|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 05 лис, 2019 13:03
Долярчик, як суборенда львівської квартири? Вдалось знайти лоха-хозяїна і лохів-орендарів за 1.5 року пошуку? Треба, щоб вони були е-е... простішими і короткозорішими, ніж наш продавець велосипедів. akurt написав: 02.2018 Ну, панове після "третьої" сказали, що то у Долярчика ГАРНА думка взяти, наприклад, офісне приміщення в оренду у новобудові, наприклад на розі Стрийської та Хуторівки, і здавати в оренду. Друге і не головне. Треба знайти орендаря, дурнішого за себе, щоб брав у вас взяте в оренду в субаренду. - цей дурніший повинен платити вам шалені гроші, щоб жирувати було всім. - можна викупити нежитлове приміщення та здавати в оренду. Тут є приємна річ: немає мінімальної ціни здавання в оренду. Тобто, Долярчик буде дивитися по клієнту та встановлювати орендну плату так: приїхав на Мерсі - 100 долярів квадратний метр. Приїхав на Ланосі - 1 копійка квадратний метр. Тут широке поле діяльност Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 лис, 2019 13:48
Долярчик написав: Ethereum написав:Шановні форумчани! Є квартира,район хороший,стан середній,центральне опалення. 3 кімнати. Не знаю що робити- здати в аренду,чи побілочку і продати,хоча ціни не дуже зараз. Дякую за поради.
ОДНОЗНАЧНО - продавати! - а за виручені кошти, купити "однуху" в НОВОБУДОВІ В ХОРОШОМУ РАЙОНІ! ...на мою думку "хрущики" та "панельки" вже НІКОЛИ не повернуться(із-за ЦО і старості) до НОРМАЛЬНОЇ ціни! - а навпаки, будуть ЩЕ БІЛЬШЕ падати в ціні, бо довкола стільки "молодиць", які з кожним роком ростуть, як гриби після дощу! 
Правильно думаєш, Долярчику! Старе житло, як і старі велосипеди - лише дешевшає! Молодець! Продовжуй думати далі!
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 лис, 2019 14:34
Frant написав: Долярчик написав: Ethereum написав:Шановні форумчани! Є квартира,район хороший,стан середній,центральне опалення. 3 кімнати. Не знаю що робити- здати в аренду,чи побілочку і продати,хоча ціни не дуже зараз. Дякую за поради.
ОДНОЗНАЧНО - продавати! - а за виручені кошти, купити "однуху" в НОВОБУДОВІ В ХОРОШОМУ РАЙОНІ! ...на мою думку "хрущики" та "панельки" вже НІКОЛИ не повернуться(із-за ЦО і старості) до НОРМАЛЬНОЇ ціни! - а навпаки, будуть ЩЕ БІЛЬШЕ падати в ціні, бо довкола стільки "молодиць", які з кожним роком ростуть, як гриби після дощу! 
Правильно думаєш, Долярчику! Старе житло, як і старі велосипеди - лише дешевшає! Молодець! Продовжуй думати далі!
Правильно підмітили.Все реалізував. Вже прикупив одну. Тепер дозбирую на Польшу.
-
Ethereum
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 05 лис, 2019 15:04
Ethereum написав:Правильно підмітили.Все реалізував. Вже прикупив одну.
То він собі купив. З допомогою тестя і тещі. Про субаренду нерухомості - замовк наш "думальщик" Ethereum написав:Я про себе писав,що реалізував.
А хіба я питав Вас??? Ethereum написав:Не давайте поради ,а "помогите материально"))
На жаль, я не подаю по вівторкам.
Востаннє редагувалось Frant в Вів 05 лис, 2019 15:34, всього редагувалось 2 разів.
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 лис, 2019 15:17
Frant написав: Ethereum написав:Правильно підмітили.Все реалізував. Вже прикупив одну.
То він собі купив. З допомогою тестя і тещі. Про субаренду нерухомості - замовк наш "думальщик"
Я про себе писав,що реалізував. А що тут поганого як теща Долярчику помогла? В мене знайомому так само помогли,це ж плюс. Не давайте поради ,а "помогите материально"))
-
Ethereum
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 05 лис, 2019 15:31
Frant написав:Старе житло, як і старі велосипеди - лише дешевшає!
Але в господі згодиться: возика/причепа до тестя можна зробити з веломашини
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1597 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 05 лис, 2019 17:33
Frant написав:То він собі купив. З допомогою тестя і тещі
... це тільки твоє припущення! - бо квартиру я купив самотужки/своєю наполегливою працею і ЖОРСТКОЮ економією на всім і на всьому(крім дітей, - на них не економив) - які можуть бути гроші у батьків вчительки? - такі, як і зарплати у вчителів))))) ... а мій тато - допоміг і ще допомагає мені НЕ фінансово, а фізично! - робити ремонт! - купу грошей вдалось ЗЕкономити! .... ремонт вже на стадії завершення, тож тесть з тещею вже пускають сльозу за хорошим зятем!  п. с. ...от думаю, чи то на наступне літо, за ЗЕкономлені кошти, взяти іпотеку...... чи маринувати далі на депо у грн/дол?
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 лис, 2019 18:32
Долярчик написав: Frant написав:То він собі купив. З допомогою тестя і тещі
... це тільки твоє припущення! - бо квартиру я купив самотужки/своєю наполегливою працею і ЖОРСТКОЮ економією на всім і на всьому(крім дітей, - на них не економив)
Долярчик, ти вже забув, у кого ти жив і чиї вареники їв, доки збирав гроші на свою квартиру? Самотужник тещин))))  Чекаю відповіді: Frant написав:Долярчик, як суборенда львівської квартири? Вдалось знайти лоха-хозяїна і лохів-орендарів за 1.5 року пошуку?
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 лис, 2019 18:47
Горе-підприємці отруїли хімічними випарами мешканців двох квартир у центрі Львова
Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, 4 листопада близько 22.30 год від мешканців двох квартир у будинку на проспекті Шевченка, 8 (Галицький район) надійшло звернення про наявність у повітрі різкого характерного запаху, від якого у них погіршилося самопочуття.
За результатами огляду, у 8 мешканців лікарі швидкої медичної допомоги встановили діагноз — отруєння парами невідомої хімічної речовини.
У будинку працювали співробітники Національної поліції, рятувальники ДСНС, представники комунальних служб.
Ймовірним джерелом різкого запаху можуть бути лакофарбові матеріали, які були застосовані для ремонту комерційних приміщень першого поверху будинку.
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 лис, 2019 22:08
Frant написав: Долярчик написав: Frant написав:То він собі купив. З допомогою тестя і тещі
... це тільки твоє припущення! - бо квартиру я купив самотужки/своєю наполегливою працею і ЖОРСТКОЮ економією на всім і на всьому(крім дітей, - на них не економив)
Долярчик, ти вже забув, у кого ти жив і чиї вареники їв, доки збирав гроші на свою квартиру? Самотужник тещин))))  Чекаю відповіді: Frant написав:Долярчик, як суборенда львівської квартири? Вдалось знайти лоха-хозяїна і лохів-орендарів за 1.5 року пошуку?
1) - так я на комуналь і на вареники кожного місяця "скидався" баблом у "загальний котел"! 2) - про суборенду квартири - хіба це моя ідея? ... от про іпотеку і щоб цей бенкет оплачував мені мій квартирант... - тут так, я б спробував 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-