|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 19 жов, 2025 13:36
spekulant написав:Через скільки часу буде об'явлена евакуація з Києва, які думки ?
Це щось нове. Які причини евакуації, не поділитись ?
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3131 раз.
- Подякували: 455 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 19 жов, 2025 13:48
Господар Вельзевула написав: Faceless написав:spekulant написав:Через скільки часу буде об'явлена евакуація з Києва, які думки ?
Через скільки часу після чого? Нормальный такой вкид как для 2025 года. Постою,послушаю 
Ну, з чуток що доходили - xyйло таки вдарить по саркофагу ЧАЕС Не знаю, наскільки небезпечними можуть бути наслідки. Все ж це не має спровокувати посилення реакції (вона досі йде) в активній зоні, а наскільки серйозним буде викид радіоактивного пилу - хз
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1499 раз.
- Подякували: 8260 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 19 жов, 2025 14:00
Faceless
это больше пугалка для европы, которая при слове «Чернобыль» превращает сухие штаны в мокрые смысла бамбить чернобыль никакого нет, там давно не та радиация, что в свежевзорваном реакторе. а меньше на несколько порядков. и еще двоешники йод с аптек выгребут поди, кому надо то фиг его купишь потом
-
smdtranz
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 117 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 19 жов, 2025 14:04
smdtranz написав:Faceless
это больше пугалка для европы, которая при слове «Чернобыль» превращает сухие штаны в мокрые смысла бамбить чернобыль никакого нет, там давно не та радиация, что в свежевзорваном реакторе. а меньше на несколько порядков. и еще двоешники йод с аптек выгребут поди, кому надо то фиг его купишь потом
Повномасштабку починати теж сенсу не було. Він притрушений терорист П.С. І червоне сухе вигрібуть:)
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 19 жов, 2025 14:07
Faceless написав:Ну, з чуток що доходили - xyйло таки вдарить по саркофагу ЧАЕС
Маячня эти чутки. Такие вещи возможны в случае крупного нашего контрнаступу, развалу крымского моста,атаки кремля. Пока мы пятимся назад, эскалации не будет и Киеву ничего не угрожает.
-
Господар Вельзевула
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 19 жов, 2025 14:29
Господар Вельзевула написав: Faceless написав:Ну, з чуток що доходили - xyйло таки вдарить по саркофагу ЧАЕС
Маячня эти чутки. Такие вещи возможны в случае крупного нашего контрнаступу, развалу крымского моста,атаки кремля. Пока мы пятимся назад, эскалации не будет и Киеву ничего не угрожает.
Я давно не відкидаю, що кацапи здатні на абсолютно іраціональні дії, тому не був би настільки категоричний
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 19 жов, 2025 14:54
Faceless написав:Я давно не відкидаю, що кацапи здатні на абсолютно іраціональні дії, тому не був би настільки категоричний
Не сочтите за дерзость-вы в Украине? Просто я заметил что во все эти страшилки почему-то верят те,кто вне ее. Те , кто в ней, так глубоко не копают. Им хватает дронов, ТЦК и прочих сиюминутных проблем, а всякие катастрофы в глубине души они воспринимают как избавление, так как лучше хреновый конец чем хрен без конца 
-
Господар Вельзевула
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 19 жов, 2025 15:16
Господар Вельзевула написав: Faceless написав:Я давно не відкидаю, що кацапи здатні на абсолютно іраціональні дії, тому не був би настільки категоричний
Не сочтите за дерзость-вы в Украине? Просто я заметил что во все эти страшилки почему-то верят те,кто вне ее. Те , кто в ней, так глубоко не копают. Им хватает дронов, ТЦК и прочих сиюминутных проблем, а всякие катастрофы в глубине души они воспринимают как избавление, так как лучше хреновый конец чем хрен без конца 
В Україні, і не виїздив Які страшилки, я ж не про арєшнікі з ядерними боєголовками.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 19 жов, 2025 15:49
Faceless написав: Бетон написав: Господар Вельзевула написав:Ну как бы надо чисто на лифты и воду. Котельные есть,а внутри хаты Дейю нужно ставить. А ты уверен что это для лифтов? На той хате,что я тебе скидывал,стоит два, и побольше. Но это личные генераторы 10-ого этажа,который занимает колл-центр. И то,им не хватает. Для каждого дома ставят свой. Хватает на лифты, воду, отопление, сигнализацию, интернет (слаботочку)
Цікаво, в варіанті коли воно стоїть під вікнами перших поверхів (а інших варіантів не так і багато), то якісь антишумові екрани передбачені від будинку? Наскільки це все людям чутно? Я в UN-camp-ах бачив чимало генераторів великої потужності, зазвичай вони винесені за житлову зону до парків з технікою, вертолітного майданчику, кудись туди. Це шумно.
1) є вимоги мінімальної відстані до стіни будинку, здається, 6 метрів 2) наразі в нових будинках перший (а то і перші 2-3) то комерція 3) звісно, чутно, але що робити Дуже далеко не винесеш з двох причин: - прибудинкова територія обмежена - довгі кабелі - дорого само по собі + втрати
Маленькие двухтактные генераторы ревут как шахеды. Дизельные станции работают мягко, тихо. Ничего не мешает особо. Да и это меньшее, что людей волнует
-
Бетон
-
-
- Подякував: 198 раз.
- Подякували: 443 раз.
-
-
Профіль
-
-
2