Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
В местной группе уже месяц продают "па 14" новострой с отделкой, но окнами на поле и автостраду А4. Когда в объявлении есть цена, количество интересующихся резко уменьшается Но продавцы непоколебимы и твердо держат ценник, будучи уверенными в своем светлом будущем.
BIGor написав:Тобто вірите в ріст ціни вище 5кує на окраїні не в столиці? До речі, коли там буде нова програма і які умови? Чи вже ставки падають до звичайних умов?
Я особисто вірю. Економіка та з/п зростають, курс злотого якось падати не збирається. Потихеньку будемо наздоганяти країни Північної Європи. 5 років тому мені теж здавалося, що ціни "па 7 на окраїні не в столиці" - це якесь божевілля. Усе казало про неминучість корекції. Але роки пройшли, цінники зросли удвічі і знижуватися поки що не збираються. Просто ще раз подумайте: чи ви усі чинники за та проти взяли до уваги?
Ну подивимось. Віра то таке. По 20тис. зл можна купити завджи. За економіку - то взагалі казки. Виходить так все класно було з доходами громадян, що прийшлось друкувати і роздавати мільярди грошей на кредитні програми? Та навіть не знавцю економіки видно, що основним покупцем польських товарів є Німеччина, зі своїм спадом економіки і "не може бути" мінус 10% нерухомості. Німці теж напевно думали що туземун?
Сьогодні один девелопер на Ручаї озвучив ціну 16600 за неабияку 52-метрову квартиру. До 20-ти небагато залишилось. І це окраїна не столиці. Я не нагнітаю і купляти за такий прайс точно не буду.
Gastarbaiter написав:Я особисто вірю. Економіка та з/п зростають, курс злотого якось падати не збирається. Потихеньку будемо наздоганяти країни Північної Європи. 5 років тому мені теж здавалося, що ціни "па 7 на окраїні не в столиці" - це якесь божевілля. Усе казало про неминучість корекції. Але роки пройшли, цінники зросли удвічі і знижуватися поки що не збираються. Просто ще раз подумайте: чи ви усі чинники за та проти взяли до уваги?
Ну подивимось. Віра то таке. По 20тис. зл можна купити завджи. За економіку - то взагалі казки. Виходить так все класно було з доходами громадян, що прийшлось друкувати і роздавати мільярди грошей на кредитні програми? Та навіть не знавцю економіки видно, що основним покупцем польських товарів є Німеччина, зі своїм спадом економіки і "не може бути" мінус 10% нерухомості. Німці теж напевно думали що туземун?
Сьогодні один девелопер на Ручаї озвучив ціну 16600 за неабияку 52-метрову квартиру. До 20-ти небагато залишилось. І це окраїна не столиці. Я не нагнітаю і купляти за такий прайс точно не буду.
Так у Вас на окраїні росте? Бо в нас вже падає. Є варіанти, навіть, по щось там 13,5 з ремонтом будинок 2000хх. Якщо є вільних 50хв, то дуже раджу (можна і на 1,5х швидкості)
gonchik74 написав:Сьогодні один девелопер на Ручаї озвучив ціну 16600 за неабияку 52-метрову квартиру. До 20-ти небагато залишилось. І це окраїна не столиці. Я не нагнітаю і купляти за такий прайс точно не буду.
Ще трохи і за ці гроші можна буде взяти непоганий новий під ключ будинок площею орієнтовно 1700 кв.футів (160 кв.м) з повним ремонтом, гаражем та земельною ділянкою понад лісом в США, наприклад в штатах SC або NC. В 2-х…3-х годинах на авто від океану…
У цієї майже іронії є в економічно/соціальний підтекст: Польщя впевнено увійшла в «пул» самих розвинених та передових країн Європи. З опцією «вирівнювання» цін на нерухомість.
gonchik74 написав:Сьогодні один девелопер на Ручаї озвучив ціну 16600 за неабияку 52-метрову квартиру. До 20-ти небагато залишилось. І це окраїна не столиці. Я не нагнітаю і купляти за такий прайс точно не буду.
Ще трохи і за ці гроші можна буде взяти непоганий новий під ключ будинок площею орієнтовно 1700 кв.футів (160 кв.м) з повним ремонтом, гаражем та земельною ділянкою понад лісом в США, наприклад в штатах SC або NC. В 2-х…3-х годинах на авто від океану…
У цієї майже іронії є в економічно/соціальний підтекст: Польщя впевнено увійшла в «пул» самих розвинених та передових країн Європи. З опцією «вирівнювання» цін на нерухомість.
Це реально що в мільйоннику в США нові будинки по 1300 долл/м2?
Це реально що в мільйоннику в США нові будинки по 1300 долл/м2?
недвига в США - реально вводить в оману. і за 50 куе можна купити і за 50 мільонів.
Усі хочуть їздити на SUV. Усі хочуть жити в новобудові на Ручаї. Я взяв за 7900. Правда 100 метрів, 80-х років, треба злегка освіжити і у 10 хвилинах їзди від "цивілізації".
Усі хочуть їздити на SUV. Усі хочуть жити в новобудові на Ручаї. Я взяв за 7900. Правда 100 метрів, 80-х років, треба злегка освіжити і у 10 хвилинах їзди від "цивілізації".
Вітаю. Напевно типу Скавіни чи Велічка? А стосовно Ручая - був там - мені не зайшло. Що там хорошого (ну окрім того що трамвай є)?
Вітаю. Напевно типу Скавіни чи Велічка? А стосовно Ручая - був там - мені не зайшло. Що там хорошого (ну окрім того що трамвай є)?
По суті українське гетто. Мені теж не подобається. Просто там багато будується.