Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
More than one-fifth of parents unable to fully return to work due to childcare: Fed survey
A new survey from the Federal Reserve reported that more than one-fifth of all parents were unable to fully return to work as they stayed home to take care of their children.
The Fed survey, which was done in November last year, underscores the challenges that households face in returning to work despite the increasing anecdotes of employers unable to fill jobs.
Among the 11,000 people sampled in the survey, 9% of parents said they were not working due to disruptions in childcare or school closures. Another 13% of parents said they were working less for those same reasons.
зі. Жорік припиняй дуркувати (друкувати), бо взагалі припинять працювати... А коли скінчаться грощі, прийдуть окупувати ФЕДота і можуть тобі зробити бо-бо
З 19 травня 2021 року Тайвань закриває кордони для іноземців. Причина – боротьба з епідемією COVID-19.
Слідкуйте за подіями на Тайвані, при негативі можливий негативний вплив на виробниців чіпів, які приведуть до...
зі. Короче, якщо відкладали купівлю айпаду, нового телефону, тіві і так далі, і на Тайвані будуть якісь негаразди, можливо нова електроника буде ЩЕ дорожчою
Рейтинг країн за рівнем життя у світі: дані ООН за 2020 рік
Програма розвитку ООН (ПРООН) у щорічному звіті про розвиток людини складає Індекс людського розвитку (ІЛР) 189 країн. Індекс враховує охорону здоров'я, освіту та доходи в тій чи іншій країні, щоб забезпечити показник людського розвитку, який можна порівняти між країнами та з часом.
Туречина - 54 місце, Україна - 74 місце, Піліпіни - 109 місце... ще "чуть-чуть" і щастя ось вже
Програма розвитку ООН (ПРООН) у щорічному звіті про розвиток людини складає Індекс людського розвитку (ІЛР) 189 країн. Індекс враховує охорону здоров'я, освіту та доходи в тій чи іншій країні, щоб забезпечити показник людського розвитку, який можна порівняти між країнами та з часом.
Туречина - 54 місце, Україна - 74 місце, Піліпіни - 109 місце... ще "чуть-чуть" і щастя ось вже
Враховуючи, що зепутати і інші ..тати надихаються на Сході, готуємось )))
«...И вообще давайте будем честными. Что такое пенсия? Человек дожил до пенсии – это страховой случай. Ты уже перешагнул тот порог, который тебе отмерен прожить: 60-65 лет. 50% не должны вообще доживать. Так устроена пенсионная система – это математически все высчитывается. Цинично? Но так принимается система пенсий во всем мире...»
В Україні проживеш довше - 72.1 роки, ніж на Філіпінах - 71.2 роки...
Польща - 78.7 роки, лише на рік крутіше за Туреччину - 77.7 роки...
Думаю, що з Україною проблема в тому, що багато бухають, не ведуть ЗОЖ і не визнають правил безпеки... а не тому що погана медицина чи клімат і амброзія.
А загалом натякав на те, що ренкінг досить умовний, і що ліпше в Білорусі чим в Туреччині і ще ліпше чим в Україні. Вірю, як і графікам від зРадіо. Буду шукати відосікі про "скільки коштує в місяць жити експату в Білорусі".
P.S. 19 Israel 0.919 83.0 тільки будьласка, не возбуждайся