|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 11 сер, 2025 21:48
kingkongovets написав:UA написав:В мене є спостереження, що перша професія (якщо це не батьки пристроїли) відкладає відбиток на манеру ведення бизнесу в подальшому. Охоронець з м'ясокомбінату організує процесс так, щоб угоди повз агентство не проходили.
не знав, що простий охоронник- це профессія) зи: пригадав, що моє перше місце роботи, на якому я працював ще на шкільних канікулах в середині 80х - кочегар в Печерській Лаврі, де я під час обідньої перерви встигав напарити фірмаколам командирські годинники і наміняти у них валюти, от думаю зараз який відбиток на мене ця «профессія» відклала і ржу)))
В середині 80х це накладало за фарцу від 2 до 7 валюта ст. 88 від 3 до розстрілу kingkongovets написав:ззи: а от що таке нерухомість і як на ній заробляти мене навчив в середині 90х один старий марокканець, який володів в Ашдоді цілим кварталом, в якому був готель, апартменти, святковий зал, кінотеатр і пара ресторанів, готелем і апартментами він займався сам (через що ми й познайомились), а все інше здавав в оренду
Халяль та Кошер напевно теж навчив?
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2345 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Пон 11 сер, 2025 21:51
Frant написав: pesikot написав:То дійсно, професія мента UA відклала відбиток на манеру ведення бизнесу, яка працювала в Україні Але, в Хорватії у нього бізнес не пішов ...
Как правило, представители украинской, российской и прочей постсоветский ылиты могут работать за границей сантехниками, продавцами, уборщиками, сварщиками, торговцами. На большее - нет, не тянут
Дякую за пораду. Піду на курси сантехників.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2345 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Пон 11 сер, 2025 22:46
UA написав: kingkongovets написав:UA написав:В мене є спостереження, що перша професія (якщо це не батьки пристроїли) відкладає відбиток на манеру ведення бизнесу в подальшому. Охоронець з м'ясокомбінату організує процесс так, щоб угоди повз агентство не проходили.
не знав, що простий охоронник- це профессія) зи: пригадав, що моє перше місце роботи, на якому я працював ще на шкільних канікулах в середині 80х - кочегар в Печерській Лаврі, де я під час обідньої перерви встигав напарити фірмаколам командирські годинники і наміняти у них валюти, от думаю зараз який відбиток на мене ця «профессія» відклала і ржу)))
В середині 80х це накладало за фарцу від 2 до 7 валюта ст. 88 від 3 до розстрілу kingkongovets написав:ззи: а от що таке нерухомість і як на ній заробляти мене навчив в середині 90х один старий марокканець, який володів в Ашдоді цілим кварталом, в якому був готель, апартменти, святковий зал, кінотеатр і пара ресторанів, готелем і апартментами він займався сам (через що ми й познайомились), а все інше здавав в оренду
Халяль та Кошер напевно теж навчив?
по перше карна відповідальність за цими статтями при совку починалась з 16 років (а я в 16,5 вже закінчив школу і на зароблені гроші поїхав з Києва здобувати вищу освіту) а по друге я переконаний атеіст і не маю жодного відношення ані до євреїв, ані до арабів то який же відбиток на мене наклала професія кочегара?) он Вася Хмельницький зварювальником був, а мій друг дитинства та партнер по кочегарці і тим «дитячим забавам» через 20 років побудував перший в Україні трц і давно вже став міліардером - сильно на них відбились їх перші професії? дурня це все
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 12 сер, 2025 00:22
kingkongovets написав:а мій друг дитинства та партнер по кочегарці і тим «дитячим забавам» через 20 років побудував перший в Україні трц і давно вже став міліардером - сильно на них відбились їх перші професії?
Юркевич?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 12 сер, 2025 00:28
Faceless написав:kingkongovets написав:а мій друг дитинства та партнер по кочегарці і тим «дитячим забавам» через 20 років побудував перший в Україні трц і давно вже став міліардером - сильно на них відбились їх перші професії?
Юркевич?
ніт, не Магелан
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 12 сер, 2025 00:36
А первый в незалежной ТРЦ он построил на съэкономленные карманные деньги, что папа на заправку 750го бумера ему давал?
-
барабашов
-
-
- Заблокований
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 сер, 2025 14:39
посетитель написав:Попадаются тут объявления по аренде 1к квартир в Варшавском.Честно говоря ахреневаю в какой раз от них.Из последнего что попалось - 28 тысяч.Что там такого что такие цены?Для сравнения.Знакомые на Оболони тупо на метро в новом ЖК снимают дешевле.Другие знакомые на соломенке на липковского тоже в новом ЖК бизнес класса снимают тоже дешевле.Все с подземными парковками(на варшавском кстати есть они?).И так далее.Чем там таким намазано для меня лично загадка?Может кто-то просветит. З.ы.: ещё одно место цен в котором я тоже не понимаю это Софиевская Борщаговка.Борется с Варшавским за лидерство  ))
Я там 2 года тусовался, кучу квартир продал и так и не понял. Контингент - маргиналы и жлобы. Как и все с осокорков Переехал на грейт, легче стало. Люди на уровень лучше.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2