе, ищем реальный курс продажи, по которому идут сделки и делаем выводы.
KIM

Подякував: 67 раз.
Подякували: 239 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2014 17:54

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

KIM написав:ищем реальный курс продажи, по которому идут сделки и делаем выводы.

че вы хотелки тулите?! втсупили в сговор с сиськососателями гонтаревой?! реальным покупанам торг 15...20% )))))))
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2014 17:58

yura_ написав:
  KIM написав:ищем реальный курс продажи, по которому идут сделки и делаем выводы.

че вы хотелки тулите?! втсупили в сговор с сиськососателями гонтаревой?! реальным покупанам торг 15...20% )))))))

Ну если в подворотне, тогда торг будет и 25% :mrgreen:
KIM

Подякував: 67 раз.
Подякували: 239 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2014 18:03

yura_ написав:

или кирпичом грн по мордасам и -30% от хотелки :D
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2014 18:13

hume написав:
  yura_ написав:

или кирпичом грн по мордасам и -30% от хотелки :D

По классике не так.
Хотелка в $*8-30%=грн "на выходе" :mrgreen:
Расшифрую на конкретном примере: "человек в подворотне" хочет продать 20куе, по факту получает в грн 20*8-30%=112кгрн :shock:
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2014 18:33

По мотивам прошлых споров

Помнится меня закидывали тапками и прочим хламом за то, что я утверждал: Киевэнерго должен компенсировать застройщику или ОСББ стоимость взятого на баланс придомового трасформатора

Спочатку з'їмо ваше, а потім - кожен своє. Електричні та теплові мережі столиці не належать "Київенерго". Вони знаходяться у комунальній власності, а компанія їх орендує у киян. Орендує за одну гривню на рік!

Сюди належать десять тисяч будівель котелень, підстанцій, розподільчих пунктів, тисячі кілометрів теплотрас, кабельних та повітряних ліній електропередач, які займають сотні тисяч гектарів столичної землі. Ці гектари мають певні обмеження, які регламентуються "Правилами охорони електричних мереж".

Тобто "Київенерго", не взявши на себе жодних фінансових чи юридичних ризиків, розпоряджається майном киян безкоштовно. Виникає запитання: якщо якійсь приватній фірмі - ДТЕК - можна безкоштовно надати майно столиці на мільярди гривень, то чому інші підприємці повинні сплачувати ринкову орендну ставку?

При цьому нові мережі, які будуються за рахунок інвестиційної складової тарифу, "Київенерго" бере собі на баланс, тобто отримує у власність.

Це все одно, що віддати свій автомобіль в оренду таксисту, який возив би вас за комерційними тарифами. При цьому жодної копійки в "орендоване" авто він не вклав би, а на "зароблені" гроші купив би собі нове.

Цей "дерибан" триватиме доти, доки в країні не з'явиться влада, яка не служить олігархічним кланам. Влада, яка думає про завтрашній день, а не про сьогоднішню вигоду. Влада, яка прагне, щоб народ жив у енергетично самодостатній країні, а не потопав у безсистемному корупційному багні.

полная версия статьи
http://www.epravda.com.ua/columns/2014/12/24/517712/
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2014 18:52

Kapitoshka_2 написав:
  KIM написав:Давайте я вам продам лично

Вот-вот,а по какому курсу?! Я тож не отказался бы по оф курсу прикупить?!

Не лезьте без очереди - первый в очереди на покупку по официальному курсу: стоит усиленно косящий виртуальную капусту "пассажир" из Бучи. :mrgreen:
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2014 19:01

Serg-ik написав:
  airmax78 написав:Я не банковский работник. Я просто знаю как система должна работать.

Система ради своего существования зарится на личные сбережения граждан.
Пусть лучше регулятор думает не только о том, как вбрасывать ликвидность в систему, но и как изымать лишнюю массу денег оттуда. А то напечатают бумаги, разгонят цены и кричат о росте ВВП. А физический товар никто не производит, кол-во услуг не растёт.
Мне лично пофиг на систему. Бизнесу нужны деньги? Почему я их должен давать? Если давать, то под залог, как и банковский кредит.

Правильно !
KaraulDesheveet

Заблокований
Подякував: 4 раз.
Подякували: 17 раз.

Профіль

#<1 ... 330331332333334 ... 413>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему