Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Хомякоид написав: Не знаю, я не считал бюджет ремонта. Я засілал деньги. Считали родители. Около 40 метров. Говорили что в 15 вложились. Ремонт очень приличненький. Родителт искали на каждій вид работ людей с лучшим данніми прайс качество. В 2023 еще біло много людей на улице. Не все убежали и многих еще тогда не забрали.
Зараз це від 30....якщо ми кажемо про одне й теж, тобто під ключ.
Хомякоид написав: Не знаю, я не считал бюджет ремонта. Я засілал деньги. Считали родители. Около 40 метров. Говорили что в 15 вложились. Ремонт очень приличненький. Родителт искали на каждій вид работ людей с лучшим данніми прайс качество. В 2023 еще біло много людей на улице. Не все убежали и многих еще тогда не забрали.
Зараз це від 30....якщо ми кажемо про одне й теж, тобто під ключ.
Так ремонт під ключ. Але думаю батьки витратили трохи більше ніж 15. В районі 16-17. Не більше.
Бетон написав:1. Мне скучно 2. Мне нравится держать деньги в руках. Подержать и передать дальше
Робота в ТЦК це те, що тобі зараз потрібно.
Это не работа, это же счастье
Старшим солдатом роти охорони вполне себе можно приткнутся. Денег не будет, но можно будет почувствовать себя вершителем судеб. Хотя ты слишком интеллигентный для этого, и IQ высоковат.