Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 557558559560561 ... 1129>
Сообщение Добавлено: Пт 03 апр, 2020 16:07

akurt писал(а):Ну що ж Ви так, пан flyman, вже 2-ий раз впали з п"єдестала експерта закордонної нерухомості.

Питання ж дуже толерантні: люди в нашу епоху - ну скажімо так, в інтересну епоху - бо я думаю, що це на дуже довго - вкладаються в бетон - цікава ж ваша думка: причини, роздуми, економіка, доведення доцільності - хіба не важливо?
Я не даремно наголосив на філософській складовій - бо ПРОСТІР+ЧАС.
Спробуйте, питання ж реально толерантні та без "підводних каменів".
І не помиляйтеся так в черговий раз: я народився і виріс в центрі великого міста в приватному будинку, який на ділянці в 6 соток побудували тато та мама. Шість соток землі видала УРСР - як було записано в документах - у "безстрокове користування". Ні тато, ні мама не чекали ні хрущовок, ні панельок від держави.

ПрОшу.

Може почитаєте класиків по екоміці.
Думаю там це все чудово розписано щодо споживачів/інвесторів нерухомості:
- типи,
- моделі,
- мотивація,
- і т.д.

Чи ви хочете від мене безплатну лекцію?
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Пт 03 апр, 2020 16:08

Я би не просив/пропонував - але ж ви стали самим активним дописувачем на гілці про закордонну нерухомість, тому ваша думка особливо цікава та особливо є цінною.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пт 03 апр, 2020 16:21

akurt писал(а):Я би не просив - але ж ви стали самим активним дописувачем на гілці про закордонну нерухомість, тому ваша думка особливо цікава та особлио цінна.

Бачите, Вам тут завжди ставлять наглядача :D який(як і всі інші) сам не може відповісти ЧІТКО на поставлені йому питання!
Тож, пане Акурт, відповідайте всім тим "поважним панам" стандартною фразою - "слів защітан"! :mrgreen:
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 03 апр, 2020 16:31

Пан Долярчик - тут вже слава Богу - не більше 1 (один) раз на день пишуть, що то Ви, то не Ви, то ще 1000 осіб - мої клони.
А я ж у людей вчуся. Ось дивіться які цінні міслі - рука не піднімається написати "думки" - інколи пишуть:
  flyman писал(а):тре срачно ліквідність, продаючи аднушки на 100%,
решту будуть доїти колись потім

flyman писал(а):
  Serg-ik писал(а):
  reus писал(а):Таки дождусь я Па 1500 НЛ

интересно какое количество жителей НЛ заразилось?

почекай 2 тижня з каклєтою Франклінів

між іншим, пан долярчик, я дійсно задава питання до людини без "підводних" каменів.
Ось що я приблизно чекав:

- Я вирішив купити квартиру в Києві - це не моє рідне місто (якби було рідне, то квартиру мав би ще 40/45/35/30/25/15/5 років тому назад), але тому що (варіянти: тут кращій клімат, тут більше умов для розвитку, тут є можливість заробити великі гроші, тут мені запропонували нову посаду, тут... (і так далі).)
- Я вирішив купити квартиру 1-о кімнатуну (варіянти: 2-о кімнатну, 3-кімнатну, 4-и кімнатну, приватний будинок, студію, пентхауз) тому що в мене велика родина (варіянти: хочу мати окремий кабінет, маю колекцію монет та треба десь тримати та показувати товаришам та фахівцям, я митець - пишу картини... (і так далі)).
- Я проаналізував плани розвитку Києва та прийшов до висновку, що: (що саме).
- Проаналізувавши тенденції, я вирішив купити квартиру на проміжку між станціями метро "Героїв Дніпра" та "Теремки", тому що...
- Я знаю, що в Києві готові з ремонтом кваратири можна купити по ціні в (варіянти: 1400; 1500; 1700; 2500 доларів за квадрат, так дехто і робить, але я виршив, що найму людей (варіянти: зроблю сам, зроблю частково сам... (ще варіянти).
- Я, вибираючи будинок, звернув увагу на (варіянти: розташування супермаркетів, театрів, кінотеатрів, базарів, університетів, лікарень і так далі).
- Я, вибираючи будинок, звернув увагу на транспортне сполучення (варіянти: метро, трамвай, автобус, автовокзал, аеропорт і так дал).
- Я усвідомлював, що дял мене голвним критерієм є вартість заготвоки під квартиру і вибирав в діапазоні ціни (орієнтир діапазону).
- Я купивши в ці длін квратиру та роблячі там ремонт дав би пораду новому покупцеві (далі пара-трійка головних порад під час вибору квартири).

Ось як би я вибирав для себе або радив би комусь купити щось в Анталії, я би розмірковував та говорив саме так.
Оскільки я НЕ ВИБИРАЮ нічого в Києві, то я на київську гілку НЕ лізу, щоби з мене НЕ сміялися дуже поважні (реально) пани і не пишу там ніяких дурниць.
Последний раз редактировалось akurt Пт 03 апр, 2020 17:08, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пт 03 апр, 2020 17:08

akurt писал(а):Я би не просив/пропонував - але ж ви стали самим активним дописувачем на гілці про закордонну нерухомість, тому ваша думка особливо цікава та особливо є цінною.

