До речі, типовий ваш знайомий.
|
|
![]() Акурт, такі українці не набагато кращі за росіян:
До речі, типовий ваш знайомий. ![]() Катрусін Кінозал - Купуємо будиночок в Португалії Катрусін Кінозал - Купуємо будиночок в Португалії
і щоб два рази не вставати: точніше три Востаннє редагувалось flyman в Суб 04 бер, 2023 00:04, всього редагувалось 2 разів.
![]()
аірмакс не такий, він у "відрядженні за наказом керівництва" ![]()
По-перше, я відразу і вже давно сказав, що повна Анталія українців (часто дуже активні в сфері бізнесу) і дуже дорогі авто - часто такі, що я тільки на картинках бачив. Грошви у українців реально неміряно (так говОрять турки). Діапазон автономерів великий: в паркінгу мого будинка і Харків, і Київ, і Одеса, і Львів... На авто найдорожчих їздять як правило дівчата - білявки... Типу Мерсів-купе... Я раніше - ще рік тому, як побачив авто з українським номером, то намагався зупинитися, підійти, спитати, звідки, переговорити про щось. Зараз вже звик, не зупиняюся, та й багато авто таких... На парковці моє авто стоіть бік-о-бік з авто з номерами Харкова - навіть досі не познайомився... Є і інші персонажі з номерами авто або 0001 або 9999... По- друге, не знаю звідки Ви взяли, що це мій "типовий знайомий" - я його не знаю, всі ці "коміки" ніколи не викликали в мене ніякого інтересу. 24 грудня був концерт коміків з Тернополя - навіть не ходив. Так що Ви - помиляєтеся. В мене круг знайомих і клієнтів, на яких я заробляю гроші, зовсім інший: або ІТ-ники, або моряки. Он прямо зараз дзвонить черговий... ІТ-ник... Крім того в мене і коло інтересів інше: в понеділок відлітаю літаком в Стамбул на концерт OXXXYMIRON. WORLD TOUR. Повернуся у вівторок... Востаннє редагувалось akurt в Суб 04 бер, 2023 10:18, всього редагувалось 1 раз.
![]() Вище відновив роботу кінозал. Ах, мрії... мрії... Не послухав мене власник кінозала три роки тому, та й 2 роки тому не слухав, та й рік тому теж не слухав (зв"язався із поганою командою): вже сидів би та звично голодував би в Португалії...
То і я вставлю свої "5 копійок". Знімає наш українець Іван. Вчора в Анталії було +23. Карколомна кількість людей на пляжі. Був десь після 15-00... Сьогодні прохолодніше: десь до +19. Темература води в морі +16,7 градусів (трохи нижче середньої для 4 березня: середня в цей день за спостереженнями гідрометеоцентра +17). Найтеплішим був березень 2018 року: буквально за добу в районі 20...21 березня температура води в морі змінилася відразу до +24... ![]()
Ви ж самі в перший тиждень покинули Україну. ![]() Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном пане акурте,
а чи не могли би Ви освіжити свій місячний бюджет у Туреччині: - квартплата - іжа - інші витрати... Ітого .. лір/доларів на особу ![]() Якщо Канада- це пастка, то уявляєте собі, що таке еміграція в Туреччину?
🇹🇷 У Туреччині затримали 997 людей через обвал будівель під час землетрусів, — Anadolu Їх підозрюють у НЕДОБРОСОВІСНОМУ будівництві та порушенні стандартів, які передбачають високу стійкість будівель до підземних поштовхів. Хто-небудь, ще готовий вкласти хоч копійку в ТРЖН, після всього, що сталося і може статитися в найближчому майбутньому???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|