Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Як я вже повідомляв, що новий рік зустрів у гламурному готелі на ЗУ. Під час новорічного маскараду я вирішив не ховати своє справжнє обличчя і надів маску панди. Багато підходило людей. Дякували за повідомлення. Хвалили форум (це, власне, на адресу модераторів). І запитували одне єдине: Дешевше буде? І це питання є актуальним і досі.
Investor_K написав:Як я вже повідомляв, що новий рік зустрів у гламурному готелі на ЗУ. Під час новорічного маскараду я вирішив не ховати своє справжнє обличчя і надів маску панди. Багато підходило людей. Дякували за повідомлення. Хвалили форум (це, власне, на адресу модераторів). І запитували одне єдине: Дешевше буде? І це питання є актуальним і досі.
Ніт. Але залежить від умов мирного договору.
В найгіршоиму випадку буде бовтатись на тому ж рівні.
iva64 написав:Frant Моніторю онлайн та офлайн ціни на Варшавському. На однухи з ремонтом цін менше $2000/м не спостерігаю. Локальний дорожай? До цього маркера підтягуються і Діброва-парк, Сирецькі сади, Місто квітів. Чекає-М?
какой он локальный? вы вообще ветку читаете или нет? я вроде бы ясно пишу второй год, что рост на варшавском - перманентный
iva64 написав:Frant Моніторю онлайн та офлайн ціни на Варшавському. На однухи з ремонтом цін менше $2000/м не спостерігаю. Локальний дорожай? До цього маркера підтягуються і Діброва-парк, Сирецькі сади, Місто квітів. Чекає-М?
какой он локальный? вы вообще ветку читаете или нет? я вроде бы ясно пишу второй год, что рост на варшавском - перманентный
Бетон,какой срок экспозиции по аренде или продаже на Варшавском? Ты взял в 10.3 или 10.2?
Стосовно дорожаюв, від деяких рожевоокулярних товарижчів. Готельки і 1к хрущовки біля метро, на окраїнах, ціною від 25000 до 35000 дол, зразу ж, 24 пропозиції. Ціни 2003 року. Такий от дорожай https://flatfy.ua/uk/search?currency=US ... _id=112315
Frant написав:Стосовно дорожаюв, від деяких рожевоокулярних товарижчів. Готельки і 1к хрущовки біля метро, на окраїнах, ціною від 25000 до 35000 дол, зразу ж, 24 пропозиції. Ціни 2003 року. Такий от дорожай https://flatfy.ua/uk/search?currency=US ... _id=112315
в 2017 по 35-40 тысяч стоили двушки в брежнёвках и далеко не на окраинах. по 750-800 за метр
Frant написав:Стосовно дорожаюв, від деяких рожевоокулярних товарижчів. Готельки і 1к хрущовки біля метро, на окраїнах, ціною від 25000 до 35000 дол, зразу ж, 24 пропозиції. Ціни 2003 року. Такий от дорожай https://flatfy.ua/uk/search?currency=US ... _id=112315
25-30к $ за 15-22 кв.м., або побільше кв. і убите в хлам, дуже смішно. Вже краще знімати недорогу 2к 40+ кв.м., чим жити в такому обмеженому просторі біля холодильника.
Господар Вельзевула написав:Днепр мертвый. Машины берут,да, но они говорят- да я уеду на ней если что. А так то да,сам своего Лексуса комбату продал. Тот долго меня убеждал что собирал деньги до войны! Мне было на это пох,а вот подсунутые десяток жеванных соток заставил поменять.
А в каком смысле Днепр мертвый ? Посматриваю одного блогера из Запорожья, едет и снимает из машины - людей и машин мало, ощущение что половина людей уехала. Но говорит, что в Днепре все иначе, есть пробки днем.
Я про бабло, толку мне с толпы бухающих, сношающихся и жрущих при*** В недвижимость не вкладываются,поганцы.
это дёшево??? сколько по франту должна стоить убитая гостинка на окраине с соседями алкашами и неработающим лифтом? только отчаянный человек вывалит за это "счастье" 25+куе. Даже если б мне приплатили 50куе я б там не жил. Их стоимость по факту отрицательная. 25куе это ооочень дорого за такой класс жилья. Так что если оно тебя устраивает, подожди пока их будут раздавать бесплатно (при условии оплаты взносов на капремонт). В чехии и др.странах такие кейсы есть. Это неминуемо произойдёт, когда стоимость необходимого капремонта превысит цену самих квартир.