flyman написав:кожний день проволочки з продажею робить тебе біднішим. Зараз осінь, час пожвавлення, ящо до кінця року не злиєш свої Акварелі, то прийдеться чекати аж марта місяця, а там ціна може ще бути -5%...-10%. Літо ти прогавив, щоб взяти акційний бетон (як 2бека, правда внього перебор, тобто забагато бетоно новопенісних утворень, боюсь пацієнт не перенесе)
Я нечего не теряю. Сейчас вижу синхронность в дрожай\дешевей новстоев в центральны\прицентральных раенах и вторички. + мне надо делать максимально синхронно все. Нашол работу в другой любой стране, слил свою, купил новострой и уехал. Схема проста, но время между шагами должно быть минимально. К примеру, по http://forum.domik.ua/zhk-victoryv-pr-p ... 27072.html небыло акционных предложений летом. Возможно будут зимой. Уж очень нравится мне этот ЖК.
поки ще ти тверезий, і не несеш нісенітниці, спробую переконати: 1. нах Польща, в Європу ІТ-ники їдуть не за баблом, а за стабільністю (паспортом нормальної країни) 2. на синхронності в тебе не буде арбітража. 3. зимою, як правило акцій не буває, так як намагаються по максимуми побудувати літом, і влітку мають розрив ліквідності і заманюють оленів акційними дисконтами. 4. в Польщі тобі може сподобатися (або твоій Мальвіні), тим більше через півроку праці і наявності карти побита та безсрочного контракту можеш брати нерухомість в іпотечний кредит під 4..5% ефективних в злотому, який буде дешевшати відносно долара.
flyman написав:поки ще ти тверезий, і не несеш нісенітниці, спробую переконати: 1. нах Польща, в Європу ІТ-ники їдуть не за баблом, а за стабільністю (паспортом нормальної країни) 2. на синхронності в тебе не буде арбітража. 3. зимою, як правило акцій не буває, так як намагаються по максимуми побудувати літом, і влітку мають розрив ліквідності і заманюють оленів акційними дисконтами. 4. в Польщі тобі може сподобатися (або твоій Мальвіні), тим більше через півроку праці і наявності карти побита та безсрочного контракту можеш брати нерухомість в іпотечний кредит під 4..5% ефективних в злотому, який буде дешевшати відносно долара.
Выше я обозначил, что Польша - это сборный образ. Так сказать, нарицательное имя. =) Я пока выжидаю акций именно в этом жк. В общем грубо говоря, я думаю. Конкретно в Польше мне точно не понравится. Если уж выбирать из стран этой категории, то я выберу либо РБ либо Чехию.
И вообще я пока JVM учу. Уому я без OOP нужен за бугром....
flyman написав:поки ще ти тверезий, і не несеш нісенітниці, спробую переконати: 1. нах Польща, в Європу ІТ-ники їдуть не за баблом, а за стабільністю (паспортом нормальної країни) 2. на синхронності в тебе не буде арбітража. 3. зимою, як правило акцій не буває, так як намагаються по максимуми побудувати літом, і влітку мають розрив ліквідності і заманюють оленів акційними дисконтами. 4. в Польщі тобі може сподобатися (або твоій Мальвіні), тим більше через півроку праці і наявності карти побита та безсрочного контракту можеш брати нерухомість в іпотечний кредит під 4..5% ефективних в злотому, який буде дешевшати відносно долара.
Выше я обозначил, что Польша - это сборный образ. Так сказать, нарицательное имя. =) Я пока выжидаю акций именно в этом жк. В общем грубо говоря, я думаю. Конкретно в Польше мне точно не понравится. Если уж выбирать из стран этой категории, то я выберу либо РБ либо Чехию. Злотый который не дешевеет, меня вообще улыбнул. Вот честно... Тут евро летит в тартарары, а злотый не дешевеет.
місця, де можна косити бабло в ІТ: - GB, Пн. Ірландія, Нідерланди - USA - Арабські емірати, Кетай, і деякі країни ЮВА
ти вибереш Чехію (напоркуя)? РБ? а там чо бацька 10% налоха наливає? вна неньці 5% ФОП ЄС, коси бабло поки не прикрили, як прикриють, тоді і на гейропу можеш дрочити.
перш за все учи іншліш і прокачуй софтскілс я кода тут напєдалив за рік, може 20 строк, решта аналіз багов в овнокоді мамонта
flyman написав:місця, де можна косити бабло в ІТ: - GB, Пн. Ірландія, Нідерланди - USA - Арабські емірати, Кетай, і деякі країни ЮВА
ти вибереш Чехію (напоркуя)? РБ? а там чо бацька 10% налоха наливає? вна неньці 5% ФОП ЄС, коси бабло поки не прикрили, як прикриють, тоді і на гейропу можеш дрочити.
перш за все учи іншліш і прокачуй софтскілс я кода тут напєдалив за рік, може 20 строк, решта аналіз багов в овнокоді мамонта
Про Китай я к стати раньше еще писал. Очень там выгодно. В США- пока непонятно что с ними дальше будет. Чехия- там рулька вкусная. Ням-ням... И пиво. Нравится мне там. В РБ -стабильность и мозги. Напомнить откудп погли ЕПАМ, Вабер и т.д. ? Куда IBM перевел центры разработки....
Английский я и так знаю... Это как-бы не проблема.
Понаехал написав:К примеру, по http://forum.domik.ua/zhk-victoryv-pr-p ... 27072.html небыло акционных предложений летом. Возможно будут зимой. Уж очень нравится мне этот ЖК.
То Падол нравиццо, то этот ЖК. Нравственность под вопросом
Понаехал написав:Чехия- там рулька вкусная. Ням-ням... И пиво. Нравится мне там. В РБ -стабильность и мозги. Напомнить откудп погли ***, Вабер и т.д. ? Куда IBM перевел центры разработки....
і ти ще думаєш я би продавав Акварелі брав би мінський харкорний бєтон !!! СТОША-ГОВНА-ЗАД і PROFIT!!!
Востаннє редагувалось flyman в Нед 11 вер, 2016 19:52, всього редагувалось 1 раз.
Понаехал написав:Чехия- там рулька вкусная. Ням-ням... И пиво. Нравится мне там. В РБ -стабильность и мозги. Напомнить откудп погли ***, Вабер и т.д. ? Куда IBM перевел центры разработки....
і ти ще думаєш я би продавав Акварелі брав би мінський харкорний бєтон !!! СТОША-ГОВНА-ЗАД і PROFIT!!!