|
Інвестуємо в нерухомість закордоном |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 03 лис, 2021 15:17
flyman написав: change_pm написав:UAE: Husband not obliged to pay traffic fines committed by spouse
фемінізм переміг скрєпи? так скоро ще ЛГБТ паради будеш відвідувати в Дубаї. тут маразм крєпчає https://news.finance.ua/ua/news/-/503056/170-tys-grn-abo-3-roky-vyaznytsi-pokarannya-za-pidrobku-covid-sertyfikativ170 тис. грн або 3 роки в'язниці: покарання за підробку COVID-сертифікатів а ти пишеш, що будуть відміняти тупі theкони... наприймають ще тупіших... краще з коровами общатись, там хоть інтелект є якийсь .. вони слухають і по очам бачу, що розуміють. Відстороненим від роботи людям зарплата не виплачуватиметься. За законодавством, заробітна плата нараховується за виконану роботу. А оскільки відсторонений співробітник виконувати її не може, то, відповідно, і грошей йому платити ні за що.роботодавці Польщі аплодують стоячи
С коровами сейчас общаться безопаснее - они все привиты.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 03 лис, 2021 15:23
flyman написав:тут маразм крєпчає https://news.finance.ua/ua/news/-/503056/170-tys-grn-abo-3-roky-vyaznytsi-pokarannya-za-pidrobku-covid-sertyfikativ170 тис. грн або 3 роки в'язниці: покарання за підробку COVID-сертифікатів а ти пишеш, що будуть відміняти тупі theкони... наприймають ще тупіших... краще з коровами общатись, там хоть інтелект є якийсь .. вони слухають і по очам бачу, що розуміють. Відстороненим від роботи людям зарплата не виплачуватиметься. За законодавством, заробітна плата нараховується за виконану роботу. А оскільки відсторонений співробітник виконувати її не може, то, відповідно, і грошей йому платити ні за що.роботодавці Польщі аплодують стоячискоро навіть theдупу не буде кому підтерти
Нажаль там також треба зробити вакцинацію... тому не вийде антиваксу виїхати і працювати в РП без щепльонки ((( Чесно, був би внаненьці і не маючи бажання вакцинуватить, я би 2 рази вколовся в повітря... і протест, і документ, і все чесно перед репресивною системою...
Востаннє редагувалось change_pm в Сер 03 лис, 2021 15:30, всього редагувалось 1 раз.
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 03 лис, 2021 15:25
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 03 лис, 2021 15:30
change_pm написав: flyman написав:тут маразм крєпчає https://news.finance.ua/ua/news/-/503056/170-tys-grn-abo-3-roky-vyaznytsi-pokarannya-za-pidrobku-covid-sertyfikativ170 тис. грн або 3 роки в'язниці: покарання за підробку COVID-сертифікатів а ти пишеш, що будуть відміняти тупі theкони... наприймають ще тупіших... краще з коровами общатись, там хоть інтелект є якийсь .. вони слухають і по очам бачу, що розуміють. Відстороненим від роботи людям зарплата не виплачуватиметься. За законодавством, заробітна плата нараховується за виконану роботу. А оскільки відсторонений співробітник виконувати її не може, то, відповідно, і грошей йому платити ні за що.роботодавці Польщі аплодують стоячискоро навіть theдупу не буде кому підтерти
Нажаль там також треба зробити вакцинацію... тому не вийде антиваксу виїхати і працювати в РП без щепльонки ((( Чесно, був би внаненьці і не маючи бажання вакцинуватить, я би 2 рази вколовся в повітря... і протест, і документ, і все чесно перед реперсивною системою...
з двох зол, ліпше вибрати менше, тому вколотися і в Польщу, але там, думаю таки є варіант самоізоляції без щепьонки, але це не точно
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 03 лис, 2021 15:43
change_pm написав:
і живиє будуть завідовать мьортвим (с)
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 03 лис, 2021 15:44
flyman написав:з двох зол, ліпше вибрати менше, тому вколотися і в Польщу, але там, думаю таки є варіант самоізоляції без щепьонки, але це не точно
ех,флай... колотись треба там, де будеш жити... читаю в фейсбуці питання від вколотих у арабів, і маючих проблему завантажити цей сертифікат в Дію, коли повернулись внаненьку...
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 03 лис, 2021 15:47
flyman написав: change_pm написав:
і живиє будуть завідовать мьортвим (с)
ти слухав? я наразі дивлюсь на щвидкості 1.75... хорошо там розкрив тєму пропаганди вакси - антивакси... і всі інші тєми тоже хорошо (хоча я і так це розумію) the казли! зі. піду почищу автомат...
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 03 лис, 2021 15:51
change_pm написав: flyman написав:з двох зол, ліпше вибрати менше, тому вколотися і в Польщу, але там, думаю таки є варіант самоізоляції без щепьонки, але це не точно
ех,флай... колотись треба там, де будеш жити... читаю в фейсбуці питання від вколотих у арабів, і маючих проблему завантажити цей сертифікат в Дію, коли повернулись внаненьку...
я би не вертався, зараз навпаки думаю, якби і куди вибратися бо ще один строк the ненька не витягне як держава по відео: ковід побороли, енергетичної кризи нема, це перемога!
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 03 лис, 2021 15:57
flyman написав: change_pm написав: flyman написав:з двох зол, ліпше вибрати менше, тому вколотися і в Польщу, але там, думаю таки є варіант самоізоляції без щепьонки, але це не точно
я би не вертався, зараз навпаки думаю, якби і куди вибратися бо ще один строк the ненька не витягне як держава
це ж мої слова 10 річної давнини ))) донт воррі, все буде Галичина  іншалла і Тернопілля також туди підтягнеться... А там і може від моржа до моржа щось сформується... 
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 03 лис, 2021 15:59
change_pm написав:це ж мої слова 10 річної давнини ))) донт воррі, все буде Галичина  іншалла і Тернопілля також туди підтягнеться... А там і може від моржа до моржа щось сформується... 
10 років тому слуг не було від "можа до можа" - це "ЄС класу В". Пролема ЗУ, що там нема промисловості. Тому населення десь на заробітках переважно.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1