|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 04 бер, 2026 10:33
Олежан написав:начали строить биоритм возле либедской. цена от $3500/м это еще даже сваи не начали забивать. Т.е. на финале будет цена от 7000
Це не берлін, не барселона, навіть не чорногорія. Гола квартира 400-500-600 тис + ремонт. В країні, в якій п'ятий рік повномасштабна "екзистенційна" війна "на виживання". Королєвство крівих зєркал якесь. Я не розумію для кого. Рендери симпатичні, до речі
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 04 бер, 2026 10:53
Олежан написав: whois2010 написав:Я не розумію для кого.
тцк, влк, пилячі тендерів, реформатирів, відбудовників енергетики а дорожнобудівельників
Все ж основна причина - загроза яку відчуває Запоріжжя і Дніпро. І міграція звідти до столиці платоспроможних «везельвулів». Сьогодні в Мико в пасажирський вагон залетів Шахед. Це не додає бажання людям з грошима там залишатись.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2586 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Сер 04 бер, 2026 11:21
Hotab написав: Олежан написав: whois2010 написав:Я не розумію для кого.
тцк, влк, пилячі тендерів, реформатирів, відбудовників енергетики а дорожнобудівельників
Все ж основна причина - загроза яку відчуває Запоріжжя і Дніпро. І міграція звідти до столиці платоспроможних «везельвулів». Сьогодні в Мико в пасажирський вагон залетів Шахед. Це не додає бажання людям з грошима там залишатись.
Якщо б у мене (як у мешканця Дніпра) виникло питання, витратити чорний пакет баксів на бетон в умовній європі, чи в Київ, до якого лінія фронту несподівано може стати дуже близько, я б Київ не розглядав взагалі. І якщо дійсно тікають товсті кроти з баблом з Зп та Дн, то ціни вже мають рости. Бо оця новобудова по 3500/7000 буде готова роки через 2-3 у кращому випадку. Що на той час буде на територї України?
-
whois2010
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 04 бер, 2026 12:01
Все зависит от того, где находится тумбочка, из которой они берут свою платежеспособность. Далеко от этой тумбочки никто уезжать не будет, и даже семьи не все отпускают.
-
Кащей
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 118 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 бер, 2026 12:42
Олежан написав: Hotab написав:Все ж основна причина - загроза яку відчуває Запоріжжя і Дніпро. І міграція звідти до столиці платоспроможних «везельвулів».
все платежеспособные давно мигрировали
З 150 тис в кулачку? Далеко по Європі не заїдеш. А в Київ сімʼєю можна.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Сер 04 бер, 2026 13:44
whois2010 написав: Hotab написав: whois2010 написав:Я не розумію для кого.
Все ж основна причина - загроза яку відчуває Запоріжжя і Дніпро. І міграція звідти до столиці платоспроможних «везельвулів». Сьогодні в Мико в пасажирський вагон залетів Шахед. Це не додає бажання людям з грошима там залишатись. Якщо б у мене (як у мешканця Дніпра) виникло питання, витратити чорний пакет баксів на бетон в умовній європі, чи в Київ, до якого лінія фронту несподівано може стати дуже близько, я б Київ не розглядав взагалі. І якщо дійсно тікають товсті кроти з баблом з Зп та Дн, то ціни вже мають рости. Бо оця новобудова по 3500/7000 буде готова роки через 2-3 у кращому випадку. Що на той час буде на територї України?
Для этого нужно самому себе задать вопрос: Что в Европе даст недвижимость? Если вы мыслите разрядом сборщика киндер сюрпризов в коробки, то я вас разочарую. Людям со средним достатком нечего делать в Европе. Никто не будет тратить 5 лет на изучение языка, чтобы дорасти до старшего мойщика полов. Недвижимость в Европе — это: низкая доходность (3–5% в лучшем случае), жёсткие налоги, контроль происхождения средств, дорогая эксплуатация, и рынок, где вы никто и звать вас никак. Среднему человеку Европа ничего не гарантирует. Там не раздают статус, уважение и доход просто за факт покупки квартиры. Там платят за компетенцию и встроенность в систему. Бетон сам по себе не делает вас частью общества. Он либо инструмент, либо якорь. Я сам периодически хочу поменять киевский бетон на польский. У меня он уже там есть. Но он ничего мне не даёт, кроме 1куе аренды в месяц. Я не могу его ни продать ни реинвестировать А что вас удивляет? На пятом году войны, вы думаете люди не научились на ней зарабатывать?