щодо нерухомості в Києві,
відкинувши іншу провокативну лабуду, тільки залишивши чисто конктретні запитання:

akurt писал(а):Які резони?
Які економiчні аспекти?

відповідаю щодо себе:

- диверсифікація активів,
- план мати 3 кавалірки вздовж 3х основних гілок метро, щоб при зміні офіса переїзжати туди, де зручніше, решту здавати (або здавати всі три, а собі щось знімати там де хочу)
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Пт 03 апр, 2020 17:10

Ну ось бачите: можете ж... Ну, просто трохи Вас підштовхнути та трохи додати толерантності (тут поки що проблема) - і відразу становитесь нормальною людиною.
Читаю і перечитую уважно.
Перше враження: мені подобається.
Пункт перший вимагає роздумів.
Пункт другий і думати нема чого: при нинішній тенденції на ринку орендарів/орендодавців краще одну не здавати і залишити - для себе, а не в ОРЕНДУ (дивись тему гілки).

х х х
Перечитав тричі (хоча там чотири рядки) і порадів за Вас - я очікував простішого.
А так: плюс! Плюсуючи, зауважу, що не розумію агресивність в мій бік. Агресивність безпідставна: в мене все диверсифіковано, нікому дорогу не переходив, я маю двушку в Україні, яку не здаю, не збираюся, не збирався і офіси мені не потрібні. Як бачите: жодних підстав.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пт 03 апр, 2020 17:30

akurt писал(а): Плюсуючи, зауважу, що не розумію агресивність в мій бік. Агресивність безпідставна.

багато фантазій, які не відповідають дійсності, ось напр.:
  akurt писал(а):і - нарешті - після довгих (25 років) роздумів вирішили кинути якір у Києві.
Тобто Київ для Вас - реальне зарубіжжя.
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Пт 03 апр, 2020 17:40

Ну, я про Ваші фантазії в мій бік написав би в 10 раз більше рядків, але ж не пишу.

Про нерухомість і на тему гілки: сьоголні мандрував трохи та на висоті в 1500 - 2000 м над рівнем моря зустрів три поселення з дуже не дешевими та новими/майженовими будинками. То не селяни. Хоча й такі були. Зробив висновик, що то вілли заможних людей: насолоджувався архітектурою та будівельними - з підпірними стінками - рішеннями.
На мій розсуд, такі вілли в Україні коштували б приблизно 300 000 - 500 000 доларів. Як не більше. На жодному з будинків не було оголошення "ПРОДАМ". Було пару оголошень: "ПРОДАМ ДІЛЯНКУ".
Цікаво: одні люди рвуться до моря - а інші - від моря - у гори...
Последний раз редактировалось akurt Сб 04 апр, 2020 04:37, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пт 03 апр, 2020 18:49

akurt писал(а):Про нерухомість: на висоті в 1500 - 2000 м над рівнем моря зустрів три поселення з дуже не дешевими та новими/майженовими будинками. То не селяни. Хоча й такі були. Зробив висновик, що то вілли заможних людей: насолоджувався архітектурою та будівельними - з підпірними стінками - рішеннями.
На мій розсуд, такі вілли в Україні коштували б приблизно 300 000 - 500 000 доларів. Як не більше. На жодному з будинків не було оголошення "ПРОДАМ". Було пару оголошень: "ПРОДАМ ДІЛЯНКУ".

хіба що за тиждень до кризи 2008
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Пт 03 апр, 2020 19:35

Маєте рацію.
"Кто не успел - тот опоздал!"

Приятелі виставили будинок на Дніпрі ніжче Дніпра - собівартість (не хотєлки) 200 000 доларів.
Максимальна пропозиція сьогодні: 50 000 доларів.

Приятелі виставили ділянку 15 соток в сосновому лісі на Дніпрі вище Дніпра - пропозиція 2008 року 70 000 доларів.
Максимальна пропозиція на сьогодні: 7 000 доларів.

Але те, що я написав вище - 300 000 - 500 000 доларів - я не просто так написав.
Спеціально/жартуючи під виглядом покупця заїжджав в 2 комплекса вілл досить далеко від моря - в бік гір - але територія міста Анталія - ціни 3 000 000 - 3 500 000 лір, то приблизно 500 000 доларів - так всі були продані, одна пропонувалася в оренду.
Там 2,5 поверха. Площа приблизно 300 квадратів. Власний невеличкий басейн. Власний ліфт.
Цікаво, що в одному з комплексів забудовник встановлює сонячні електричні батареї на даху і запевняє, що буде вся електрика безкоштовно.
akurt

2
2
7
  #<1 ... 557558559560561 ... 1129>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор