ліра із 3,5 на 7
якщо взяти на 1.1.2017, то злотий навіть подорожчав із 4,2
в тебе підрахунки, як у будівельника.
|
|
![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістьзлотий із 3,7 на 4,15
ліра із 3,5 на 7 якщо взяти на 1.1.2017, то злотий навіть подорожчав із 4,2 в тебе підрахунки, як у будівельника. ![]() Я, шановний, нічого не підраховував.
Нехай Вас НЕ турбує ні валюта Польщі, ні валюта Туреччини: в найближчі 70 років Вам там і не бути, і не жити, і не працювати... Краще думайте, сидячі під Тернополем на городі свояка, та авторитетно розказуючи киянам, на скільки відсотків подешевшають їх квартири через рік або два, як забрати у свояка запозичені на бетон у 2015 гроші та поїхати на життя у місто мрії... ![]()
Нарахунок Граца, три дня тому телефонували, що є відкрита позиція контрактника на фірму що розробляє вимірювальне обладнання в тім місті. ![]() Ах, только завидовать парням...
Картошка подрастает, мозги пучатся, в животике урчит, банкомат выдал от государства обещанную тысчонку. Когда у человека есть 1000 гривен - он становится невероятно умным... Даже начинает мычать. Иногда блеять... Пане flyman'e! Треба їхати, летіти, повзти! Бо засидетесь та можете почати блеяти, як Мизантроп... А так хоч при грошах будете... Оскільки Ви в цікавому містечку Graz ніколи в житті не були, а я бував не один раз - то дам пораду спочатку вивчити податкову політику Австрійської республіки. Коли я вечеряв у ресторації готелю, який винаймав угорець, і він же подавав "Шніцель по-Віденськи" за 6,5 ойро, багато цікавого той угорець розказав про податки там. Польські закони покажуться просто дитячою забавою... Востаннє редагувалось akurt в Нед 03 тра, 2020 19:22, всього редагувалось 1 раз.
![]() Куди там Чехову - вже 25 (двадцять п"ять) повідомлень пан flyman за день накатав... Це, правда, ще не рекорд - рекорд у пана flyman"а за добу 42 (сорок два)! Але ще й не вечір... А сплутатися з мекаючим - почати плутати Степана Бандеру з містом Бендери... - ну як вище... Той мекаючий не один рік прожив у вагончику на Камчатці, навчить ще й не тому... Востаннє редагувалось akurt в Нед 03 тра, 2020 19:45, всього редагувалось 1 раз.
![]() любителям халявки приготовитьсяhttps://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=4954756#p4954756
![]() Ну, халявка-не халявка, а при курсе доллар-лира сегодня 7,04 - лафа точная.
Турецкая пресса с утра пишет, что вроде как разослали то-ли 2,5 миллиона, то-ли 20,5 миллионов писем-приглашений туристам прошлого года на четырех языках. Сейчас возвращался с прогулки в горы - купил апельсины по 3 лиры кг - это по 11 гривен кг. Ну, как бы и халявка... Такая же цена была и в прошлом году. Цветёт гранат... Ждет туристов... Но гранат поспеет только к сентябрю. Интересно, а как готовятся к сезону Кирилловки, Приморски и Затоки? ![]()
Почім сало, гречка, молоко, горілка? ![]() Сало тут не продають, є пара магазинів, що тримають українці, там продають, я не заходив і не питав.
Баранина так: якшо нога морожена, то 30 лір кг, або десь 110 гривень кіло. Якщо свіжа, то від 40 лір кг - то десь від 150 гривень кіло. Я беру свіжу. Яловичина по видах - від 35 лір кг десь від 120 гривень кіло. Молоко жирне 3 ліри - десь 11 гривень літр. Масло вершкове 30 гривень пачка. Горілка є в продажу навіть Неміров - я не беру, ціну не дивися. Віскі Ірландія Велика Британія США від 120 лір - то десь 450 гривень пляшка 0,7. Таке беру. Огірки 5 лір - 18 гривень кіло. Томати - така ж ціна. Гречку тут не вживають - говорили, що десь є в продажу є Made in Ukrаine - не шукав. Рис 1 кг від 2 до 9 лір кг (від 8 до 35 грвиень кіло) в залежності від сорту та країни постачання. Макарони теж 2 ліри - 8 гривень пачка 0,5 кг - то турецькі, 9 лір (35 гривень) - то Італія. Соуси до макаронів Італія - 15 лір або 55 гривень банка - там - мабуть - грамів 200. Вино сухе до баранини не марочне від 29 лір, марочне то від 35 лір - десь 135 гривень пляшка. Беру тільки марочне. Востаннє редагувалось akurt в Пон 04 тра, 2020 20:38, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|