-
Бетон
-
-
- Подякував: 221 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
3
2
Додано: Сер 04 бер, 2026 16:01
Бетон написав:Для этого нужно самому себе задать вопрос: Что в Европе даст недвижимость? Если вы мыслите разрядом сборщика киндер сюрпризов в коробки, то я вас разочарую. Людям со средним достатком нечего делать в Европе. Никто не будет тратить 5 лет на изучение языка, чтобы дорасти до старшего мойщика полов. Недвижимость в Европе — это: низкая доходность (3–5% в лучшем случае), жёсткие налоги, контроль происхождения средств, дорогая эксплуатация, и рынок, где вы никто и звать вас никак. Среднему человеку Европа ничего не гарантирует. Там не раздают статус, уважение и доход просто за факт покупки квартиры. Там платят за компетенцию и встроенность в систему. Бетон сам по себе не делает вас частью общества. Он либо инструмент, либо якорь. Я сам периодически хочу поменять киевский бетон на польский. У меня он уже там есть. Но он ничего мне не даёт, кроме 1куе аренды в месяц. Я не могу его ни продать ни реинвестировать А что вас удивляет? На пятом году войны, вы думаете люди не научились на ней зарабатывать?
Біда, горе - аж плакати хочеться. "Піду втоплюсь у річці глибокій!" Європейські багатії - як гроші заробили???? І олігархів там чомусь немає. Як так????
-
Frant
-
-
- Подякував: 1808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 бер, 2026 16:26
Бетон написав:Для этого нужно самому себе задать вопрос: Что в Европе даст недвижимость? Если вы мыслите разрядом сборщика киндер сюрпризов в коробки, то я вас разочарую.
Я писав конкретно про ЖК Біоритм, який можливо добудується з прогнозованою вартістю квартири після забудовника 0,5млн доларів плюс ремонт. Якщо оцінювати об'єктивно перспективи розвитку країни в найближчі роки, то витрачати цю суму на житло розумно за межами України. Наприклад, як зробив Хотаб: за 200 купується бетон, а 300+ залишається на духовний розвиток від комплектувальника кіндер-сюрпризів до... підставте потрібне.
-
whois2010
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 04 бер, 2026 18:19
whois2010 написав: Бетон написав:Для этого нужно самому себе задать вопрос: Что в Европе даст недвижимость? Если вы мыслите разрядом сборщика киндер сюрпризов в коробки, то я вас разочарую.
Я писав конкретно про ЖК Біоритм, який можливо добудується з прогнозованою вартістю квартири після забудовника 0,5млн доларів плюс ремонт. Якщо оцінювати об'єктивно перспективи розвитку країни в найближчі роки, то витрачати цю суму на житло розумно за межами України. Наприклад, як зробив Хотаб: за 200 купується бетон, а 300+ залишається на духовний розвиток від комплектувальника кіндер-сюрпризів до... підставте потрібне.
"Разумно" для чего? В Европе рост недвижимости дай бог в ноль выйти. В Киеве пятый год войны. Люди, которые начинают такие проекты уже понимают примерный сюжет. И выхлоп несомзмерим с европейским
-
Бетон
-
-
- Подякував: 221 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
3
2
Додано: Сер 04 бер, 2026 18:25
Бетон написав: whois2010 написав: Бетон написав:Для этого нужно самому себе задать вопрос: Что в Европе даст недвижимость? Если вы мыслите разрядом сборщика киндер сюрпризов в коробки, то я вас разочарую.
"Разумно" для чего? В Европе рост недвижимости дай бог в ноль выйти. В Киеве пятый год войны. Люди, которые начинают такие проекты уже понимают примерный сюжет. И выхлоп несомзмерим с европейским
Ви все правильно робите. Ви граєте на тонкому і це приносить профіт. Дайбох щоб так було завжди. Я «травмований Херсоном», вкладатись в Україні поки що не хочу. У мене вкладення «аби знов не втратити повністю», а не про профіт.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-