Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
UA написав:В мене є спостереження, що перша професія (якщо це не батьки пристроїли) відкладає відбиток на манеру ведення бизнесу в подальшому. Охоронець з м'ясокомбінату організує процесс так, щоб угоди повз агентство не проходили.
не знав, що простий охоронник- це профессія)
зи: пригадав, що моє перше місце роботи, на якому я працював ще на шкільних канікулах в середині 80х - кочегар в Печерській Лаврі, де я під час обідньої перерви встигав напарити фірмаколам командирські годинники і наміняти у них валюти, от думаю зараз який відбиток на мене ця «профессія» відклала і ржу)))
В середині 80х це накладало за фарцу від 2 до 7 валюта ст. 88 від 3 до розстрілу
kingkongovets написав:ззи: а от що таке нерухомість і як на ній заробляти мене навчив в середині 90х один старий марокканець, який володів в Ашдоді цілим кварталом, в якому був готель, апартменти, святковий зал, кінотеатр і пара ресторанів, готелем і апартментами він займався сам (через що ми й познайомились), а все інше здавав в оренду
pesikot написав: То дійсно, професія мента UA відклала відбиток на манеру ведення бизнесу, яка працювала в Україні
Але, в Хорватії у нього бізнес не пішов ...
Как правило, представители украинской, российской и прочей постсоветский ылиты могут работать за границей сантехниками, продавцами, уборщиками, сварщиками, торговцами. На большее - нет, не тянут
UA написав:В мене є спостереження, що перша професія (якщо це не батьки пристроїли) відкладає відбиток на манеру ведення бизнесу в подальшому. Охоронець з м'ясокомбінату організує процесс так, щоб угоди повз агентство не проходили.
не знав, що простий охоронник- це профессія)
зи: пригадав, що моє перше місце роботи, на якому я працював ще на шкільних канікулах в середині 80х - кочегар в Печерській Лаврі, де я під час обідньої перерви встигав напарити фірмаколам командирські годинники і наміняти у них валюти, от думаю зараз який відбиток на мене ця «профессія» відклала і ржу)))
В середині 80х це накладало за фарцу від 2 до 7 валюта ст. 88 від 3 до розстрілу
kingkongovets написав:ззи: а от що таке нерухомість і як на ній заробляти мене навчив в середині 90х один старий марокканець, який володів в Ашдоді цілим кварталом, в якому був готель, апартменти, святковий зал, кінотеатр і пара ресторанів, готелем і апартментами він займався сам (через що ми й познайомились), а все інше здавав в оренду
Халяль та Кошер напевно теж навчив?
по перше карна відповідальність за цими статтями при совку починалась з 16 років (а я в 16,5 вже закінчив школу і на зароблені гроші поїхав з Києва здобувати вищу освіту)
а по друге я переконаний атеіст і не маю жодного відношення ані до євреїв, ані до арабів
то який же відбиток на мене наклала професія кочегара?)
он Вася Хмельницький зварювальником був, а мій друг дитинства та партнер по кочегарці і тим «дитячим забавам» через 20 років побудував перший в Україні трц і давно вже став міліардером - сильно на них відбились їх перші професії?
kingkongovets написав:а мій друг дитинства та партнер по кочегарці і тим «дитячим забавам» через 20 років побудував перший в Україні трц і давно вже став міліардером - сильно на них відбились їх перші професії?
kingkongovets написав:а мій друг дитинства та партнер по кочегарці і тим «дитячим забавам» через 20 років побудував перший в Україні трц і давно вже став міліардером - сильно на них відбились їх перші професії?
посетитель написав:Попадаются тут объявления по аренде 1к квартир в Варшавском.Честно говоря ахреневаю в какой раз от них.Из последнего что попалось - 28 тысяч.Что там такого что такие цены?Для сравнения.Знакомые на Оболони тупо на метро в новом ЖК снимают дешевле.Другие знакомые на соломенке на липковского тоже в новом ЖК бизнес класса снимают тоже дешевле.Все с подземными парковками(на варшавском кстати есть они?).И так далее.Чем там таким намазано для меня лично загадка?Может кто-то просветит.
З.ы.: ещё одно место цен в котором я тоже не понимаю это Софиевская Борщаговка.Борется с Варшавским за лидерство ))
Я там 2 года тусовался, кучу квартир продал и так и не понял. Контингент - маргиналы и жлобы. Как и все с осокорков Переехал на грейт, легче стало. Люди на уровень лучше.
Бетон Очевидно, що рулить комплексна забудова на полях. Ніяких поруч заводів, хрущовок залізниць, гаражів та іншого хлама. Наявність ТРЦ та метро (у Варшавському). Все нове
iva64 написав:Бетон Очевидно, що рулить комплексна забудова на полях. Ніяких поруч заводів, хрущовок залізниць, гаражів та іншого хлама. Наявність ТРЦ та метро (у Варшавському). Все нове
Головні причини такого запиту — погана якість житла (50%), замала площа (34%), зношений стан будинків (28%) і низький рівень комфорту (26%). При цьому 66% киян живуть у власному житлі, а середня площа на людину становить лише 20,3 м² — це майже втричі менше, ніж у середньому по Європі.
За наступні 5 років вирішувати житлове питання планують 68% респондентів. Найчастіше планується купувати квартиру (37%) або приватний будинок (18%). Основним стримуючим фактором традиційно залишається надто висока ціна нерухомості, на цьому наголошують 78% опитаних.
Цікаво, що 48% потенційних покупців готові купувати житло ще на етапі будівництва, але лише 29% з них згодні на рівень «котловану». Решта хочуть бачити принаймні готову коробку. Головні бар’єри — ризик замороження будівництва (66%), затримки введення в експлуатацію (58%) та неможливість одразу заселитися (45%).
Іпотека — ключовий інструмент для реалізації попиту. 49% киян, які планують покупку, хочуть скористатись кредитом, але лише 37% реально можуть це зробити без підтримки держави. Особливо ускладнена ситуація серед молоді: у віковій групі 18–34 аж 38% не мають змоги взяти іпотеку.
Покупці добре орієнтуються в тому, яке житло їм потрібно: найчастіше — дво- або трикімнатна квартира, площею від 56 до 60 м² та від 81 до 85 м² відповідно, у будинку на 6–9 поверхів. Найважливішим фактором при виборі залишається ціна (76%), а також — зручна інфраструктура (63%) і розташування (65%).